Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canım suyunda bir ağırlığı var sonuçta muhtemelen ondandır cumaya odaklanalım güzel olsun

Bitki çaylarını faydaya dönüştürrn bir seni gördüm
Günaydınnnn tebriklerr canım

Sabah ödemliydm sanırm şuan sabitim kahvaltı etmiş halimle
Bide wc az çıkıyordum kaç gündür onunda etkisi var sanırm
Süper ozman canım hiç bir kaybımız yok.
Günlük su miktarını aksatma canım az içtiğini gördüm menülerinde

Cok gecmis olsun canim. Oyle yaa uykusuzluk cok zordur. Hele ki ard arda olunca insanin beyni bile calismiyor.
Sağol canım
o gün randevu saatinde aksaklık oldu çok sarktı. Erteleyemedim de onu zor ayaladım. Geçti çok şükür bakalım inanılmaz faydasını gördüm ama elhamdulillah zor olsa da.
benim amacım karaciğer temizliği canım. yanında ekstradan da zayıflamak bonus olacak. :)))

A doğru birde öyle bir yanı vardı inşallah amacına ulaşırsın o halde canım

Hoşbulduk Kaptanım
Hoşbuldum Canım
Hoşbuldumm
Hoşbuldumm

Biliyorsun kaptanım bigun onceden kirazsapli yapardım ama bı süredir yapamıyorum da sallama olanı arada içiyorum açık satilan gibi değilmis
Yaa sende net farkını gördün yani
Açıklarda pratik gelmiyor üşeniyor insan onun sonradan kalan bulaşığı bile yoruyor beni

Yaa sende net farkını gördün yani
Açıklarda pratik gelmiyor üşeniyor insan onun sonradan kalan bulaşığı bile yoruyor beni
Net farklı ya da miktarı mi az koyuyorlar bilmiyorum ben açıktan 1 ck koyuyorum öncesinde sap az kaynamış oluyo beraber de 1 dk kaynatip gayet güzel sonuç verdirmisti kaptanm çünkü sinirlensem bile odemlenen bı insan olduğum için o bulaşığına bişey diyemem beni de sinir ediyor

canım tebrik ederim
Bitki çaylarını faydaya dönüştürrn bir seni gördüm
Günaydınnnn tebriklerr canım
tabiii benim gibi bakla böreğin üstüne içilmezse işe yarar kaptanım
Biliyorsun kaptanım bigun onceden kirazsapli yapardım ama bı süredir yapamıyorum da sallama olanı arada içiyorum açık satilan gibi değilmis
sadece kiraz sapı mı demliyordun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…