Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarın yapacağım canım belki iyi gelir cidden

Kolunu kesmektwnse saçını kes,ağda yap ama kola sahip çık
Ben de sebze ağırlıklı mi yesem demiştim,en iyisi hiç yememek
Canım kötü bir menü değil bence. Sporun çok güzel zaten. Ama hafta içini kaçamaksız tamamlayalım inşallah
Niyetliyim canım sahurda ceviz bal yedim sadece,açılmamıştır şaka gibi bundan sonra çiğköfte mi yesem sürekli

Ooyyyy kuzum gecmis olsun, ust ortmek te bir cozum ama keskem odaya kadar goturuverseydi seni tasimak da kolay artik zaten incecik hafifcik oldun
Ohhh iki gün pasta görünce bi korktuydum çok şükür
ama gece geç yatıyorsun sabah geç kalkıyorsun bunu düzeltsen olmaz mı sirkadiyen ritmini bozmasan :))
Canim ikinci gun tek bir cataldi be ya. 1 hurma kadar ancak etki etmistir
Canim 4 gunde 2 kilo cok guzel bir hedef. Zaten Cherry Mom kaptanımız da tuyolarla destekliyor bizleri, ağda neyin yapın hafifleyin diyor
Denemek lazım
Ay canım keşkem hacamatı biraz daha enerjik olduğun dönemde yapsaydın. Geçmiş bitmiş olsun ortim
Oops sorry, öneri kaptandan değil S Suskunhanim dan gelmiş.

Canim ikinci gun tek bir cataldi be ya. 1 hurma kadar ancak etki etmistir
Olsun ben yemiyom sen de yeme
Canim 4 gunde 2 kilo cok guzel bir hedef. Zaten Cherry Mom Cherry Mom kaptanımız da tuyolarla destekliyor bizleri, ağda neyin yapın hafifleyin diyor
Denemek lazım
O ihtiyacım da yok bakalım
canım keşkem hacamatı biraz daha enerjik olduğun dönemde yapsaydın. Geçmiş bitmiş olsun ortim
Sağolasın canım

Ay saçıma hiç kıyamıyorum ya
Kol daha vazgeçilir gözüktü gözüme
Cherry Mom gurur duy bizimle.
Günaydınlar güzeller
geçen cuma 68 kg
PAzartesi 67.2 :) komik çok iyi degil ama en azından çaba gösteriyorum
Canım bence süper ötesi
Ayy Di mi ya küçücük kaldım 67 kiloluk Bi damlacık

ahahaha yaa onu ben demedimm S Suskunhanim dedi ama tuttum bu fikri
ben kol bacak kesin demiştim daha önce siz iyisi mi kilo verinn acısız ağrısız
Bak kilo vermek de iyi fikir aslında

Cuma: 59.1
Bugün: 59
Fark: 100
Enazından + olmaması güzel
Kuzum eksiyle başlamak candır.
Sabah eşim tartıldı 2 kilo fazla çıkmış. Onu fazla gösteren tartı bana neler yapmaz dedim ve tartı detoksuna katıldım bu hafta
Hawar pek aktif degil kaptanim. 2 gundur aktif degildi bugun artik aktif olamam diye de yazdi. ben umudu kestim kaldim bi basima
Oyy kuzum biz sana sahip çıkarız
Ama bir dakika ya seninle yarışıyor muyduk o zaman düşene bir tekme de bizden olabilir dostluk da bir yere kadar yani

Yok yok ben bu hafta kimseyle yarismiyorum ya kendimle anca yarisabiliyorum

Ben yalniz da takilabilirim sorun degildi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…