- 31 Temmuz 2020
- 20.380
- 60.247
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.541
kuzum 800 kalori civarı yemişNormalde bu menüyü ben yesem kesin ertesi gün artı çıkarımAma emziren annelerin şansı yaaa ne güzeel :))
yap yapAa lapa aklıma gelmedi hiçAcaba perşembe yulaf lapası günü mi yapsaaam :)
onu kaçırdım o zaman bebişimOrtim aslında bunu dedikten sonra fotosunu paylaşmıştım burdan görmediysen tekrardan atayım
çok sağol aşkım yazayım ben bunu
Benim insülinim var ya canım kaç kalori olsun olmasın o patates girdi mi gidiyo bende, glukoza aşırı dikkat etmem lazım normaldekuzum 800 kalori civarı yemiş
yap yapne tarif istiyosan veririm, gün içinde başka ekmek çorba baklagil ve meyve yemezsen tammdır
onu kaçırdım o zaman bebişim
Aminnn orticim aminnnAynen öyle belki de bi sürpriz olur hepsi birden gider
Ay geçemiyorum. Yeni uyuttum oğlumu. Bugün oyun da oyun. Hiç bırakmadı yakamıHarekete geç canım başlayınca bitiyor ve daha iyi hissediyorsun❤
Tamam canım. Sağ olasın. Ondandır o zaman. İkinci gün bugünIlk gun normal canim almilaya da ilk 2-3 gun halsizlik yapmis banada son gunler goz kararmasi falan yapmisti
Cok niyetlenmistim ama gozum yemedi yapamadim. Ama denemediklerim arasinda aklimda kalmasin diye bu defa ki diyetimde deneyecegim. Belli mi olur zayiflarim bi daha kilo almam yapamam falan aklimda kalmasin. Denersen etkileri ve sonuclari nasil olacak beni de etiketle olur mu.
#ablayıdestekliyorumVegan yapıyorum ya ben ortim o yüzden böyle oldu diyetisyenim böyle verdi yani cuma günü değişecek listemama ablam benim için detoks sana yaramayabilir çok kilon yok atacak ödemin olmayabilir dedi bi kararsızlaştırdı beni
Ay boynunu mu ölçtünHımm , diyetisyen karşısında boynumuz kıldan ince tabii :) 34 cm
Herkeste oluyor boyle ataklar onemli olan ne kadar hasarla ciktigin kendini kaybededebilirdin tatliya falan gomulmeden en olagan sekilde atlattin. Bu da buyuk bir basari. Pisman olmanda guzel aman ne olacak bu kadardan demekten cok cok iyi. Bi daha boyle bsey yasadiginda bu pismanlik seni engelleyecektir.Pişman oldm ya
Ben akşam yemekten sonra bişe yediğim zaman çok etkiliyor ertsi günümüartı gelmem inşaAllah ama eksimi azaltır yada bu gün sabahki kiloma sabit gelirm
İnşallah canım, ay dün bunalmışım öyle ya. Bugün iyiyimEvet çok zorlayıcı bu durumlar artık ama geçecek illaki yani umarim
Aksam biraz agir olmus sanki.et tavuk bulgur patates tursuSabah
1 kuru incir
1 sucuklu yumurta
1 zeytin
1 dilim kaşar peynir
4 parmağım büyüklüğünde ekmek (tambuğday ekmeğim bitmiş)
Çay
Ara
2 mandalina
Akşam
5 kanat
3 incik
4 5 ince dilim fırında patates
3 kaşık bulgur pilavı
2 3 biber turşusu
Yarım bardak ayran
Su 2 lt
Cherry Mom muhursuzpusula
09.02.2021
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kuru incir
1 kk peynir
Ananas çayı
Ara sade kahve, yeşil çay
Öğle 2 yk mercimekli bulgur pilavı (yağsız)
1 elma
Akşam
150 gr kadar ızgara tavuk
Soğan salatası
Yeşillik
1 sb ayran
Yeşil çay
Su 3 lt
Spor 6 yapıldı 400 p.
Cherry Mom Mehfam belmayne Nikinik
Cerez deyince aklima sen geliyorsun artik valla09 Ocak salı
Sabah 09:30
2 dilim uno denge
Peynir zeytin
Nane maydanoz domates
1 ısırık kaşarlı tost
ara
1 elma
1,5 avuç leblebi
1 avuç karışık çerez
Türk kahvesi( bunları ara ara gün içinde yedim)
akşam 17:30
1,5 kase ezogelin
1 tabak salata
ara
2 avuç karışık çerez( bu çok oldu ama fark etmeden götürmüşüm)
45 dk yürüyüş
Toplamda 10600 adım olmuş
3 lt su bolca çay ve ıhlamur
Cherry Mom Mehfam @Suskunhanim
2 parmak dediğimiz 2 lokma ise cok gec saate de kalmadiysa bisi olmaz heralde9subat salı menüsü
Kahvaltı
Çeyrek tost, 1 omlet, maydonoz, 7 zeytin
Ara yok
Aksam
1 kase tarhana çorbası, kereviz salatası, 2-3 yk tavuk sote
Sarımsaktan mi yoksa yaklaşan reglden mi bilmiyorum tatlı istedi canımcevizli sucuk yedim iki parmak kadar
10000 adım, spor yapamadım ruhen yorgun hissediyorum kendimisabaha toplarım insallah
Mehfam Cherry Mom @hawar
Oyy ortim maşallah hem spora hem menüye09.02.2021
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kuru incir
1 kk peynir
Ananas çayı
Öğle 2 yk mercimekli bulgur pilavı (yağsız)
1 elma
Akşam
150 gr kadar ızgara tavuk
Soğan salatası
Yeşillik
1 sb ayran
Yeşil çay
Su 3 lt
Spor 6 yapıldı 400 p.
Cherry Mom Mehfam belmayne Nikinik
Bugün 9 bin küsür adım attım VallaGünaydın kaçak nerelerdesin sen inan listelerdenn çıkarsak mı gitti herhalde temelli diyecektim
Havalar güzel gidiyor bu fırsatları değerlendirmek lazım yoksa iyice evlere gömüleceğiz
Evet canım tarih benim
Maşallah ortim çok güzel spor da olursa az bi hareket olur9 Şubat Salı
11.00
1 incir, 2 wasa, 2 ceviz, 1 tk tahin
15.00
1 çb badem sütü, 8 badem, 8 kaşık haşlanmış nohut, 1 elma
18.15
1 tabak karnabahar yemeği, salata
Su: 2,5 devam
Spor: bir ihtimal
Tempus Cherry Mom Mehfam
Sporlarımıza bakıyor ya o yüzdenOyy ortim maşallah hem spora hem menüye
Niki yi niye etiketledin
Gecmis olsun canim.Allah beterinden korusunCherry Mom canım evet 3 defa olmuş Rabbim esirgesin. Konyanın bi köyünde olmuş da merkezde pek hissedilmemiş. Haberimiz olmadı o yüzden bizim. Ama ben artık tedirgin oldum uyuyabilirim inşallah
Shhshsjshsh
Bugun spor gunu degilki hadi itiraf et unutamadin beniMaşallah ortim çok güzel spor da olursa az bi hareket olur
Sporlarımıza bakıyor ya o yüzden
Ama o sadece pazartesi çarşamba cumartesi değil miydiMaşallah ortim çok güzel spor da olursa az bi hareket olur
Sporlarımıza bakıyor ya o yüzden
Sen unutulacak kadın mısınBugun spor gunu degilki hadi itiraf et unutamadin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?