- 18 Ocak 2017
- 1.674
- 5.689
- 158
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.821
Sana da günaydın tatlım günaydın
Ay ağzına sağlık hocamCanım süpersin hem oruç tutup hem spor yapmışın
Ayrıca iftar da gayet sağlıklı ve hafif geçmiş
Senin sayende uzun zaman sonra orti birinciliğini göriciiim, minnettarım zatıalinize
Ay canım doktorcum sirkeli su ve sade kahve içmekten eridin kurudun ya.
Bir de yemek aralığını yazmışın, 1 saat çiğne çiğne iyi ter dökmüşündür, spora 1 saat bölgesel çene cardio ekleseydin ya kuzum bunuda mı ben öğreteyim
Canım bu sonuçlar şu anlama geliyorki bu haftalık tüm hakkını kullanmışınCumaya ödül olarak brokoli sapı, karnabahar kökü filan ye sen de benim gibi
Son olarak doğrucu davut olman tabiki güzel ama “üzümlü kek“, “bol yağlı acuka” gibi tamlamalar kullanınca okurlarımız çok şey yedin sanıyor.
Menüyü divan edebiyatından Fuzuli gibi değil de sade bir dille Yunus gibi anlatmanı öneririm canım, bence tek sorun anlatımda. Başkaca bir sorun göremedim menünde
Yok canım şükür kötü bişey yemedim ama yine dayanamadım 2 hurma yedim.
Kuzu menüme bakmadım henüz. Ama 5 sıkım çiğ köfte çok fazla değil aslında. Ama günün diğer kısmına Bi bakayımAboo bunu şimdi gördümkeşke cigkofteleri gommeden görseydim kızıştı derken kim ne diyo ,dalalim hemen
(Dün akşam komşu çiğköfte getirmişti yemwmistim,kahvaltıda yerim diye, soğuk soğuk canım istemedi kahvaltıda 5 gibi 5 tane yedim çok olmuş müdür?bol marul ve 2 bardak ayran.su saat oldu hala tokumnormalde açlıktan kivranirdim.Kendimi kötü hissettim tok olunca )
Leslie iyi gelebilir canım kaslarını rahatlatır biraz
Aboo neler olmuş burdaya sürekli takıma girsem ev,çocuklar birbirine giriyo; buraya bı sabah bı akşam girince de kizisanlari,yananlari kaçırıyorum of napsam ki
Kaptanım çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
Ekran görüntüsü aldımsen denedin mi hiç canim
Ayy rakipler dişli anamEvet eveeettt bize rakip olmuştunuuzz
Valla ben bişi de yemiyorum yaaaa. Kaçamaklarım da azdır ama olmuyor bu araYine muhteşem bı menüaslan ortim
Allah bı kolaylık veriyor hamd olsunspor saati hadi kalkın diyorum,hep birlikte tepiniyoruz
Kızım bakicida olur zaten,oğlum da idare ediyor
Abooo desene bu hafta savaş var
belmayne balım napsak ne yemesem ne icmesek de geçsek bu kızları
Ne yapalım kuzu. Kadınlık halleriBu aradabelmayne 19 u regl tarihim bunu nasıl atladım karnım falan sis idi bugün,Allah'ım diyorum ne yedim de şişti,derken bu vakitte aklıma geldi
Tabi olur canım merakla bekliyorumCherry Mom Kaptanim yarin aksam eve gecicem cok gece kalmazsak sporumu yaparim ama kalirsak söz sali gunu ekstra yapicam birde annemde oldugum icin pazartesi tartisinida sali bildirsem olur dimi
Günaydın canım gayet iyi
Beklediğin giib doktorcum ama garanti eksin varmış demek
Canım bu cuma deneme süren bitiyor ben seni listeye almaya düşünüyorum sen hedef düşürüyorsun menüleri bozuyorsunGünaydın
Cuma 82.7
Bu gün 83.0
Fark +300
Cumaya hedef 81.5 hedefimi değiştmbu 2 gün pek iyi geçmedi
Cherry Mom Kendinin en iyi hali ol
Tmm canım olur moralinin bozulacağını hissediyorsanSelam kızlar.
Dün gece bir film açmıştık filmin ilk dakikasında uyuya kalmışımeşim de üstümü örtmüş kendi de bi koltukta uyuya kalmış. Ay her bir kasım tutulmuş. Her yerim ağrıyor. Bir gecede yaşlanmış gibiyim
Cherry Mom Cherry Mom ben de bugün tartılmayayım diyorum. Yine moralimi bozacak gibi hissediyorum tartı bu hafta sadece cuma tartılayım
Canım kötü bir menü değil bence. Sporun çok güzel zaten. Ama hafta içini kaçamaksız tamamlayalım inşallah(sirkeli su, Filitre kahve)
Kahvaltı
2yumurtadan lorlu omlet, roka,3 zeytin, 2 yk bal 3 ceviz
Ara yok
5'te 5 acılı çiğköfte,bol marul,roka, 2 bardak ayran, üzerine iki parmak cevizli sucuk
Şu 2'ti geçti,yeşilçay icemedim
10000 adım,1000 zıp 3000 puanMehfam belmayne Cherry Mom
Ohhh iki gün pasta görünce bi korktuydum çok şükürSabah saatten emin değilim ama tahmini yazıyorum.
14.00
1yumurta
1.5 dilim ekmek
1kk dan az Peynir
3 zeytin
nane
3 çatal anne yapımı sağlıklı normal oranda şeker içeren reçel (Hedef60kgolmak anlatımıyla )
Ara: 6 fındık ve brokoli sapı
19.30
2 kaşık yoğurtlu makarna
1 porsiyon yoğurtlu brokoli
çayın yanında 2 hurma
su:1 litreyi geçti
spor: 30dk eliptik
Anka
Hoşgeldin canım takımımızaADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 1.70
KİLONUZ: 72,3
HEDEF KİLONUZ: 60
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : -
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Yedim ,hep yedim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aynadaki görüntümü değiştirmek istiyorum
Ablam bendeydi kaptanım giremedim o yüzden bu günden itibaren toparlicam inşaAllahCanım bu cuma deneme süren bitiyor ben seni listeye almaya düşünüyorum sen hedef düşürüyorsun menüleri bozuyorsunve katılımında azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?