- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #393.881
Yarın yapacağım canım belki iyi gelir cidden
Kolunu kesmektwnse saçını kes,ağda yap ama kola sahip çıkSelam kızlar.
Dün gece bir film açmıştık filmin ilk dakikasında uyuya kalmışımeşim de üstümü örtmüş kendi de bi koltukta uyuya kalmış. Ay her bir kasım tutulmuş. Her yerim ağrıyor. Bir gecede yaşlanmış gibiyim
Cherry Mom ben de bugün tartılmayayım diyorum. Yine moralimi bozacak gibi hissediyorum tartı bu hafta sadece cuma tartılayım.
Kuzu menüme bakmadım henüz. Ama 5 sıkım çiğ köfte çok fazla değil aslında. Ama günün diğer kısmına Bi bakayım
Ayy rakipler dişli anam
Valla ben bişi de yemiyorum yaaaa. Kaçamaklarım da azdır ama olmuyor bu ara
Bu hafta hayvansal proteini artıracağım bakalım hayırlısı artık
Ne yapalım kuzu. Kadınlık halleri
Ben de cumaya saçımı mı kessem kolumu mu kessem ne yapsam da şöyle güzel bir eksi görsem
Niyetliyim canım sahurda ceviz bal yedim sadece,açılmamıştır şaka gibiCanım kötü bir menü değil bence. Sporun çok güzel zaten. Ama hafta içini kaçamaksız tamamlayalım inşallah
Gayet iyiii canım tebriklerrGünaydınlar güzeller
geçen cuma 68 kg
PAzartesi 67.2 :) komik çok iyi degil ama en azından çaba gösteriyorum
Ooyyyy kuzum gecmis olsun, ust ortmek te bir cozum ama keskem odaya kadar goturuverseydi seni tasimak da kolay artik zaten incecik hafifcik oldunSelam kızlar.
Dün gece bir film açmıştık filmin ilk dakikasında uyuya kalmışımeşim de üstümü örtmüş kendi de bi koltukta uyuya kalmış. Ay her bir kasım tutulmuş. Her yerim ağrıyor. Bir gecede yaşlanmış gibiyim
Cherry Mom ben de bugün tartılmayayım diyorum. Yine moralimi bozacak gibi hissediyorum tartı bu hafta sadece cuma tartılayım.
Kuzu menüme bakmadım henüz. Ama 5 sıkım çiğ köfte çok fazla değil aslında. Ama günün diğer kısmına Bi bakayım
Ayy rakipler dişli anam
Valla ben bişi de yemiyorum yaaaa. Kaçamaklarım da azdır ama olmuyor bu ara
Bu hafta hayvansal proteini artıracağım bakalım hayırlısı artık
Ne yapalım kuzu. Kadınlık halleri
Ben de cumaya saçımı mı kessem kolumu mu kessem ne yapsam da şöyle güzel bir eksi görsem
Canim ikinci gun tek bir cataldi be ya. 1 hurma kadar ancak etki etmistirOhhh iki gün pasta görünce bi korktuydum çok şükür
ama gece geç yatıyorsun sabah geç kalkıyorsun bunu düzeltsen olmaz mı sirkadiyen ritmini bozmasan :))
Canim 4 gunde 2 kilo cok guzel bir hedef. ZatenGünaydın kızlar
Güzel bir hafta olur inşallah
Ahmat Apa dün oruç tavsiye etmiyorum dedi ben de vazgeçtim zaten regl olacağım.:)
Son kez tartıldım kaldırdım tartıyı.
cuma: 73,8
Pazartesi:73
kaldı 2 kilo cumaya kadar hayırlısı bakalım
Ay canım keşkem hacamatı biraz daha enerjik olduğun dönemde yapsaydın. Geçmiş bitmiş olsun ortimUykusuzluk çok zorluyordu beni. Bi de baya ağır bi beslenme şekli. Çok halsiz kaldım. 1 Şubatta da 15-16 saat açlığın üzerine hacamat yaptırmıştım 15 kupa çektirdim.1 hafta da öyle kendime gelemedim derken ancak başlayabildim :)) iyiyim artık elhamdulillah alıştım bakalım haftaya açlık oruçları başlayacak onlar nasıl geçecek
Oops sorryKolunu kesmektwnse saçını kes,ağda yap ama kola sahip çık
Ben de sebze ağırlıklı mi yesem demiştim,en iyisi hiç yememek
Niyetliyim canım sahurda ceviz bal yedim sadece,açılmamıştır şaka gibibundan sonra çiğköfte mi yesem sürekli
ahahaha yaa onu ben demedimmCanim 4 gunde 2 kilo cok guzel bir hedef. ZatenCherry Mom Cherry Mom kaptanımız da tuyolarla destekliyor bizleri, ağda neyin yapın hafifleyin diyor
Denemek lazım
Olsun ben yemiyom sen de yemeCanim ikinci gun tek bir cataldi be ya. 1 hurma kadar ancak etki etmistir
O ihtiyacım da yok bakalımCanim 4 gunde 2 kilo cok guzel bir hedef. ZatenCherry Mom Cherry Mom kaptanımız da tuyolarla destekliyor bizleri, ağda neyin yapın hafifleyin diyor
Denemek lazım
Sağolasın canımcanım keşkem hacamatı biraz daha enerjik olduğun dönemde yapsaydın. Geçmiş bitmiş olsun ortim
Evet büyük ihtimal o yüzden eksi gelmedim vucut içtiğimi tutuyoSüper ozman canım hiç bir kaybımız yok.
Günlük su miktarını aksatma canım az içtiğini gördüm menülerinde
Hawar pek aktif degil kaptanim. 2 gundur aktif degildi bugun artik aktif olamam diye de yazdi. ben umudu kestim kaldim bi basimahawar da mı tartı detoksunda :))
birsevgi
balpamuk
Monica_
muhursuzpusula sizlerde pazartesi kiloları ne durumda kızlar
Aynen bence de çok güzelCuma: 59.1
Bugün: 59
Fark: 100
Enazından + olmaması güzel
Çok teşekkür ederim Nasıl etiket atılır bana bi öğretebilir misinizGayet iyiii canım tebriklerr
Ay saçıma hiç kıyamıyorum yaKolunu kesmektwnse saçını kes,ağda yap ama kola sahip çık
Ben de sebze ağırlıklı mi yesem demiştim,en iyisi hiç yememek
Niyetliyim canım sahurda ceviz bal yedim sadece,açılmamıştır şaka gibibundan sonra çiğköfte mi yesem sürekli
Canım bence süper ötesiGünaydınlar güzeller
geçen cuma 68 kg
PAzartesi 67.2 :) komik çok iyi degil ama en azından çaba gösteriyorum
Ayy Di mi ya küçücük kaldımOoyyyy kuzum gecmis olsun, ust ortmek te bir cozum ama keskem odaya kadar goturuverseydi seni tasimak da kolay artik zaten incecik hafifcik oldun
Canim ikinci gun tek bir cataldi be ya. 1 hurma kadar ancak etki etmistir
Canim 4 gunde 2 kilo cok guzel bir hedef. ZatenCherry Mom kaptanımız da tuyolarla destekliyor bizleri, ağda neyin yapın hafifleyin diyor
Denemek lazım
Ay canım keşkem hacamatı biraz daha enerjik olduğun dönemde yapsaydın. Geçmiş bitmiş olsun ortim
Oops sorry, öneri kaptandan değil S Suskunhanim dan gelmiş.
Bak kilo vermek de iyi fikir aslındaahahaha yaa onu ben demedimmS Suskunhanim dedi ama tuttum bu fikri
ben kol bacak kesin demiştim daha öncesiz iyisi mi kilo verinn acısız ağrısız
Kuzum eksiyle başlamak candır.Cuma: 59.1
Oyy kuzum biz sana sahip çıkarızHawar pek aktif degil kaptanim. 2 gundur aktif degildi bugun artik aktif olamam diye de yazdi. ben umudu kestim kaldim bi basima
Canım etiketlemek istediğin isminin önüne @ işareti koyuyorsun.Çok teşekkür ederim Nasıl etiket atılır bana bi öğretebilir misinizyapamıyorum
Yok yok ben bu hafta kimseyle yarismiyorum ya kendimle anca yarisabiliyorumAy saçıma hiç kıyamıyorum ya
Kol daha vazgeçilir gözüktü gözüme
Cherry Mom gurur duy bizimle.
Canım bence süper ötesi
Ayy Di mi ya küçücük kaldım67 kiloluk Bi damlacık
Bak kilo vermek de iyi fikir aslında
Kuzum eksiyle başlamak candır.
Sabah eşim tartıldı 2 kilo fazla çıkmış. Onu fazla gösteren tartı bana neler yapmaz dedim ve tartı detoksuna katıldım bu hafta
Oyy kuzum biz sana sahip çıkarız
Ama bir dakika ya seninle yarışıyor muyduko zaman düşene bir tekme de bizden olabilir dostluk da bir yere kadar yani
Ben de bir eğitimci olarak hep bu fikri desteklerimYok yok ben bu hafta kimseyle yarismiyorum ya kendimle anca yarisabiliyorum
tabikiiii pazartesiye sabit çıkmak bile güzelken sen eksisin hadi canım gir artık listeyeCuma: 59.1
Çok teşekkür ederim Nasıl etiket atılır bana bi öğretebilir misinizyapamıyorum
vallaa bırakmayızzzzzBen yalniz da takilabilirim sorun degildi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?