- 15 Şubat 2021
- 275
- 1.049
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.381
Gun sonu ekleyecegim kastiriyorunMenüde sporda çok güzel canım başarılı bir gün
Bugünde başarıyla bitti ankacımspor yaparsın inşallah dans olmayan tabata 8 dkkacık
Doktorcum dünkü menünde çok iyiydi bugün sporda eklenmiş süperrrr
Harikasın canımsadeceeee acaba öğlenle akşam yer mi değiştirseymiş dedim :)
Meyve şekerinden ötürü günde 1 -2 tane ve öğlen yenmeli diye tavsiye ederler ya o sebeple
Sporlar enfes
Afiyet olsun nurcum güzell menüüü
Su ve spor eklenirse şahane olacak
Güzel menü paincimmm
Allah kabul etsin canım
Ama bu hafta hehhhh bu menü süper diyemedim yayarın olacak mı
Ah kaptanım ah yaktı beni bu kahveSu şişesi kesinlikle işe yarıyor bardakla olmuyor bu iş
Birde 1 kahve içtiysek onun için ekstra su içmeliymişiz yani günlük suyumuzun haricinde.. bende çok kahve içerimkahve makinesi aldım iyice yoldan çıktım
Canım tabata yı 5 sayalım demişti kaptan.Bugunku menum
08:30- 2 yumurtadan sucuklu yumurta, 2 dilim unsuz ekmek, 1 dilim peynir.
12:00- 1 kase sebze corbasi, 1 kase senzeli nohut yemegi, salata.
17:00- 1 kase icine: yulaf, yogurt, mandalina, kuru kayisi, ceviz karisimi. 1 kase sebzeli nohut.
Su:3 lt
Spor: 30 dakika tempolu yuruyus: 30 p
8 dakika tabata: 32p
Toplam: 62 puan
Cherry Mom @azaydidem
Evet valla içiyordum. Hemşirem su ve uyku en önemlisi derdi. Sen yine bir doktoruna danış canımSimdilik 2,5 en fazla 3 ile sinirlayayim bakalim. Bak sen de iciyirmustun 4 lt. Yani sut sudan oluyor sonucta.
Yarım kk mantar ne ola ki11.00
2-3 kasık mantar sote
Yarım kk mantar
1 zeytin
Dere otu
15.30
1 biber dolma
3-4 kaşık yoğurt
3-4 yeşil acı biber
su:1.5 - 2 litre
Spor: 60dk eliptik, 3500 adım
Anka
Canım afiyet olsun,allah kabul etsin, biraz az yemişsin. Acımaz mısınBu gün oruçluydum
Sahur yok su içtim sadece
Akşam 6 adet çiğköfte
Yarım lavaş
Bolca marul
1 parmak kadar cevizli Sucuk
Su henüz az yatana kadar 2 lt içmeye gayret edeceğm inşaAllah
Cherry Mom @Kendinin en iyi hali ol @_Reyyan
Sagol canim bilgi icin, doktir tesler yazdi. Yarin veya ertesi gun kan/idrar testlerini yaptirayim. Guatr, bobrek yetmezligi ve romatizmaya bakilacak. Testlerden sinra dedigin hibi icecek yapip ucerim.
Canim ben kacirmisim emzirdigini. Yoksa onermezdim iyi kiAa gercekten mi. Simdilik tek yenedim huc, sadece salatalara bir avyc kullaniyirum. Ogrendigjm iyi okdu canim sagol.
Mezun etmem diyosun kaptanim yemiyorum hicbi seyMenüde sporda çok güzel canım başarılı bir gün
Bugünde başarıyla bitti ankacımspor yaparsın inşallah dans olmayan tabata 8 dkkacık
Doktorcum dünkü menünde çok iyiydi bugün sporda eklenmiş süperrrr
Harikasın canımsadeceeee acaba öğlenle akşam yer mi değiştirseymiş dedim :)
Meyve şekerinden ötürü günde 1 -2 tane ve öğlen yenmeli diye tavsiye ederler ya o sebeple
Sporlar enfes
Afiyet olsun nurcum güzell menüüü
Su ve spor eklenirse şahane olacak
Güzel menü paincimmm
Allah kabul etsin canım
Ama bu hafta hehhhh bu menü süper diyemedim yayarın olacak mı
Ortim bi spor hocası dedi ki sabah akşam ekmeksiz kahvaltı edin sadece aralarda ekstra bir şey yemryin iyi bi fark göreceksiniz ben yaptım 2 günde 1 kg vermiştim sonra yaptığımda pek bi farkı yoktu ama ilk seferde etki ediyor yaniyarimuhendis ciiiiiiim geldim ben sporumu yapıp
Ya canım yoğurt hurma yemek istiyo ama hurma detoksu yapmak istemiyor sjsjjsj
2 gün ne detoksu yapsam acaba, kabaktan da içim çıktı
Canım bu bi detoks şekli mi yoksa keyfi mi böyle beslendin biraz garibime gitti de ama menü güzel16 ŞUBAT SALI
10:00 nescafe sekersiz
12:00 sade kahve
11:00 1 adet yumurta
12:30 10 adet beyaz leblebi
14:00 1 adet yumurta
14:30 sade kahve
16:00 sade kahve
17:00 1 avuc beyaz leblebi
18:30 2 ad yesil zeytin ve 2 adet ceviz
20:00 1 kase un corbasi 1 kase yofurtlu kapuska 1 adet tursu
Su. 1 litre (sogukta pek icilmiyor ya )
@Nikinik @_Reyyan
Aralarda çok bir şey yememişsin ki ortim ne olur onlardan gayet güzel myle diyince aşırı aşırı şeyler yedin sandım16.02.2021
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 kuru incir
1 tb yaprak galeta
Sade kahve
Ara sade kahve, yeşil çay
Öğle 4 yk barbunya, 1 kase yoğurt, yeşillik
Ara sade kahve, yeşil çay,5 kuru üzüm, 5 çiğ badem, 1 kuru incir
Akşam
4 yk ciğer
1 kase yoğurt
Yeşillik
Yeşil çay
Su 3 ltden fazla
Spor 2000 zıp 400 p.
Cherry Mom @_Reyyan yarimuhendis
Bana senin menü benimkinden daha az geldi canım doydun mu11.00
2-3 kasık mantar sote
Yarım kk mantar
1 zeytin
Dere otu
15.30
1 biber dolma
3-4 kaşık yoğurt
3-4 yeşil acı biber
su:1.5 - 2 litre
Spor: 60dk eliptik, 3500 adım
Anka
Aman öyle olsun ya acayip vicdan yaptımCanım bu bi detoks şekli mi yoksa keyfi mi böyle beslendin biraz garibime gitti de ama menü güzel
Aralarda çok bir şey yememişsin ki ortim ne olur onlardan gayet güzel myle diyince aşırı aşırı şeyler yedin sandım
Çok şükür canım spor çok zor geliyor bu gün jumping jack squat plank falan yapacağım kafama göre inşallahBugünde başarıyla bitti ankacımspor yaparsın inşallah dans olmayan tabata 8 dkkacık
Nasıl temiz bir menü bu böyle, tıpkı hayatıma açtığım yeni sayfa gibi.. BEMBEYAZ16 şubat salı
11.00
1 tane haşlanmış yumurta, salatalık, havuç, süzme peynir, 3 zeytin, 1 dilim tb ekmek
14.30
Sade filtre kahve, züber bar
17.30
Ton balıklı salata, 3 yk taze fasğlye 1 dilim tb ekmek
Su : 3lt
Spor : 30 dk chloe = 150p
4000adım = 40p total = 190p
Cherry Mom @_Reyyan Tempus
Sağol canımCanım tabata yı 5 sayalım demişti kaptan.
Evet valla içiyordum. Hemşirem su ve uyku en önemlisi derdi. Sen yine bir doktoruna danış canım
Yarım kk mantar ne ola ki
Canım afiyet olsun,allah kabul etsin, biraz az yemişsin. Acımaz mısın
Yaaaaa ortim utandırıyorsunnnNasıl temiz bir menü bu böyle, tıpkı hayatıma açtığım yeni sayfa gibi.. BEMBEYAZ
Cuma günü şımarıcaz bol bolYaaaaa ortim utandırıyorsunnnbi şımarasım varmış sanki
çok sağol canım, açlık yoktu yeni başladıHarikasın Canım, valla ne diyeceğimi bilemedimSporla taçlanmış menü adeta
hahahaSen de mi doktorcum be ya, ben senin o bakkal tükanı gibi menülerinde ayıplarını örterken, benim miskin halim senin gözüne batmış demek
Bir sonraki kaçamağında görüşmek üzere ela gözlü benli dilber
kaptancım sağlıklı şeyler yemiştim dün ama +300 daha gelince bugün telafi etmek istedimDoktorcum dünkü menünde çok iyiydi bugün sporda eklenmiş süperrrr
Al birini vur otekine Allah kurtarsin hepsi ayni ne yaparsan yapyarimuhendis ciiiiiiim geldim ben sporumu yapıp
Memnun oldum, ne guzel toplasmisiz buraya. Evet motivasyon icin iletisim ve discipline onemli, ben de dikkat edecegim yoksa sohbet gibi oluyor bir sure sonra.Merhaba canım tekrar hoşgeldin umarım yeniden bizlerle birlikte hedefine ulaşırsın
Listeden ayrılalı ben baktım 1 yıl olmuş :) 663.etap Just a perfect day (64.7///%) Kilosu sabit. İzne ayrılmak istiyor.
@Nikinik yazmış burası 4 yaş anneleri takımı neredeysebenimde bir oğlum var 4 yaşında adım Esra
Devamlılık,takım içi iletişim ve düzenli katılım,dozunda disiplin bizim için çok önemli zaten bunlar olmadan kilolarda gitmiyor
Ben de kahve cok iciyorum. Sabah turk kahvesiz baslayamiyorum. Aksam yatmadan kahve icip gayet de uyuyorumSu şişesi kesinlikle işe yarıyor bardakla olmuyor bu iş
Birde 1 kahve içtiysek onun için ekstra su içmeliymişiz yani günlük suyumuzun haricinde.. bende çok kahve içerimkahve makinesi aldım iyice yoldan çıktım
Detoks yapmak istiyorsun sanirim cnm. Sutlu yesil cay detoksu ya da yumurta diyeti olabilir. YouTube da egg diet ( versatile vicky) yazarsan cikiyor.yarimuhendis ciiiiiiim geldim ben sporumu yapıp
Hurma iyiydi ya tatlı falan ya hani işime geldiAl birini vur otekine Allah kurtarsin hepsi ayni ne yaparsan yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?