Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam yazdım canım, bu da ketojenik ve 800 kalori civarı menülerime çeşit eklendiii
Cherry Mom canım evet 3 defa olmuş Rabbim esirgesin. Konyanın bi köyünde olmuş da merkezde pek hissedilmemiş. Haberimiz olmadı o yüzden bizim. Ama ben artık tedirgin oldum uyuyabilirim inşallah
Yaaa çok geçmiş olsuun , daha 10 ocakta burda da oldu ankarada cnm bayağı korktum alışkın değiliz
Duanızı edin uyuyun kuzum birşey olmazAllahın izniyle
Bugun spor gunu degilki hadi itiraf et unutamadin beni
yaa ben de etiketliyorum kuzum hakkını helal et yazık uyarmadı da özel olarak
belki kızım sana söylüyorum gelinim sen anla tarzı hitap ettin ama hatırlamıorum canısım
Ya ben hergün etiketliyorum cumadan beri
ya ben de yaa
Yok canim kacirmadin pazsrtsi carsamba cumartesi etiketlemeniz yeterli

Sen yokken belmaynenin ortisi bendim
ahahahah eskiden buraların ağası bendim gibi

Normalde bu menüyü ben yesem kesin ertesi gün artı çıkarım Ama emziren annelerin şansı yaaa ne güzeel :))
Akşam biraz kalorili oldu nikinik dediği gibi ödem olablr
Bende pişman olmama sevindim bu demek oluyor ki moda girmişim
Aksam biraz agir olmus sanki.et tavuk bulgur patates tursu Odem ve arti gelme ihtimali var. Suyu da biraz artirabilirsen süper olur canim
Haklısın canım bu gün sabah 83.5 geldim bakalım sabah kaç gelck ama artı gelmem inşaAllah sadece bu gün kilomamla sabit geleblrm

Ya kizlar etiketleyin bisi olmaz sonra unutur spor gunu de etiketlemezseniz korkum o
Ilk yardimci oldugumda beni etiketlemeyin diye biraz cebellesmistim bu sefer karışmıyorum yuzden
Ben sabaha eksi gelmek ümidi ile uyuyorum kızlar gazam mübarek olsun
İyi geceler
Ay dun ben de cok umitliydim ama sabit geldim insallah sen gorursun canim. Iyi geceler.

Begonya2 canim emzirdigin icin vucut tolere etmis olabilir.insallah sabit olur

tamam canııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…