- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.561
Sağol canım, inşallahGecmis olsun canim.Allah beterinden korusun
Yok canim kacirmadin pazsrtsi carsamba cumartesi etiketlemeniz yeterliAma o sadece pazartesi çarşamba cumartesi değil miydi
Ben mi kaçırdım
Sen yokken belmaynenin ortisi bendimNiki hanım niki hanım benim başım bağlı lütfen
Canım çok geçmiş olsun. Hepimizin kabusuCherry Mom canım evet 3 defa olmuş Rabbim esirgesin. Konyanın bi köyünde olmuş da merkezde pek hissedilmemiş. Haberimiz olmadı o yüzden bizim. Ama ben artık tedirgin oldum uyuyabilirim inşallah
Aşk üçgeniYok canim kacirmadin pazsrtsi carsamba cumartesi etiketlemeniz yeterli
Sen yokken belmaynenin ortisi bendim
Herkes herkesin ex i olmadan mezun olmamalıAşk üçgeni
Yabancıya gitmedim ex ortim
AhahahAşk üçgeni
Yabancıya gitmedim ex ortim
Ben herkesin ortisi olacak kadar kalirim burdaHerkes herkesin ex i olmadan mezun olmamalı
Seeevdalar sevdalarrrrValla spor günleri numaraları falan hep aklımdan çıkıyor kafam çok yoğun idare edin beni
Menülerde kaç defa spor 3 yapıldı yazdım sonra 5 e çevirdim falan yaşlılık
Sağol canım. Allah korusun inşallahCanım çok geçmiş olsun. Hepimizin kabusu
tamam yazdım canım, bu da ketojenik ve 800 kalori civarı
Yaaa çok geçmiş olsuun , daha 10 ocakta burda da oldu ankarada cnm bayağı korktum alışkın değilizCherry Mom canım evet 3 defa olmuş Rabbim esirgesin. Konyanın bi köyünde olmuş da merkezde pek hissedilmemiş. Haberimiz olmadı o yüzden bizim. Ama ben artık tedirgin oldum uyuyabilirim inşallah
yaa ben de etiketliyorum kuzum hakkını helal etBugun spor gunu degilki hadi itiraf et unutamadin beni
ya ben de yaaYa ben hergün etiketliyorum cumadan beri
ahahahahYok canim kacirmadin pazsrtsi carsamba cumartesi etiketlemeniz yeterli
Sen yokken belmaynenin ortisi bendim
Ah tek o olsa keşke ergenlik zamanımdaki gibiSeeevdalar sevdalarrrr
Bir sevdalı dahaya ben de yaa
Akşam biraz kalorili oldu nikinik dediği gibi ödem olablrNormalde bu menüyü ben yesem kesin ertesi gün artı çıkarımAma emziren annelerin şansı yaaa ne güzeel :))
Bende pişman olmama sevindim bu demek oluyor ki moda girmişimHerkeste oluyor boyle ataklar onemli olan ne kadar hasarla ciktigin kendini kaybededebilirdin tatliya falan gomulmeden en olagan sekilde atlattin. Bu da buyuk bir basari. Pisman olmanda guzel aman ne olacak bu kadardan demekten cok cok iyi. Bi daha boyle bsey yasadiginda bu pismanlik seni engelleyecektir.
Haklısın canımAksam biraz agir olmus sanki.et tavuk bulgur patates tursuOdem ve arti gelme ihtimali var. Suyu da biraz artirabilirsen süper olur canim
Ya kizlar etiketleyin bisi olmaz sonra unutur spor gunu de etiketlemezseniz korkum otamam yazdım canım, bu da ketojenik ve 800 kalori civarımenülerime çeşit eklendiii
Yaaa çok geçmiş olsuun , daha 10 ocakta burda da oldu ankarada cnm bayağı korktum alışkın değiliz
Duanızı edin uyuyun kuzum birşey olmazAllahın izniyle
yaa ben de etiketliyorum kuzum hakkını helal etyazık uyarmadı da özel olarak
belki kızım sana söylüyorum gelinim sen anla tarzı hitap ettin ama hatırlamıorum canısım
ya ben de yaa
ahahahaheskiden buraların ağası bendim gibi
Ay dun ben de cok umitliydim ama sabit geldimBen sabaha eksi gelmek ümidi ile uyuyorum kızlar gazam mübarek olsun
İyi geceler
tamam canııımYa kizlar etiketleyin bisi olmaz sonra unutur spor gunu de etiketlemezseniz korkum o
Ilk yardimci oldugumda beni etiketlemeyin diye biraz cebellesmistim bu sefer karışmıyorum yuzden
Ay dun ben de cok umitliydim ama sabit geldiminsallah sen gorursun canim. Iyi geceler.
Begonya2 canim emzirdigin icin vucut tolere etmis olabilir.insallah sabit olur
İyi geceler kuzum. Bol eksiler cümlemizeBen sabaha eksi gelmek ümidi ile uyuyorum kızlar gazam mübarek olsun
İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?