Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Normalde bu menüyü ben yesem kesin ertesi gün artı çıkarım Ama emziren annelerin şansı yaaa ne güzeel :))
kuzum 800 kalori civarı yemiş
Aa lapa aklıma gelmedi hiç Acaba perşembe yulaf lapası günü mi yapsaaam :)
yap yap ne tarif istiyosan veririm, gün içinde başka ekmek çorba baklagil ve meyve yemezsen tammdır
Ortim aslında bunu dedikten sonra fotosunu paylaşmıştım burdan görmediysen tekrardan atayım
onu kaçırdım o zaman bebişim

kuzum 800 kalori civarı yemiş

yap yap ne tarif istiyosan veririm, gün içinde başka ekmek çorba baklagil ve meyve yemezsen tammdır

onu kaçırdım o zaman bebişim
Benim insülinim var ya canım kaç kalori olsun olmasın o patates girdi mi gidiyo bende, glukoza aşırı dikkat etmem lazım normalde

Evet isterim tariff Kesin senin vereceğin tarifin tadı birazcık güzel olur diye düşünüyorum :)))

Aynen öyle belki de bi sürpriz olur hepsi birden gider
Aminnn orticim aminnn
Harekete geç canım başlayınca bitiyor ve daha iyi hissediyorsun❤
Ay geçemiyorum. Yeni uyuttum oğlumu. Bugün oyun da oyun. Hiç bırakmadı yakamı menümü paylaşayım da belki gece yaparım bişiler
Ilk gun normal canim almilaya da ilk 2-3 gun halsizlik yapmis banada son gunler goz kararmasi falan yapmisti
Tamam canım. Sağ olasın. Ondandır o zaman. İkinci gün bugün

Tabi canım aklımızda kalan bir diyet çeşidi olmamalı olamaz
#ablayıdestekliyorum
Hımm , diyetisyen karşısında boynumuz kıldan ince tabii :) 34 cm
Ay boynunu mu ölçtün Hiç aklıma gelmedi onu ölçmek. ben de ölçeyim bir ara. Bakayım kıldan ince mi Hatta Bayadır ölçüm yapmadım yarın yapayım da bir karşılaştırayım

Pişman oldm ya
Ben akşam yemekten sonra bişe yediğim zaman çok etkiliyor ertsi günümü artı gelmem inşaAllah ama eksimi azaltır yada bu gün sabahki kiloma sabit gelirm
Herkeste oluyor boyle ataklar onemli olan ne kadar hasarla ciktigin kendini kaybededebilirdin tatliya falan gomulmeden en olagan sekilde atlattin. Bu da buyuk bir basari. Pisman olmanda guzel aman ne olacak bu kadardan demekten cok cok iyi. Bi daha boyle bsey yasadiginda bu pismanlik seni engelleyecektir.

Aksam biraz agir olmus sanki.et tavuk bulgur patates tursu Odem ve arti gelme ihtimali var. Suyu da biraz artirabilirsen süper olur canim

Cerez deyince aklima sen geliyorsun artik valla canim ya o cerezler hic masum degil cok canin cerez yemek istiyorsa cig badem findik ceviz falan tuket. O da sayili avuc avuc degil
2 parmak dediğimiz 2 lokma ise cok gec saate de kalmadiysa bisi olmaz heralde annem de ne zaman sarimsak yese arkasina tatli ceker cani yalniz degilmis

Oyy ortim maşallah hem spora hem menüye
Niki yi niye etiketledin

Günaydın kaçak nerelerdesin sen inan listelerdenn çıkarsak mı gitti herhalde temelli diyecektim
Havalar güzel gidiyor bu fırsatları değerlendirmek lazım yoksa iyice evlere gömüleceğiz
Bugün 9 bin küsür adım attım Valla mekik falan da çektim iyi gitti

Cherry Mom canım evet 3 defa olmuş Rabbim esirgesin. Konyanın bi köyünde olmuş da merkezde pek hissedilmemiş. Haberimiz olmadı o yüzden bizim. Ama ben artık tedirgin oldum uyuyabilirim inşallah
Gecmis olsun canim.Allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…