- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.861
Günaydın canım suyunda bir ağırlığı var sonuçta muhtemelen ondandır cumaya odaklanalım güzel olsunGunaydin kizlar. Dun gelen misafirim yatiliydi, esimin kuzeni sehir dusindan geldi bugun donuyorlar. Sabah unuttum tartilmadan once su ictimsudan dolayidir diye dusunuyorum arti 300 gr ciktim. Yani degilse cok dikkat ettim eksi olmasa da en azindan sabit gelnem lazimdi bugun.
Cherry Mom @azaydidem
Bitki çaylarını faydaya dönüştürrn bir seni gördümGünaydın caniimlar
Dün niyetliydim biraz akşam kaçırmış olabilirim ama yine birazcık gitmis
Cuma :68.0 di
67.9 oldum
Verenleri tebrik ederim artılar da üzülmesin bitki çayları ile destekleyin bişeycik kalmaz cumaya
Harikasın canım
Süper ozman canım hiç bir kaybımız yok.Sabah ödemliydm sanırm şuan sabitim kahvaltı etmiş halimle
Bide wc az çıkıyordum kaç gündür onunda etkisi var sanırm
Sağol canımCok gecmis olsun canim. Oyle yaa uykusuzluk cok zordur. Hele ki ard arda olunca insanin beyni bile calismiyor.
o gün randevu saatinde aksaklık oldu çok sarktı. Erteleyemedim de onu zor ayaladım. Geçti çok şükür bakalım inanılmaz faydasını gördüm ama elhamdulillah zor olsa da.Aman aman canım dikkat et kendinegeçmiş olsun kendini yıpratacak şeyler yapma şifa aradığımız şeylere yanlış şart durumlarda gidersek zarar ederiz
Açlık oruçlarını zayıflama için mi maneviyat için mi yoksa ikisi için mi tercih ediyorsun
A doğru birde öyle bir yanı vardı inşallah amacına ulaşırsın o halde canımSağol canım
o gün randevu saatinde aksaklık oldu çok sarktı. Erteleyemedim de onu zor ayaladım. Geçti çok şükür bakalım inanılmaz faydasını gördüm ama elhamdulillah zor olsa da.
benim amacım karaciğer temizliği canım. yanında ekstradan da zayıflamak bonus olacak. :)))
Biliyorsun kaptanım bigun onceden kirazsapli yapardım ama bı süredir yapamıyorum da sallama olanı arada içiyorum açık satilan gibi değilmisBitki çaylarını faydaya dönüştürrn bir seni gördüm
Günaydınnnn tebriklerr canım
Hoşbulduk KaptanımHoşgeldin canım takımımıza
KızlarYaparsinMinii başka takımdan transfer oldu bizle devam edecek inşallah
Benim ismimde Esra canım 34 yaşındayım 4 yaşında bir oğlum var şuan çalışmıyorum evde oğlumlayım :))
Umarım hedefine kısa sürede bizlerle birlikte ulaşırsın
Hoşbuldum Canımhoşgeldin cnm
HoşbuldummHoş geldiniz
Hoşbuldumm
Yok Kaptanım, sabah tartıldım sabitimYaparsinMinii senin cumadan bugüne kilonda değişim var mı canım ?
Yaa sende net farkını gördün yaniBiliyorsun kaptanım bigun onceden kirazsapli yapardım ama bı süredir yapamıyorum da sallama olanı arada içiyorum açık satilan gibi değilmis
Güzel canımYok Kaptanım, sabah tartıldım sabitim
Net farklı ya da miktarı mi az koyuyorlar bilmiyorum ben açıktan 1 ck koyuyorum öncesinde sap az kaynamış oluyo beraber de 1 dk kaynatip gayet güzel sonuç verdirmisti kaptanm çünkü sinirlensem bile odemlenen bı insan olduğum içinYaa sende net farkını gördün yani
Açıklarda pratik gelmiyor üşeniyor insan onun sonradan kalan bulaşığı bile yoruyor beni
Tartiyla aramiz bozuk cumaya görüşme ayarladik kendisiyleKızlar Pazartrsi kilosunu bildirmeyenlerden dört gözle bildirimleri beklerim
Tmm siz hariçTartiyla aramiz bozuk cumaya görüşme ayarladik kendisiyle
canım tebrik ederimGünaydın caniimlar
Dün niyetliydim biraz akşam kaçırmış olabilirim ama yine birazcık gitmis
Cuma :68.0 di
67.9 oldum
Verenleri tebrik ederim artılar da üzülmesin bitki çayları ile destekleyin bişeycik kalmaz cumaya
tabiii benim gibi bakla böreğin üstüne içilmezse işe yarar kaptanımBitki çaylarını faydaya dönüştürrn bir seni gördüm
Günaydınnnn tebriklerr canım
sadece kiraz sapı mı demliyordun canım?Biliyorsun kaptanım bigun onceden kirazsapli yapardım ama bı süredir yapamıyorum da sallama olanı arada içiyorum açık satilan gibi değilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?