Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inşallahh yaaa ekstra bişeyler yapmalımıyız 1 haftalık diyet programı yazdım onu uygulayacagım sizlerde önerirseniz onlarıda uygularım
Canim herkes menulerini paylasiyor bi kac gun inceledikten sonra kafanda bi menu olusabilir. Ara ara detoks menuleri falan da paylaşılıyor.

Eee sonucu görelim
canım bi daha wc gideyim de
yaaa ben de artıyıım bi daha gideyim de wcye regl mi yaklaştı kuzum? ya da az su içtin ya da tuzlu vs?
Bende sabaha göre bende +250 demekki sabah baya eksi çıkacak demeeektiirrrr Bence seninki de sabaha düşer
ben de artı gelicemm yaa sadece sen eksi gelcen gibi kuzum :)

canım bi daha wc gideyim de

yaaa ben de artıyıım bi daha gideyim de wcye regl mi yaklaştı kuzum? ya da az su içtin ya da tuzlu vs?

ben de artı gelicemm yaa sadece sen eksi gelcen gibi kuzum :)
Yok canim menum de gayet masum ama ellerim de falan bi sislik var ondan fazla cikti sanirim sabaha iner umarım

Canlar +500 gr 66.7 çıktım sabaha yine 500 gitse 66.2 :/ ama yağ oranına da bakıcam belki düşmüştür kendimi avutayım

Yok canim menum de gayet masum ama ellerim de falan bi sislik var ondan fazla cikti sanirim sabaha iner umarım
Allah Allah cnm ya yeşil çay kiraz sapı filan içmiş miydin?
Yok yok bence sabaha eksi gelecekseniz en az 250 gr
canım yok yaa biz kabul edelim en iyisi
ne yapsak ki Nikinik cim? saf protein yapamıyorum ki ya sen dukan filan denemiş miydin cnm?

Öyle deme yaa benim dün akşamdan sabaha 800 gr gitmişti yanlış hatırlamıyosam

2 tane form cayi ictim bugun.aksam ton balıklı salata yedim o mu sisirdi ben anlamadimki.
Yok denemedim canim.ona da mi el atalim diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…