Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın arkadaşlar
Okullar açıldı online eğitim başladı yoğun bir hafta olacak özellikle yarından sonra
Nikinik canım ortim kusura bakma olur mu
Artım içimde kusura bakma ben eskiden böyle değildim bir kaçamakmyapardım sonra toparlardım

Ama insan yaş alınca iradesinde zayıflıyor demekki ya da benim öyle oldu

Ay ağzına sağlık hocam çene kardiyoya en çok güldüm doğru diyorsun anlatım tarzında sıkıntı var

Selam kızlar.
Dün gece bir film açmıştık filmin ilk dakikasında uyuya kalmışım eşim de üstümü örtmüş kendi de bi koltukta uyuya kalmış. Ay her bir kasım tutulmuş. Her yerim ağrıyor. Bir gecede yaşlanmış gibiyim
Cherry Mom ben de bugün tartılmayayım diyorum. Yine moralimi bozacak gibi hissediyorum tartı bu hafta sadece cuma tartılayım.
Kuzu menüme bakmadım henüz. Ama 5 sıkım çiğ köfte çok fazla değil aslında. Ama günün diğer kısmına Bi bakayım
Evet eveeettt bize rakip olmuştunuuzz
Ayy rakipler dişli anam
Valla ben bişi de yemiyorum yaaaa. Kaçamaklarım da azdır ama olmuyor bu ara
Bu hafta hayvansal proteini artıracağım bakalım hayırlısı artık
Bu arada belmayne 19 u regl tarihim bunu nasıl atladım karnım falan sis idi bugün,Allah'ım diyorum ne yedim de şişti,derken bu vakitte aklıma geldi
Ne yapalım kuzu. Kadınlık halleri
Ben de cumaya saçımı mı kessem kolumu mu kessem ne yapsam da şöyle güzel bir eksi görsem

Cherry Mom Kaptanim yarin aksam eve gecicem cok gece kalmazsak sporumu yaparim ama kalirsak söz sali gunu ekstra yapicam birde annemde oldugum icin pazartesi tartisinida sali bildirsem olur dimi
Tabi olur canım merakla bekliyorum
Günaydın arkadaşlar huzurlu haftalar
Cuma 80.6
Pazartesi 80.6
Sabit geldim
Cherry Mom
Günaydın canım gayet iyi
Cuma 65.9 kg bugün 66.2 kg fark +300 gr
Cuma hedefim 65 kg Cherry Mom Mehfam
Beklediğin giib doktorcum ama garanti eksin varmış demek
Günaydın
Cuma 82.7
Bu gün 83.0
Fark +300
Cumaya hedef 81.5 hedefimi değiştm bu 2 gün pek iyi geçmedi

Cherry Mom Kendinin en iyi hali ol
Canım bu cuma deneme süren bitiyor ben seni listeye almaya düşünüyorum sen hedef düşürüyorsun menüleri bozuyorsun ve katılımında azaldı

Tmm canım olur moralinin bozulacağını hissediyorsan

Canım kötü bir menü değil bence. Sporun çok güzel zaten. Ama hafta içini kaçamaksız tamamlayalım inşallah

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
30
BOYUNUZ:
1.70
KİLONUZ:
72,3
HEDEF KİLONUZ:
60
MEDENİ DURUMUNUZ:
Evli
MESLEGINIZ:
Öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
-
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
Evet
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
Yedim ,hep yedim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:
Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Aynadaki görüntümü değiştirmek istiyorum

Ohhh iki gün pasta görünce bi korktuydum çok şükür
ama gece geç yatıyorsun sabah geç kalkıyorsun bunu düzeltsen olmaz mı sirkadiyen ritmini bozmasan :))

Hoşgeldin canım takımımıza
Kızlar YaparsinMinii başka takımdan transfer oldu bizle devam edecek inşallah

Benim ismimde Esra canım 34 yaşındayım 4 yaşında bir oğlum var şuan çalışmıyorum evde oğlumlayım :))

Umarım hedefine kısa sürede bizlerle birlikte ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…