Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sevalim birde böyle dene bakalım bu hafta bende müsliye başlıyorum akşamları cumaya kadar böyle haftasonuda az az yemeyi düşünüyorum yine haftaiçi müsli öyle bakalım gidecek illaki bu kilolar .

aminnnn canım teşekkür ederim .

sevalim birde böyle dene bakalım bu hafta bende müsliye başlıyorum akşamları cumaya kadar böyle haftasonuda az az yemeyi düşünüyorum yine haftaiçi müsli öyle bakalım gidecek illaki bu kilolar .

valla ferihancım (ben ferihana alışmışım pınar acaip geliyo ) öğlen adam akıllı bişey yemezsem akşamı kesinlikle geçiremiyorum müsliyle yani 1 haftadır hergün çok büyük kararlılıkla başlıyorum işten çıkana kadar süperim ama eve gidip yemek pişirirken mafoluyorum.. komik kıtlıktan çıkmış gibi sevdiğim sevmediğim ne varsa yiyorum..

bu aralar mehmet özü tekrar gözden geçiriyorum da..

adam diyo ki günde en az iki öğününüzü sabitleyin..

benim akşamı sabitledim.. müsli

öğleni de çoğunlukla haşlanmış tavuk yoğurt salata şeklinde yicem.. onun dışında akşam kocama güzel yiyebileceğim bişey yapmışsam onu öğlen yemeğimde yiyeceğim..

e sabah zaten sabit.. bu sabah kalkamadığım için yapamadım ama kalkıyorum normalde.. sabah iki yumurtadan omlet zeytin peynir süt..

bu durum da neredeyse her öğünümü sabitlemiş oluyorum.. sadece öğlen günden güne değişebilir..

aralar hep sabit zaten.. kuru meyve sunta yeşilçay etiformun diğer çeşitleri çiğ fındık badem.. herhangi birini seçiyorum..

bugün de başladım işte.. sabah yumurta pişiremedim sadece.. arada şekersiz çayla 3 tane limonlu etiform yedim.. öğlen haşlanmış tavuk yoğurt garnitür yicem.. ara yine çay+püskevit akşam da müsli

Son düzenleyen: Moderatör:

valla cerenim zaten kupkuru bişey yağ falanda salmadı hiç ona güvendim aslında biraz yoksa yağlı olsaydı yemezdim ama sevdim bunu

sevalim bir zararı olmaz dieğilmi bendemi içsem acaba dinç yapıyorsa insanı

bence çok güzel bu sabah bende 4 kaşık nesfitle doydum yani doymadım ama daha yeni açlık hissettim ve ara yaptım bende öyle yapabilirim sabahları nesfit akşamları müsli öğle yemeğimide evde pişen yemeklerden getirebilirim bak güzel sevdim bu şekilde yemeği ben inşallah böyle devam eder ve çözeriz canım .

rengin bi adı yok yahu ilginc bişeee
wala kuzum bana uygun ve işinin ehli biri lazım cok mu şey istiyorum ki
ben şu pınarın dediği yere bakiiim bi, yakın ne de olsa, olmadı senin mahallene gelirim wallaaa

walla cok ii olur canım ya, annem gelsin bi, pazar günü döncek zaten ondan sonra senin için de uygunsa iş cıkışında beraber de gidebilirizz ben zati netten araştırdım bi de mail attım dedim büleee büleeee ne kdr hesap cıkarırsınız

ya ben bunu yapmıştım kocama daha önce 4 kase çıktı .birini yemişti.diğer üçü kalmıştık 3 gün faanda oldu yapılalı.bitsin die hepimiz birer tane yedik.annem vardı (
oldu bi kerem

walla kociş de sen önüne ne korsan onu yemiyo mu yapcan diyet usulü light tatlıları koycan önüne, sıkıyosa yemesin
benim sewgili de akşam yemeklerini artık hep ewde yada dışarda yiyo ben rejime başladığımdan beri, cocuk 4 kilo aldı 1bucuk ayda
makarnayı falan kesti şimdi yemiyomuş bir de bu cocuk 190küsür boyunda, 77 kilo ondaki özen biraz da bende olaydı zamanında ahhh ahhhhhhh

kuzu şirinevlerde var benim kuaförüm biraz sosyete ve pahalıdır ama değer yani
şirinevler meydandan aveanın üst katında
ama adamlar sanat yapıyo resmen
verdiğim para helalolsun

kaptanım diğer seçenekleri deniyim, istediğim gibi olmassa kıyarım paraya gelirim orayaaaa

valla cerenim zaten kupkuru bişey yağ falanda salmadı hiç ona güvendim aslında biraz yoksa yağlı olsaydı yemezdim ama sevdim bunu

amaaan ye gitsin bebişim, pilav yemiyon, ketcap mayones ekmek makarna yemiyon ya yanında sen ona bak

ben önceden ekmeğin baş kısmını keser, arasına pilav ( evet ekmek arası pilaw yerdim :26: ) kızartılmış nuggetlar bol mayonze ketcap we köri koyar yanında 1 litre kolayla yerdim onuu ahhh ahhhhh

bebekim bence 2 ögün müsli fln cok dengesizx olur, normal yeme düzenine dönünce yag depolarsın direkt, bence kahvaltını yap paşalar gibi, akşam ögününü öle yap

sevalim bir zararı olmaz dieğilmi bendemi içsem acaba dinç yapıyorsa insanı

yok canım.. illaki bi sağlık sorunu da olması gerekmiyor zaten.. her insan her gün içmeli diyor.. zaten ilacın üstünde antiromatizmal yazınca anladım..

bak yarın kitaptan not çıkarıp yazayım buraya ama sağlıklı insanında içmesi gerekiyormuş

Günaydınnn kuzularrr:
Bir selam çakayım dedim kahvaltımı yaptım kahvemi içmem lazım acilen...
Bu arada bende karboksiterapiyi merak ediyorum selülite çok iyimi duymuştum..Bu yöntemi kullanan var mı?

bebekim bence 2 ögün müsli fln cok dengesizx olur, normal yeme düzenine dönünce yag depolarsın direkt, bence kahvaltını yap paşalar gibi, akşam ögününü öle yap

aynen katılıyorum akşam müsli yemeye dayanabilmek için sabahki öğünlerin mutlaka seni tatmin etmesi gerekiyor.. benim en sevdiğim şeydir sade omlet.. o yüzden her sabah sade omlet yicem.. yanında beyaz peynir.. zeytini de yağının hatrına yiyorum (her öğünde sağlıklı yağ tüketilmeli az da olsa) süt de tok tutuyo bi de sabah bi kişiye çay demlenmiyo sallama çayı da ben içemiyorum.. öyle belirledim kahvaltımı.. akşam oturdum düşündüm uyumadan önce hayvan gibi yedikten sonraki pişmanlık evresinde kocişim de yoktu maça gitmişti.. dedim olmuyo olmuyo yani neredeyse 10 günü geçti..

menü belirlerken aldım mehmet özü karşıma sayfalarını karıştırdım dedim ben ne seviyorum yumurta kahvaltıda yumurta olsun.. öğlen akşamdan kalma yemeği yiyeyim yemek yoksa ne seviyorum ben tavuk.. tavuk ayrıca acaip tok tutuyo..

e ara haftasonu ara öğünümde dondurma veya çikolata ile de tatmin edicem kendimi (tabi düşük kalorili olanlarla magnumla da değil yani)

okudum düşündüm okudum düşündüm uyudum sonra aspirin içemediğim için

şu ana kadar yediklerim

sabah kalkınca: elma sirkesi

kahvaltı: menemen(içindekiler: biber,domates, üçgen light peynir, dereotu, maydonoz, yumurta, yağsı z tavada hmmm mis oldu), 2 dilim kepekli tost ekmeği, yeşil çay

ara: türk kahvesi, 1 kuru incir

şimdi de beşibiryerde çayımı içiyorum

oohhh afiyet olsun bebekim, bende menümü yazcam şimdiii kıskandım

bugünkü menüüüüm

Sabah
1 tane küçük kepekli sandviç arasında pınar beyaz light

Ara
yarım avuç leblebi
sekersiz yesil çay

öğle
ton balıklı salata

ara
1 ısırık çikolatalı kbar
Şekersiz yeşil çay

Akşam
1 tane haşlanmış yumurta
3 yk yogurt
1 domates
1 yeşil biber
5 tane acı biber turşusuuuu

bugün de kaçamak olmıcak, sözzzzz

ohh afiyet olsun mis mis.bende içtim şimdi 5i biryerde çayımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…