Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gun sonu ekleyecegim kastiriyorun

Ah kaptanım ah yaktı beni bu kahve
Bugün bi ara kalbim çarptı falan dedim okey Tempus iç sen daha bunu günde 3 er 4 er
Kesinlikle azaltmam lazım kahveyi.

Canım tabata yı 5 sayalım demişti kaptan.
Simdilik 2,5 en fazla 3 ile sinirlayayim bakalim. Bak sen de iciyirmustun 4 lt. Yani sut sudan oluyor sonucta.
Evet valla içiyordum. Hemşirem su ve uyku en önemlisi derdi. Sen yine bir doktoruna danış canım
11.00
2-3 kasık mantar sote
Yarım kk mantar
1 zeytin
Dere otu

15.30
1 biber dolma
3-4 kaşık yoğurt
3-4 yeşil acı biber

su:1.5 - 2 litre
Spor: 60dk eliptik, 3500 adım

Anka
Yarım kk mantar ne ola ki
Canım afiyet olsun,allah kabul etsin, biraz az yemişsin. Acımaz mısın

Sagol canim bilgi icin, doktir tesler yazdi. Yarin veya ertesi gun kan/idrar testlerini yaptirayim. Guatr, bobrek yetmezligi ve romatizmaya bakilacak. Testlerden sinra dedigin hibi icecek yapip ucerim.

Aa gercekten mi. Simdilik tek yenedim huc, sadece salatalara bir avyc kullaniyirum. Ogrendigjm iyi okdu canim sagol.
Canim ben kacirmisim emzirdigini. Yoksa onermezdim iyi ki Anka uyarmis
En iyisi doktora sormak insallah tum testlerin iyi cikar

Mezun etmem diyosun kaptanim yemiyorum hicbi sey

yarimuhendis ciiiiiiim geldim ben sporumu yapıp
Ya canım yoğurt hurma yemek istiyo ama hurma detoksu yapmak istemiyor sjsjjsj
2 gün ne detoksu yapsam acaba, kabaktan da içim çıktı
Ortim bi spor hocası dedi ki sabah akşam ekmeksiz kahvaltı edin sadece aralarda ekstra bir şey yemryin iyi bi fark göreceksiniz ben yaptım 2 günde 1 kg vermiştim sonra yaptığımda pek bi farkı yoktu ama ilk seferde etki ediyor yani

Canım bu bi detoks şekli mi yoksa keyfi mi böyle beslendin biraz garibime gitti de ama menü güzel
Aralarda çok bir şey yememişsin ki ortim ne olur onlardan gayet güzel myle diyince aşırı aşırı şeyler yedin sandım

Aman öyle olsun ya acayip vicdan yaptım

Nasıl temiz bir menü bu böyle, tıpkı hayatıma açtığım yeni sayfa gibi.. BEMBEYAZ

Sağol canım Acıkmam inşaAllah geç yedim biraz markete gittik
9da yedim
Yarında oruç tutcam inşaAllah belki sahur yaparım az yedm için

Harikasın Canım, valla ne diyeceğimi bilemedim Sporla taçlanmış menü adeta
çok sağol canım, açlık yoktu yeni başladı
hahaha ela gözlü kumral bi yakışıklı fena olmazdı hee
canım tamam görüşelim ama marta kadar yapmıcam inşallah iddiaya girelim mii
Doktorcum dünkü menünde çok iyiydi bugün sporda eklenmiş süperrrr
kaptancım sağlıklı şeyler yemiştim dün ama +300 daha gelince bugün telafi etmek istedim marta kadar dayanabilirsem böyle düşük kalorili gidicem :)

Memnun oldum, ne guzel toplasmisiz buraya. Evet motivasyon icin iletisim ve discipline onemli, ben de dikkat edecegim yoksa sohbet gibi oluyor bir sure sonra.
Ben de kahve cok iciyorum. Sabah turk kahvesiz baslayamiyorum. Aksam yatmadan kahve icip gayet de uyuyorum
yarimuhendis ciiiiiiim geldim ben sporumu yapıp
Ya canım yoğurt hurma yemek istiyo ama hurma detoksu yapmak istemiyor sjsjjsj
2 gün ne detoksu yapsam acaba, kabaktan da içim çıktı
Detoks yapmak istiyorsun sanirim cnm. Sutlu yesil cay detoksu ya da yumurta diyeti olabilir. YouTube da egg diet ( versatile vicky) yazarsan cikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…