• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım çok geçmiş olsun. Hafifçe atlatırsın inşallah 🙏
Teşekkür ederim canım ❤️ şimdi daha iyiyim ☺️
Ben yarin guzel bi eksi gormezsem veganda son günüm 🙈
Canım 1 günlük kilo ile karar verme bence liste 2 haftalık ise sabret derim yada 2 3 kg lik kilona göre bakıp karar ver. Kilo bu yarın düşmez öbür gün birden düşer belli olmaz ❤️
Gelin size bol köpuklu kayfe ısmarlıyim 😍 ben bitirdim ama size yaparim😂
Nikinik Nikinik Ortim koss gel 🥰
Afiyet olsun canım görüntü on numara 🤩
Beklenen geldi 9 gün gecikmeyle 😬
Canım acayip tatlı istiyor
İncir kurusu yedim o iyi geldi
İncir kurusu bu işe yarıyor demek hiç duymadım 👀
Lahana corbasi yaptim aksam yemegim hazir😊
Siz neler yaptiniz kizlar
Afiyet olsun cnm çok sağlıklı bir seçim olmuş 🤗
Pazar pazar baya sessiz buralar :spor:
Herkes haldur huldur spor yapıyor belki 🤭🤭
Ay kuzum neler öğretiyor çocuk insana. Körelmek olur mu hiç. Hem en güzel zamanlarını yanlarında geçiriyoruz. Paha biçilmez yani 😍 okula başladıklarında daha çok vaktimiz olacak inşallah 😍
Evet ya ozmanda kesin bir boşluğa düşerim 😢
Ben de menümü yazip biraz inzivaya cakilecegim yorucu bir hafta gecirdim gene yorucu bir hafta beni bekliyor biraz enerji düşüklüğü belirsizlik motivasyon kaybi var her zaman insan iyi modda olamiyor hersey bir süreç neyse yapabilirsem yoga yapip ayrica eklerim menüye iyi geceler arkadaslar 💞
:KK60: konuştuk diye burada ayrıca yazmıyorum canım sen hedefe varmadan ipin ucunu asla bırakmazsın 💕💕
Geçmiş olsun kaptanım
Çok sağol canım 😘😘
Kızlarrrr 1 saatlik super bir spor yapip geldim dusa gircem simcik okdr iyi geldiki heryerim agriyodu suanda hic agri hissetmiyorum resmen😂 15 dakika zumba 45 dakika toplam 6 bin adim yuruyus videosu yaptim Nikinik Nikinik atmisti buraya cok sevdim onu baya tuttum artik birakmam😂 linkini alta biraktim kizlar bakarsiniz leslie tarzi ama daha verimli geldi bana🥰

Evet yaaa bu video yu bende favorilerime aldım hatta yarınki spor programı için bunu yapacağım 🤩

Ben bozmuyor diye biliyorum canım 👀 o kadar mı katı gidiyorsun başladın mı 🤣
Iki gundur basladim 8 leri gordum yine. 16/8 yapiyorum 1 ogun yemek yiyorum 1 de ara yapiyorum ondada kuruyemis yiyorum. Yapabildigim kadar yapacagim o kadar diyet yaptim dengeli beslenmeyi ogrenemedim. Diyeti birakiyorum hop 8 leri goruyorum deli olacagim. Sabahlari limonlu su iciyorum oda bozuyor mu bozmuyormu anlamadim. Ben iciyorum bozuyorsa da kaderine artik. 🙈🙈

Iki gundur basladim 8 leri gordum yine. 16/8 yapiyorum 1 ogun yemek yiyorum 1 de ara yapiyorum ondada kuruyemis yiyorum. Yapabildigim kadar yapacagim o kadar diyet yaptim dengeli beslenmeyi ogrenemedim. Diyeti birakiyorum hop 8 leri goruyorum deli olacagim. Sabahlari limonlu su iciyorum oda bozuyor mu bozmuyormu anlamadim. Ben iciyorum bozuyorsa da kaderine artik. 🙈🙈
canım bozuyor diyen de var demeyen de ama 1 çorba kaşığı 2 kalori sonuçta iç gitsin ;)

05 ŞUBAT -12 ŞUBAT HEDEF TABLOSU

🎯
Kızlar cuma için hedef tablomuz 👇👇

Uçuk kaçık olmayacak hedef veren yok Begonya2 Begonya2 un hedefi yüksek ama diyette ilk haftası olduğu için ulaşacaktır diye düşünüyoruz ✌️
Bu sebeple bunlarıda elde etmekten kaçınmayalım lütfen yarın herkesten kontrol tartısı bildirimi bekliyorum 😍

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
81.7​
80.9​
78.3​
77.5​
67.5​
66​
68​
67.5​
62.3​
62​
72.1​
71​
54​
53.5​
67.7​
67​
57.5​
57​
67.5​
???​
53.3​
53​
59.5​
59.2​
76.35​
75.75​
75.1​
74​
66.5​
65​
86.35​
85.5​
77.45​
??​
85.5​
83.5​

balpamuk balpamuk dün atlamışım ayağın nasıl oldu canım ciddi birşey yoktur inşallah ya
Gece de uyurken biraz sızladı falan ama sanki bu akşama doğru biraz toparlandı. Şişmiş biraz. Kırık olsa basamazdım ama burkuldu birden kaslar ezildi sanırım. Yarın eliptik yapacağım ama, olmazsa evin içinde yürüyüş yapacağım olduğu kadar.

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak in dediği gibi 2 kalori ise birşey değil 50 kaloriye kadar birşey olmaz diyen var bence faydası daha çoktur içmen iyi olur 🤗
Bir yerden başlamakla da iyi yapmışsın cnm if de en azından menü kısıtlaması yok sadce saat kısıtlaması var onada uydunmu tammdır

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak in dediği gibi 2 kalori ise birşey değil 50 kaloriye kadar birşey olmaz diyen var bence faydası daha çoktur içmen iyi olur 🤗
Bir yerden başlamakla da iyi yapmışsın cnm if de en azından menü kısıtlaması yok sadce saat kısıtlaması var onada uydunmu tammdır
Aynen baslamam lazimdi eve donene kadar 100 olurdum bu gidisle 🙈🙈

06.02.2021

12:00
- 1 bardak sirkeli su, 1 elma

Sabah 12:30 (geç kalktım)
2 haşlanmış yumurta salatası (maydanoz ve dereotlu)
1 kk peynir
6 zeytin
1 domates
1/2 çarliston biber
1 simit

Akşam 18:00
1 tabak kurufasulye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Su: 2 lt

Spor: 4 numara yapıldı - 160 puan

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Nikinik Nikinik Begonya2 Begonya2
Ortaklar :) menüleriniz gayet güzel sadece muhursuzpusula muhursuzpusula bugünde yarım simit varmış dünde 1 tam simit bunlar fazla canım hafta sonu kaçamağı olmuş resmen :))

Begonya2 Begonya2 ne güzel gözlemeyi çeyrekile bitirmiş sende çeyrek simit ile tamamlarsan çeyrek simit + 1dilim tam buğday ekmeği mesela şahane olur ✌️😘
Çayın yanıda vukuatsız geçtiyse güzel bir gün olmuş canım tebriklerrr 🤩

Sabah 2 kuru incir

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 salam
Çeyrek gözleme
1 tb ekmek
Çay
Yeşillik

Ara
3 kuru incir
9 çiğ fındık

Akşam
2 tahta kaşık bulgur pilavı
Yanına tavuk kavurma
Salata
3 4 biber turşusu
Yarım bardak ayran

Çay içicem birazdan yanına bişe yemem inşaAllah

Su 1.5 lt daha içerm inşaAllah
Spor yok

Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula

selaamm

ılık su
1 dl pizza, 1 haşlanmıs yumurta, az peynir, vişne receli, zeytin,yarım ekmek

öğle: 1 kase yayla çorbası, 1 biber dolma,2 patates halka, yoğurt

ara: 2 kare çikolata

Akşam : 1 kase tarhana çorbası

su: 4 bardak
Spor: 20 dk zumba : 60 pn.

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Nikinik Nikinik Pain Killer Pain Killer
Aysuncum yaa iyiki akşamı çorba ile kapatmışsın 🤯
Kahvatıda 1 dilim pizza + yarım ekmek mi cidden 👀
Öğlen dolma patates yine kötü geçmiş 😔
Yarın güzel menü gelll :KK11:

Merhaba kizlar iyi geceler
limonlu su if i bozuyormu ya biri bana açıklasın. Bir sonuca varamadim ben.
Canım ben de if yapıyorum uzun zamandır. Limonlu su içiyorum her sabah. Zaten limon, suyun alkali dengesi için öneriliyor. Kalorisi de yok gibi bir şey. Bence bozmaz yani.

Teşekkür ederim canım ❤️ şimdi daha iyiyim ☺️

Canım 1 günlük kilo ile karar verme bence liste 2 haftalık ise sabret derim yada 2 3 kg lik kilona göre bakıp karar ver. Kilo bu yarın düşmez öbür gün birden düşer belli olmaz ❤️

Afiyet olsun canım görüntü on numara 🤩

İncir kurusu bu işe yarıyor demek hiç duymadım 👀

Afiyet olsun cnm çok sağlıklı bir seçim olmuş 🤗

Herkes haldur huldur spor yapıyor belki 🤭🤭

Evet ya ozmanda kesin bir boşluğa düşerim 😢

:KK60: konuştuk diye burada ayrıca yazmıyorum canım sen hedefe varmadan ipin ucunu asla bırakmazsın 💕💕

Çok sağol canım 😘😘

Evet yaaa bu video yu bende favorilerime aldım hatta yarınki spor programı için bunu yapacağım 🤩
Tesekkur ederim kaptanim🥰 kesinlikle katmalisin 😌

Back
X