- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.317
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.901
Ben 3 numaradan bi eliptik alayımBugün spor günümüzzzz herkes sporunu seçti miiiii
Aşağıdaki tablodan en az 1 spor yapıp gün sonunda menümüzdeNikinik i etiketliyoruz canlar yapmayan kalmasınnn
Eki Görüntüle 2783406
Hoşbuldum Canım
Ne diyorsun Canım mükemmel sonuçGünaydınlar güzeller
geçen cuma 68 kg
PAzartesi 67.2 :) komik çok iyi degil ama en azından çaba gösteriyorum
ORTAKLAR
(12- 19 Şubat)
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
@belmayne @Suskunhanim @hawar Nikinik @yarimuhendis @Tempus @nnurc @balpamuk azaydidem DeryaOnDiet @muhursuzpusula @SanSebastianCheesecake Begonya2 @thequeensgambit @Anka @Pain Killer
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Eliptik mi var şahane bende kondisyon bisikletine bineceğim akşam oğlum uyuduktan sonraBen 3 numaradan bi eliptik alayımDün 45 dk yapmıştım. Bugün inşallah 1 saat yaparım
Hoşbuldum Canım
Ne diyorsun Canım mükemmel sonuçhem de 3 günde
Tamam Kaptanım, ilk sayfadaki kuralları okurken de görmüştüm. Takipteyim o sayfayı da. Menülerimi oraya yazarımYaparsinMinii canım biz menüleri burda sohbet aralarında kaynamasın diye başka bir sayfada yazıyoruz
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
ayrıca sayfamızınn üst kısmında kısa yol etiketi var bilgin olsun
Teşekkür ederiz canımTamam Kaptanım, ilk sayfadaki kuralları okurken de görmüştüm. Takipteyim o sayfayı da. Menülerimi oraya yazarım
Çok iyi bişiymiş ortaklık, bu fikre bayıldımbirsevgi bu hafta aktif olacak mısın tatlım olurum diyorsan YaparsinMinii ile ortak olmanızı isteyeceğim iki öğretmen :) aktif olmam diyorsan ortak yok sana
YaparsinMinii ortaklık yapımızda şöyle bir şey canım genel bir fikrin olması için paylaşayım cumadan cumaya eşler değişiyor :)
Çok teşekkür ederim inşallah cuma gününe güzel bir eksi görürüm :)Ben 3 numaradan bi eliptik alayımDün 45 dk yapmıştım. Bugün inşallah 1 saat yaparım
Hoşbuldum Canım
Ne diyorsun Canım mükemmel sonuçhem de 3 günde
Yine bir dilim kekle iyi atlatmissin ortim. Sabah tartildin mi gormedim kilo bildirimini, belki gozumden kacmistir. Bu aksam evine donunce nirnal duzenine donersin14 subat
Sabah
Soganli yumurta
3 siyah zeytin
Kk beyaz peynir
2 lokma beyaz ekmek
1 cay kasigi recel
Cay
Arada
1 dilim kek
Nescafe
Aksam
1 tabak Sebzeli tavuk haslamasi
Yesil salata
Gun icinde
2 form cay
Siyah cay
Su 2lt
Spor malesef
Cherry Mom DeryaOnDiet @_Reyyan
tabikiiii pazartesiye sabit çıkmak bile güzelken sen eksisin hadi canım gir artık listeye
@Pain Killer dönmüş canım sana gördün mü ?
@ emnis bunu arada boşluk olmadan yazman yeterli :) deneme beni yap bakalım :)
Aa oldu çok teşekkür ederim :)Cherry Mom oluyor mu bakayım :)
oldu canım :))Cherry Mom oluyor mu bakayım :)
Yarın tartılacakmışYine bir dilim kekle iyi atlatmissin ortim. Sabah tartildin mi gormedim kilo bildirimini, belki gozumden kacmistir. Bu aksam evine donunce nirnal duzenine donersin
Çok faydalı ve çok zevkli 1 yıldır falan devam ediyor bizim takımdaÇok iyi bişiymiş ortaklık, bu fikre bayıldım
Canim onun ortagi bu hafta musade istedi yalniz yaniBegonya2 tatlım biz bu hafta ortak mıyız listede farklı görünüyor ortağın :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?