Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #392.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldimmmm
Teşekkür ederim canımCanım çok geçmiş olsun. Hafifçe atlatırsın inşallah![]()
Canım 1 günlük kilo ile karar verme bence liste 2 haftalık ise sabret derim yada 2 3 kg lik kilona göre bakıp karar ver. Kilo bu yarın düşmez öbür gün birden düşer belli olmazBen yarin guzel bi eksi gormezsem veganda son günüm![]()
Afiyet olsun canım görüntü on numara
İncir kurusu bu işe yarıyor demek hiç duymadımBeklenen geldi 9 gün gecikmeyle
Canım acayip tatlı istiyor
İncir kurusu yedim o iyi geldi
Afiyet olsun cnm çok sağlıklı bir seçim olmuşLahana corbasi yaptim aksam yemegim hazir
Siz neler yaptiniz kizlar
Herkes haldur huldur spor yapıyor belkiPazar pazar baya sessiz buralar![]()
Evet ya ozmanda kesin bir boşluğa düşerimAy kuzum neler öğretiyor çocuk insana. Körelmek olur mu hiç. Hem en güzel zamanlarını yanlarında geçiriyoruz. Paha biçilmez yaniokula başladıklarında daha çok vaktimiz olacak inşallah
![]()
Ben de menümü yazip biraz inzivaya cakilecegim yorucu bir hafta gecirdim gene yorucu bir hafta beni bekliyor biraz enerji düşüklüğü belirsizlik motivasyon kaybi var her zaman insan iyi modda olamiyor hersey bir süreç neyse yapabilirsem yoga yapip ayrica eklerim menüye iyi geceler arkadaslar![]()
Çok sağol canımGeçmiş olsun kaptanım
Kızlarrrr 1 saatlik super bir spor yapip geldim dusa gircem simcik okdr iyi geldiki heryerim agriyodu suanda hic agri hissetmiyorum resmen15 dakika zumba 45 dakika toplam 6 bin adim yuruyus videosu yaptim
Nikinik atmisti buraya cok sevdim onu baya tuttum artik birakmam
linkini alta biraktim kizlar bakarsiniz leslie tarzi ama daha verimli geldi bana
Ben bozmuyor diye biliyorum canımMerhaba kizlar iyi geceler
limonlu su if i bozuyormu ya biri bana açıklasın. Bir sonuca varamadim ben.
Iki gundur basladim 8 leri gordum yine. 16/8 yapiyorum 1 ogun yemek yiyorum 1 de ara yapiyorum ondada kuruyemis yiyorum. Yapabildigim kadar yapacagim o kadar diyet yaptim dengeli beslenmeyi ogrenemedim. Diyeti birakiyorum hop 8 leri goruyorum deli olacagim. Sabahlari limonlu su iciyorum oda bozuyor mu bozmuyormu anlamadim. Ben iciyorum bozuyorsa da kaderine artik.Ben bozmuyor diye biliyorum canımo kadar mı katı gidiyorsun başladın mı
![]()
canım bozuyor diyen de var demeyen de ama 1 çorba kaşığı 2 kalori sonuçta iç gitsinIki gundur basladim 8 leri gordum yine. 16/8 yapiyorum 1 ogun yemek yiyorum 1 de ara yapiyorum ondada kuruyemis yiyorum. Yapabildigim kadar yapacagim o kadar diyet yaptim dengeli beslenmeyi ogrenemedim. Diyeti birakiyorum hop 8 leri goruyorum deli olacagim. Sabahlari limonlu su iciyorum oda bozuyor mu bozmuyormu anlamadim. Ben iciyorum bozuyorsa da kaderine artik.![]()
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
81.7 | 80.9 | | |
78.3 | 77.5 | | |
67.5 | 66 | | |
68 | 67.5 | | |
62.3 | 62 | | |
72.1 | 71 | | |
54 | 53.5 | | |
67.7 | 67 | | |
57.5 | 57 | | |
67.5 | ??? | | |
53.3 | 53 | | |
59.5 | 59.2 | | |
76.35 | 75.75 | | |
75.1 | 74 | | |
66.5 | 65 | | |
86.35 | 85.5 | | |
77.45 | ?? | | |
85.5 | 83.5 | | |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | |
Kalorisinde bisey yok da ketozis donemine giriyorya 12 saat sonra yag yakmaya basliyor. Etkisini bozar mi bilmiyor. Ama iceyim artik ne yapayim. Deneyip gorecez sonuclarinicanım bozuyor diyen de var demeyen de ama 1 çorba kaşığı 2 kalori sonuçta iç gitsin![]()
Gece de uyurken biraz sızladı falan ama sanki bu akşama doğru biraz toparlandı. Şişmiş biraz. Kırık olsa basamazdım ama burkuldu birden kaslar ezildi sanırım. Yarın eliptik yapacağım ama, olmazsa evin içinde yürüyüş yapacağım olduğu kadar.balpamuk dün atlamışım ayağın nasıl oldu canım ciddi birşey yoktur inşallah ya
Iki gundur basladim 8 leri gordum yine. 16/8 yapiyorum 1 ogun yemek yiyorum 1 de ara yapiyorum ondada kuruyemis yiyorum. Yapabildigim kadar yapacagim o kadar diyet yaptim dengeli beslenmeyi ogrenemedim. Diyeti birakiyorum hop 8 leri goruyorum deli olacagim. Sabahlari limonlu su iciyorum oda bozuyor mu bozmuyormu anlamadim. Ben iciyorum bozuyorsa da kaderine artik.![]()
Sağol Almiloşum, Çok şükür iyi.... Gece biraz sızladı falan ama dinlendirdim bugün iyi sanki şimdi ağrım kalmadı. Yarın walk walkbalpamuk canim gecmis olsun nasil oldu bileğin
Aynen baslamam lazimdi eve donene kadar 100 olurdum bu gidisleHedef60kgolmak in dediği gibi 2 kalori ise birşey değil 50 kaloriye kadar birşey olmaz diyen var bence faydası daha çoktur içmen iyi olur
Bir yerden başlamakla da iyi yapmışsın cnm if de en azından menü kısıtlaması yok sadce saat kısıtlaması var onada uydunmu tammdır
canım karbonhidratı yarım gram :)Kalorisinde bisey yok da ketozis donemine giriyorya 12 saat sonra yag yakmaya basliyor. Etkisini bozar mi bilmiyor. Ama iceyim artik ne yapayim. Deneyip gorecez sonuclarini![]()
Ortaklar :) menüleriniz gayet güzel sadece06.02.2021
12:00 - 1 bardak sirkeli su, 1 elma
Sabah 12:30 (geç kalktım)
2 haşlanmış yumurta salatası (maydanoz ve dereotlu)
1 kk peynir
6 zeytin
1 domates
1/2 çarliston biber
1 simit
Akşam 18:00
1 tabak kurufasulye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Su: 2 lt
Spor: 4 numara yapıldı - 160 puan
Cherry Mom @_Reyyan
Nikinik
Begonya2
Sabah 2 kuru incir
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 salam
Çeyrek gözleme
1 tb ekmek
Çay
Yeşillik
Ara
3 kuru incir
9 çiğ fındık
Akşam
2 tahta kaşık bulgur pilavı
Yanına tavuk kavurma
Salata
3 4 biber turşusu
Yarım bardak ayran
Çay içicem birazdan yanına bişe yemem inşaAllah
Su 1.5 lt daha içerm inşaAllah
Spor yok
Cherry Mom
muhursuzpusula
Aysuncum yaa iyiki akşamı çorba ile kapatmışsınselaamm
ılık su
1 dl pizza, 1 haşlanmıs yumurta, az peynir, vişne receli, zeytin,yarım ekmek
öğle: 1 kase yayla çorbası, 1 biber dolma,2 patates halka, yoğurt
ara: 2 kare çikolata
Akşam : 1 kase tarhana çorbası
su: 4 bardak
Spor: 20 dk zumba : 60 pn.
Cherry Mom @_Reyyan
Nikinik
Pain Killer
Canım ben de if yapıyorum uzun zamandır. Limonlu su içiyorum her sabah. Zaten limon, suyun alkali dengesi için öneriliyor. Kalorisi de yok gibi bir şey. Bence bozmaz yani.Merhaba kizlar iyi geceler
limonlu su if i bozuyormu ya biri bana açıklasın. Bir sonuca varamadim ben.
Leslie yaziyim canimLeslie olarak da yazabilirsin toplam adim olarak da sen bilirsin. Ben gün icindeki adimlarda icinde oldugu icin adim yaziyorum.
Tesekkur ederim kaptanimTeşekkür ederim canımşimdi daha iyiyim
Canım 1 günlük kilo ile karar verme bence liste 2 haftalık ise sabret derim yada 2 3 kg lik kilona göre bakıp karar ver. Kilo bu yarın düşmez öbür gün birden düşer belli olmaz
Afiyet olsun canım görüntü on numara
İncir kurusu bu işe yarıyor demek hiç duymadım
Afiyet olsun cnm çok sağlıklı bir seçim olmuş
Herkes haldur huldur spor yapıyor belki
Evet ya ozmanda kesin bir boşluğa düşerim
konuştuk diye burada ayrıca yazmıyorum canım sen hedefe varmadan ipin ucunu asla bırakmazsın
Çok sağol canım
Evet yaaa bu video yu bende favorilerime aldım hatta yarınki spor programı için bunu yapacağım![]()