Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

subliminal ilk bakışta fark edilmeyendir benimki o kadar bariz ki

hımm o zaman bi sebze yapmıştır belki? yemeklerine kimyon atmayı dene cnm ve rezene çayı
Az once markete gittim. Gaz giderici/odem attirici rezene de dahil ne tur cay barsa aldim tan 7 cesit cay aldim. Arada icerim artik

Once 18de kapatiyordum gunu. Bugun 2 ogunu birlestirdjm erken kapattim. J sallah cumaya faydasini gorurum. Dolapta balik var hala ama gaz yapinca korktum yemeye.

Elim tam ekmeğe gidiyordu ki dur dedim maydanoz da aynı işi görür belki diyip yemeğin suyunu öyle sünnetledim tabaktan
tavsiye ederim
Harikasin canim. Deneyeyim esim marketten bir maydanoz almis odem atsin diye agac kadar adeta cook fazla yer dururum artik

Once 18de kapatiyordum gunu. Bugun 2 ogunu birlestirdjm erken kapattim. J sallah cumaya faydasini gorurum. Dolapta balik var hala ama gaz yapinca korktum yemeye.
Aa baligin gaz yptigini ilk defa senden duydum
Bende simdi if diyetini arastiriyodum 16-8 olani arastirdim baya dusunuyorum belki yarin baslarim 9-17 saatleri arasinda yeme diger kalan saatleri aclik olarak ayarlicam bakalim nasil olucak

Sabah
Nesfit

Ara
3 sarma
2 peynirli biber
Sütlü kahve
2 hurma
Biraz kuruyemiş
Pek de ara gibi olmamış öğle yemeği

Akşam
Mercimek çorbası
Karnabahar mantı

YaparsinMinii Cherry Mom
O kadar açlıktan sonra sabah menüsü seni kesmemiş anlaşılan ondan ara öğünde coşmussun Ortağımm
Ama akşam yemeğinin metabolizmanı güzel çalıştırdığını düşünüyorum. Karnıbaharı yediğim zamanlar söylemesi ayıp bütün içim boşalıyor benim inşallah sende de öyle olmuştur
Karnıbaharı kısır olarak denemedi isen onu da tavsiye ederim çok güzel olur
Menün genel anlamda güzel. Bide bazı yiyeceklerin miktarlarını belirtmeyi unutmuşsun(nesfit,kuruyemiş,çorba,mantı...)

Hemsireler birsey danisacagim sizlere simdi
Bende kabizlik sorunu var ve dogum sonrasi dogum kilolarim ve fazlasini diyet surecimde kabizlik giderici bir hap ile desteklemistim inanilmazzzzzz rahat ve cabuk gitti kilolarim simdi neticede ilac uygulayip ilac gibi etkisi olan bir formul varmi?
Kayisi sicak su vs herseyi denedim bana yaramiyor bu arada

Hoşgeldin Canım

Çok kronikse ve Kan grubun 0 değilse magnezyum sülfat deneyebilirsin. 0 sa sinemakiyi baharat olarak kullanabilirsim çok az bişey serpeceksin çay olmayacak. Çiğ sebze salata artırabilirsin.

Canım afiyet olsun, çok zor bir diyet uyguluyorsun tebrik ederim. Umarım enerjini çok etkilemez. Ben de bugün sabah geç , akşam erken Öğün yapayım dedim ama çok açım şuan. Ve sporumu iki öğün arasında karnım hafif tokken yaptım çünkü hiiiç enerjim kalmadı.

Ve sende problem yaşadın mı, sabahtan beri girilmiyor siteye.

Yemekten sonra yapacaktım ama Doğan Cüceloğlunu duydum bütün enerjim gitti Nur içinde yatsın çok üzüldüm yine yatmadan bişeyler yapıp yatacağım. Seviye seviye olunca çok zor değil aslında da çocuklara sürekli yemek meyve çerez kek vs derken onlar biraz nefs savaşı oluyor zamanında çok yedin hala göbeğinde kalçanda diyip avutuyorum kendimi

Yarar kuzum merak etme

Hosbulduk cnm. Sorma, ilk 2 yil onemsemedim, normal gordum ama normalize etmemek lazimmis kilolari. 4 de ancak dank etti zaten cok hareketli, biraz da ona ayak uydurmak istiyorum. Iyice tembellestim kilolarla.
Insallah gider canim ben 1 yasini doldurunca bi gaza geldim. Zaten 1 yil regl gormedim kendimi hep lohusa gibi hissediyordum 1 yasi doldurunca diyete girdim 73lere dusmustum. Sonra yine basa sardim bu sene de tavan kilomu gördüm son olsun insallah hepimiz icin

Menün harika Canım, okurken bile içime sağlık doğdu. Spor da yapılmış, ohh miss Maşallah
Unsuz ekmeği kırmızı mercimekten mi yaptın Canım, bi de tadı güzel mi

Menünün devamı yok mu Canım
Harikasın Canım, valla ne diyeceğimi bilemedim Sporla taçlanmış menü adeta
Harika bir menü daha, süper süper
Kahveler biraz fazla sanki Canım, azaltmanda sağlığın için fayda var. Daha önce günde 5 fincan kahve içip sorun yaşayan biri olarak söylüyorum...
Suyu arttırabilirsin bence, kendini şartlayınca oluyor. Mesela öğlene kadar şu kadar suyu bitirmeliyim akşama kadar da şu kadar bitecek diyip şişeleri ya da sürahileri doldur. Ben öyle yapıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…