- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.581
İnşaAllah canım
İyi geceler hadi inşaAllah güzel bi eksi görürsünBen sabaha eksi gelmek ümidi ile uyuyorum kızlar gazam mübarek olsun
İyi geceler
teşekkür ederim canımm :) şimdi kayıt olmam mı gerekiyor nasıl yapacagımM MindLessRookie caniimm takimimiza simdiden hosgeldin diyeyim o zman.
Ilk sayfayi okursan takimla ilgili daha cok bilgiye sahip olursun. Aklina takilan bir sey olursa yardimci olurum
Canim ilk sayfayi oku bircok sorunun cevabini almis olacaksin orda bi de form var onu da doldurursan seni daha yakindan tanirizteşekkür ederim canımm :) şimdi kayıt olmam mı gerekiyor nasıl yapacagım
tamam canım biraz inceleyeyim gerekeni yapmaya calısayım:)Canim ilk sayfayi oku bircok sorunun cevabini almis olacaksin orda bi de form var onu da doldurursan seni daha yakindan taniriz
hoşbuldumm teşekkür ederim
iyi geceler kuşumBen sabaha eksi gelmek ümidi ile uyuyorum kızlar gazam mübarek olsun
İyi geceler
ADINIZ: ( isteğe bağlı)
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:150
KİLONUZ:85
HEDEF KİLONUZ:70 (ilk hedefim)
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1 tane yaşı 3,5
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ekmegi bi türlü çıkaramadım hayatımdan ama 2 haftadır yemiyorum bide aburcubur vardı onları da cıkardım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: içimdeki zayıf ve mutlu kızı geri kazanmak. birde dogum kilolarından kurtulup saglıklı bir insan olmak
Hosgeldin canim tekrardanbirde tartı günü pazartesiymiş ben dün tartılmıştım tamda 85 çıktı tekrar yarın tartılmama gerek var mı ?
Insallah canim istikrarli olursak yapamayacagimiz sey yokiyi geceler beni aranıza aldıgınız ve yardımcı oldugunuz için teşekkür ederim. yarın benim içinde yepyeni bir sayfa açılıyor sizler sayesinde umarım ilk hedefime ulaşırım. ve diger hedeflerime dogru ilerlerim.
tesekkür ederimm yarın daha detaylı inceleyecegim. spor olarak bi kaç gündür lesli ve nette buldugum sporları yapıyorum. birde arastırdım adım sayar indirecegim evde de olsa yürümeye calısacagım inşallah faydası olur.Hosgeldin canim tekrardanben de niki 32 yasindayim 4.5 yasinda oglum var suan icin evhanimiyim takimin spordan sorumlu kaptan yardimcisiyim. Kaptanimiz Cherry Mom kilonu 85 olarak kaydeder. Asil kilo bildirimlerimiz cuma gunleri fotografli ve ustunde kagida tarih ve nickimizi yazarak paylasiyoruz. Cuma gunu gunceller kilonu. Gunluk spor ve menu bildirimizi de asagiya biraktigim linkten yapiyoruz. Kisa surede uyum saglarsin
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
15.05 Kahvaltı Bir avuç ceviz Akşam Bol salata 2 kase yayla çorbası Köz biber sarımsaklı yoğurt 5 hurma çay 3lt su 72 mekik @Emnis @ummhnisa @redsonja87www.kadinlarkulubu.com
inşallahh yaaa ekstra bişeyler yapmalımıyız 1 haftalık diyet programı yazdım onu uygulayacagım sizlerde önerirseniz onlarıda uygularımInsallah canim istikrarli olursak yapamayacagimiz sey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?