- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.361
Sen de mi doktorcum be ya, ben senin o bakkal tükanı gibi menülerinde ayıplarını örterken, benim miskin halim senin gözüne batmış demekCanım zabahınan azcuk erken uyanıversen herşeye vaktin olcek
Canımcım sadece 1 saat eliptik yaptım. Sonrasında 1 saatlik başka spor planlıyordum ama yersiz zamansız sancılı bir özür durumu oluştu maalesef.Benim ortim ölümüne spor yapacaktı ondan mı gelmiyor acaba yatmıyordur dimi bu saatte
Aynen canım ben de çok üzüldüm.Yemekten sonra yapacaktım ama Doğan Cüceloğlunu duydum bütün enerjim gitti Nur içinde yatsın çok üzüldümyine yatmadan bişeyler yapıp yatacağım. Seviye seviye olunca çok zor değil aslında da çocuklara sürekli yemek meyve çerez kek vs derken onlar biraz nefs savaşı oluyor zamanında çok yedin hala göbeğinde kalçanda diyip avutuyorum kendimi
Kizlar burdan topluca soyleyim. Menulerinize beni sadece spor gunleri yani pazartesi carsamba ve cumartesi etiketlemeniz yeterli. Diger gunler eklemenize gerek yok
Evet bende de oldu devamlı sayfa yeniledim durdumCanımcım sadece 1 saat eliptik yaptım. Sonrasında 1 saatlik başka spor planlıyordum ama yersiz zamansız sancılı bir özür durumu olşutu maalesef.
ve siteye giriş yapamadım tüm gün, bildirimlere tıklıyorum sayfa error veriyor.
Evet ya bende üzüldüm adama severdim Allah rahmet eylesinYemekten sonra yapacaktım ama Doğan Cüceloğlunu duydum bütün enerjim gitti Nur içinde yatsın çok üzüldümyine yatmadan bişeyler yapıp yatacağım. Seviye seviye olunca çok zor değil aslında da çocuklara sürekli yemek meyve çerez kek vs derken onlar biraz nefs savaşı oluyor zamanında çok yedin hala göbeğinde kalçanda diyip avutuyorum kendimi
Kimin ortisi buuuğğğğAy ortim uzun zaman üstüne chloe yaptım yarım saat kadar birazcık canım çıkmış olabilirbitirdim oturdum ama hala daha oluk oluk terliyorum
Hadi bakalım ortim ben savdım sıra sendeKimin ortisi buuuğğğğ
Bunu hakettin sjshsjs
Yarasın ortime
Ben daha sporumu yapamadım öğretmenimiz şimdi gittigeliyorum hemennnnnn
Merhaba canım tekrar hoşgeldin umarım yeniden bizlerle birlikte hedefine ulaşırsınKatilim formu:
adiniz: just a perfect day( 1,5 yil oncesine kadar yumaknuro idi nick im)
yasiniz: 36
boyunuz: 160cm
kilonuz: 70, 71 civari yarin sabah tartilacagim
medeni durumunuz: evli
mesleginiz: ogretmen ( su an calismiyorum)
cocuk: 4 yasinda bir oglum var
dahaonce hep 13. takimdaydim araliklarla 2 yil rahat olmustur. en son kacinci etapta izne ayrildigima bakacagim detayli.
kilo alma nedeni: tatli duskunlugu, duzensiz yeme, atistirma kulturu.bel cevrem cok kalin bu arada.
insulin direncim var en son homa, ir degeri 11 cikmisti.
kilo vermeyi istememin nedeni saglikli olmayi istemek, daha enerjik bir hayat surmek ve belki olursa 2. gebelige saglikli bir gecis yapmak. hayat aliskanliklarimi degistirmek istiyorum.
takima kabul ettiginiz icin tesekkur ederim, belcikada yasiyorum arada su an2 saat fark var, aksam menusu yazimim biraz gecikirse bu fark yuzundendir
Şuan hala browserdan kadınlar kulübü yazıp giremiyorum kaptanım. Diyet grupları yazdım da direk bu sayfaya gelebildim en son.Evet bende de oldu devamlı sayfa yeniledim durdum
Çok ilginç düzelir ama güncellemd yapıyorlarsa.. Operadan ve Chrome dan deniyorum şuan bende problem kalmadıŞuan hala browserdan kadınlar kulübü yazıp giremiyorum kaptanım. Diyet grupları yazdım da direk bu sayfaya gelebildim en son.
Ve son birşey daha sayfanın üst kısmındaki sayfa numaraları gitmiş sadece altta var. Bir önceki ya da sonraki sayfaya gitmek için içinde bulunduğum sayfayı taaaaa aşağı kadar çekmem gerekiyor
Artik baliktan mi yoksa fazla taze sebzeden ki bilemedim. Benimki de genelde 9-17 yene oluyor. Yaparsin canim, bu saatlerde zorlanmazsin kesinlikleAa baligin gaz yptigini ilk defa senden duydum
Bende simdi if diyetini arastiriyodum 16-8 olani arastirdim baya dusunuyorum belki yarin baslarim 9-17 saatleri arasinda yeme diger kalan saatleri aclik olarak ayarlicam bakalim nasil olucak
Sagol canim bilgi icin, doktir tesler yazdi. Yarin veya ertesi gun kan/idrar testlerini yaptirayim. Guatr, bobrek yetmezligi ve romatizmaya bakilacak. Testlerden sinra dedigin hibi icecek yapip ucerim.Maydanoz ve limonla cok guzel odem attirici icecek de oluyor belki denemek istersin canim maydanoz gorunce yaziyim dedim
Aa gercekten mi. Simdilik tek yenedim huc, sadece salatalara bir avyc kullaniyirum. Ogrendigjm iyi okdu canim sagol.Maydanoz sütü kesiyor canım çok abartma
İnşallah birşey çıkmaz canım testlerinde bir de onların tedavisiyle uğraşmazsın.ödem harici başka bir şikayetin yok ama değil mi senin ?Sagol canim bilgi icin, doktir tesler yazdi. Yarin veya ertesi gun kan/idrar testlerini yaptirayim. Guatr, bobrek yetmezligi ve romatizmaya bakilacak. Testlerden sinra dedigin hibi icecek yapip ucerim.
Yok canim yulaf kepegibden yapiyirum unsuz ekmegi diyetusyen tarifi:Menün harika Canım, okurken bile içime sağlık doğdu. Spor da yapılmış, ohh missMaşallah
Unsuz ekmeği kırmızı mercimekten mi yaptın Canım, bi de tadı güzel mi
Menünün devamı yok mu Canım
Harikasın Canım, valla ne diyeceğimi bilemedimSporla taçlanmış menü adeta
Harika bir menü daha, süper süper
Kahveler biraz fazla sanki Canım, azaltmanda sağlığın için fayda var. Daha önce günde 5 fincan kahve içip sorun yaşayan biri olarak söylüyorum...
Suyu arttırabilirsin bence, kendini şartlayınca oluyor. Mesela öğlene kadar şu kadar suyu bitirmeliyim akşama kadar da şu kadar bitecek diyip şişeleri ya da sürahileri doldur. Ben öyle yapıyom
Yok canim, hicbir sikayetim yok baska. Doktor emzirme ve hamilelik hormonlarindan da olabilir ama yine de kontrol edelim dedi.İnşallah birşey çıkmaz canım testlerinde bir de onların tedavisiyle uğraşmazsın.ödem harici başka bir şikayetin yok ama değil mi senin ?
Su konusunu deneyecegim kendime bir sise yapayim onu sartliyim kendimi ins ise yararMenün harika Canım, okurken bile içime sağlık doğdu. Spor da yapılmış, ohh missMaşallah
Unsuz ekmeği kırmızı mercimekten mi yaptın Canım, bi de tadı güzel mi
Menünün devamı yok mu Canım
Harikasın Canım, valla ne diyeceğimi bilemedimSporla taçlanmış menü adeta
Harika bir menü daha, süper süper
Kahveler biraz fazla sanki Canım, azaltmanda sağlığın için fayda var. Daha önce günde 5 fincan kahve içip sorun yaşayan biri olarak söylüyorum...
Suyu arttırabilirsin bence, kendini şartlayınca oluyor. Mesela öğlene kadar şu kadar suyu bitirmeliyim akşama kadar da şu kadar bitecek diyip şişeleri ya da sürahileri doldur. Ben öyle yapıyom
Olabilir ya ne dengeler değişiyor bilmiyoruz anlamıyoruzYok canim, hicbir sikayetim yok baska. Doktor emzirme ve hamilelik hormonlarindan da olabilir ama yine de kontrol edelim dedi.
Su şişesi kesinlikle işe yarıyor bardakla olmuyor bu işSu konusunu deneyecegim kendime bir sise yapayim onu sartliyim kendimi ins ise yarar
Ben de ictigim suyu 3 ile sinirkamak icin siseden olcerek icmeye baslayacagim yarin. Herkes arttirmaya ugrasir ben de azaltmaya ugrasacagim. Yavas yavasSu şişesi kesinlikle işe yarıyor bardakla olmuyor bu iş
Birde 1 kahve içtiysek onun için ekstra su içmeliymişiz yani günlük suyumuzun haricinde.. bende çok kahve içerimkahve makinesi aldım iyice yoldan çıktım
Menüde sporda çok güzel canım başarılı bir günBugunku menum
08:30- 2 yumurtadan sucuklu yumurta, 2 dilim unsuz ekmek, 1 dilim peynir.
12:00- 1 kase sebze corbasi, 1 kase senzeli nohut yemegi, salata.
17:00- 1 kase icine: yulaf, yogurt, mandalina, kuru kayisi, ceviz karisimi. 1 kase sebzeli nohut.
Su:3 lt
Spor: 30 dakika tempolu yuruyus: 30 p
8 dakika tabata: 32p
Toplam: 62 puan
Cherry Mom @azaydidem
Bugünde başarıyla bitti ankacım16 Şubat Salı
9:00 sirkeli su
10:30 sade kahve
12:30 sade kahve
15.00 yeşil çay
16:00 10 kaşık kuru fasulye 5-6 kaşık bulgur pilavı, salata
19:00 sade kahve
akşam yeşil çay içerim tekrar
Spor yapamadım yaparsam yazarım inşallah
Su:2,5 litre
Cherry Mom @_Reyyan Pain Killer
Doktorcum dünkü menünde çok iyiydi bugün sporda eklenmiş süperrrrBugün menüm
uyanınca ılık sirkeli limonlu su
11:00
2 dilim kepekli ekmek üstüne tahin,fıstık ezmesi, çilek,hurma,tarçın,yanında sade nescafe gold
ara leblebi,kuru naneli limonlu yeşil çay
14:30
yumurtalı light peynirli salata, türk kahvesi
ara nescafe gold ,yeşil çay
3 lt su, 600 kalori toplam
2 mil leslie, 10.000 adım
@muhursuzpusula @_ReyyanCherry Mom
Harikasın canım16 Şubat Salı
07.15: 1 bardak limonlu ballı ılık su(yarımlimon+yarım çk bal+su)
07.25: 1 tabak kıymalı omlet (2yumurta+1 yk kıyma)
1 yk lor peyniri
5 zeytin
1 tk bal
maydanoz
12.40: 1 tane karnıyarık
maydanoz
17.05: 1 ayva
1 kivi
1 mandalina
2,5 lt su
@birsevgi
Spor: 12 dk chole cardio (60 puan)
125 ip atlama (25 puan)
Toplam: 85 puanNikinik
Afiyet olsun nurcum güzell menüüü16 subat sali
12:00 1yumurtayla mantarli omlet, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek, domates kurusu
15:00 1 muz , 5 findik, 1 tatli kasigi tahin
18:30 3 kasik et sote, 3 kasik yogurt, tursu
su 2.5 litre
Spor: 7000 adim
@balpamukCherry Mom @_Reyyan
Su ve spor eklenirse şahane olacak16 ŞUBAT SALI
10:00 nescafe sekersiz
12:00 sade kahve
11:00 1 adet yumurta
12:30 10 adet beyaz leblebi
14:00 1 adet yumurta
14:30 sade kahve
16:00 sade kahve
17:00 1 avuc beyaz leblebi
18:30 2 ad yesil zeytin ve 2 adet ceviz
20:00 1 kase un corbasi 1 kase yofurtlu kapuska 1 adet tursu
Su. 1 litre (sogukta pek icilmiyor ya )
Nikinik @_Reyyan
Güzel menü paincimmm11.00
2-3 kasık mantar sote
Yarım kk mantar
1 zeytin
Dere otu
15.30
1 biber dolma
3-4 kaşık yoğurt
3-4 yeşil acı biber
su:1.5 - 2 litre
Spor: 60dk eliptik, 3500 adım
@Anka
Allah kabul etsin canımBu gün oruçluydum
Sahur yok su içtim sadece
Akşam 6 adet çiğköfte
Yarım lavaş
Bolca marul
1 parmak kadar cevizli Sucuk
Su henüz az yatana kadar 2 lt içmeye gayret edeceğm inşaAllah
Cherry Mom @Kendinin en iyi hali ol @_Reyyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?