- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.341
Az once markete gittim. Gaz giderici/odem attirici rezene de dahil ne tur cay barsa aldim tan 7 cesit cay aldim. Arada icerim artiksubliminal ilk bakışta fark edilmeyendir benimki o kadar bariz ki
hımm o zaman bi sebze yapmıştır belki? yemeklerine kimyon atmayı dene cnm ve rezene çayı
Once 18de kapatiyordum gunu. Bugun 2 ogunu birlestirdjm erken kapattim. J sallah cumaya faydasini gorurum. Dolapta balik var hala ama gaz yapinca korktum yemeye.Canim sen emziriyosun oyuzde takviye yesil cay form cayda icemiyosun oyuzden canini sikma hic bence bu donemde nekadr versen kardır 6 aya gelince daha agir sporlar yaparsin ozman daha gzel kilolar verirsin insallah
Wayy menu ve spor cok guzel gunude erken kapatmissin super
Harikasin canim. Deneyeyim esim marketten bir maydanoz almis odem atsin diye agac kadar adeta cook fazlaElim tam ekmeğe gidiyordu ki dur dedim maydanoz da aynı işi görür belki diyip yemeğin suyunu öyle sünnetledim tabaktan
tavsiye ederim
Aa baligin gaz yptigini ilk defa senden duydumOnce 18de kapatiyordum gunu. Bugun 2 ogunu birlestirdjm erken kapattim. J sallah cumaya faydasini gorurum. Dolapta balik var hala ama gaz yapinca korktum yemeye.
Cok iyi olur vallaHosgeldin tekrardan4 yas cocugu olan annemiz o kadar cok ki takimda biri de benim cocuk 4 yas olunca mi aklimiz basimiza geliyor acaba
Ben de o siralar yapmayi dusunuyorum canim beraber yapalim
O kadar açlıktan sonra sabah menüsü seni kesmemiş anlaşılan ondan ara öğünde coşmussun OrtağımmSabah
Nesfit
Ara
3 sarma
2 peynirli biber
Sütlü kahve
2 hurma
Biraz kuruyemiş
Pek de ara gibi olmamış öğle yemeği
Akşam
Mercimek çorbası
Karnabahar mantı
YaparsinMinii Cherry Mom
Maydanoz ve limonla cok guzel odem attirici icecek de oluyor belki denemek istersin canim maydanoz gorunce yaziyim dedimHarikasin canim. Deneyeyim esim marketten bir maydanoz almis odem atsin diye agac kadar adeta cook fazlayer dururum artik
Maydanoz sütü kesiyor canım çok abartmaHarikasin canim. Deneyeyim esim marketten bir maydanoz almis odem atsin diye agac kadar adeta cook fazlayer dururum artik
Hoşgeldin CanımKatilim formu:
adiniz: just a perfect day( 1,5 yil oncesine kadar yumaknuro idi nick im)
yasiniz: 36
boyunuz: 160cm
kilonuz: 70, 71 civari yarin sabah tartilacagim
medeni durumunuz: evli
mesleginiz: ogretmen ( su an calismiyorum)
cocuk: 4 yasinda bir oglum var
dahaonce hep 13. takimdaydim araliklarla 2 yil rahat olmustur. en son kacinci etapta izne ayrildigima bakacagim detayli.
kilo alma nedeni: tatli duskunlugu, duzensiz yeme, atistirma kulturu.bel cevrem cok kalin bu arada.
insulin direncim var en son homa, ir degeri 11 cikmisti.
kilo vermeyi istememin nedeni saglikli olmayi istemek, daha enerjik bir hayat surmek ve belki olursa 2. gebelige saglikli bir gecis yapmak. hayat aliskanliklarimi degistirmek istiyorum.
takima kabul ettiginiz icin tesekkur ederim, belcikada yasiyorum arada su an2 saat fark var, aksam menusu yazimim biraz gecikirse bu fark yuzundendir
Çok kronikse ve Kan grubun 0 değilse magnezyum sülfat deneyebilirsin. 0 sa sinemakiyi baharat olarak kullanabilirsim çok az bişey serpeceksin çay olmayacak. Çiğ sebze salata artırabilirsin.Hemsireler birsey danisacagim sizlere simdi
Bende kabizlik sorunu var ve dogum sonrasi dogum kilolarim ve fazlasini diyet surecimde kabizlik giderici bir hap ile desteklemistim inanilmazzzzzz rahat ve cabuk gitti kilolarim simdi neticede ilac uygulayip ilac gibi etkisi olan bir formul varmi?
Kayisi sicak su vs herseyi denedim bana yaramiyor bu arada
Tesekkurler, hosbuldum.Hoşgeldin Canım
Canım afiyet olsun, çok zor bir diyet uyguluyorsun tebrik ederim. Umarım enerjini çok etkilemez. Ben de bugün sabah geç , akşam erken Öğün yapayım dedim ama çok açım şuan. Ve sporumu iki öğün arasında karnım hafif tokken yaptım çünkü hiiiç enerjim kalmadı.16 Şubat Salı
9:00 sirkeli su
10:30 sade kahve
12:30 sade kahve
15.00 yeşil çay
16:00 10 kaşık kuru fasulye 5-6 kaşık bulgur pilavı, salata
19:00 sade kahve
akşam yeşil çay içerim tekrar
Spor yapamadım yaparsam yazarım inşallah
Su:2,5 litre
Cherry Mom @_Reyyan Pain Killer
Yemekten sonra yapacaktım ama Doğan Cüceloğlunu duydum bütün enerjim gitti Nur içinde yatsın çok üzüldümCanım afiyet olsun, çok zor bir diyet uyguluyorsun tebrik ederim. Umarım enerjini çok etkilemez. Ben de bugün sabah geç , akşam erken Öğün yapayım dedim ama çok açım şuan. Ve sporumu iki öğün arasında karnım hafif tokken yaptım çünkü hiiiç enerjim kalmadı.
Ve sende problem yaşadın mı, sabahtan beri girilmiyor siteye.
Yarar kuzum merak etmeBazen bende de bir işe yaramıyor ama dedim denemekten zarar gelmez bayadır da yapmadım ilk yaptığımda baya etkisini görmüştüm yani 2 günde 2 kg farl etmişti bende şimdi de ödemli hissediyorum ve uzun zamandır yapmadığım için işe yarayacağını ümit ediyorum ortim ya inşallah yarar
Ay ortim uzun zaman üstüne chloe yaptım yarım saat kadar birazcık canım çıkmış olabilirYarar kuzum merak etme
Insallah gider canim ben 1 yasini doldurunca bi gaza geldim. Zaten 1 yil regl gormedim kendimi hep lohusa gibi hissediyordumHosbulduk cnm. Sorma, ilk 2 yil onemsemedim, normal gordum ama normalize etmemek lazimmis kilolari. 4 de ancak dank ettizaten cok hareketli, biraz da ona ayak uydurmak istiyorum. Iyice tembellestim kilolarla.
Menün harika Canım, okurken bile içime sağlık doğdu. Spor da yapılmış, ohh missBugunku menum
08:30- 2 yumurtadan sucuklu yumurta, 2 dilim unsuz ekmek, 1 dilim peynir.
12:00- 1 kase sebze corbasi, 1 kase senzeli nohut yemegi, salata.
17:00- 1 kase icine: yulaf, yogurt, mandalina, kuru kayisi, ceviz karisimi. 1 kase sebzeli nohut.
Su:3 lt
Spor: 30 dakika tempolu yuruyus: 30 p
8 dakika tabata: 32p
Toplam: 62 puan
Cherry Mom azaydidem
Menünün devamı yok mu Canım16 Şubat Salı
9:00 sirkeli su
10:30 sade kahve
12:30 sade kahve
15.00 yeşil çay
16:00 10 kaşık kuru fasulye 5-6 kaşık bulgur pilavı, salata
19:00 sade kahve
akşam yeşil çay içerim tekrar
Spor yapamadım yaparsam yazarım inşallah
Su:2,5 litre
Cherry Mom @_Reyyan Pain Killer
Harikasın Canım, valla ne diyeceğimi bilemedimBugün menüm
uyanınca ılık sirkeli limonlu su
11:00
2 dilim kepekli ekmek üstüne tahin,fıstık ezmesi, çilek,hurma,tarçın,yanında sade nescafe gold
ara leblebi,kuru naneli limonlu yeşil çay
14:30
yumurtalı light peynirli salata, türk kahvesi
ara nescafe gold ,yeşil çay
3 lt su, 600 kalori toplam
2 mil leslie, 10.000 adım
@muhursuzpusula @_ReyyanCherry Mom
Harika bir menü daha, süper süper16 subat sali
12:00 1yumurtayla mantarli omlet, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek, domates kurusu
15:00 1 muz , 5 findik, 1 tatli kasigi tahin
18:30 3 kasik et sote, 3 kasik yogurt, tursu
su 2.5 litre
Spor: 7000 adim
@balpamukCherry Mom @_Reyyan
Kahveler biraz fazla sanki Canım, azaltmanda sağlığın için fayda var. Daha önce günde 5 fincan kahve içip sorun yaşayan biri olarak söylüyorum...16 ŞUBAT SALI
10:00 nescafe sekersiz
12:00 sade kahve
11:00 1 adet yumurta
12:30 10 adet beyaz leblebi
14:00 1 adet yumurta
14:30 sade kahve
16:00 sade kahve
17:00 1 avuc beyaz leblebi
18:30 2 ad yesil zeytin ve 2 adet ceviz
20:00 1 kase un corbasi 1 kase yofurtlu kapuska 1 adet tursu
Su. 1 litre (sogukta pek icilmiyor ya )
Nikinik @_Reyyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?