Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım zabahınan azcuk erken uyanıversen herşeye vaktin olcek
Sen de mi doktorcum be ya, ben senin o bakkal tükanı gibi menülerinde ayıplarını örterken, benim miskin halim senin gözüne batmış demek
Bir sonraki kaçamağında görüşmek üzere ela gözlü benli dilber
Benim ortim ölümüne spor yapacaktı ondan mı gelmiyor acaba yatmıyordur dimi bu saatte
Canımcım sadece 1 saat eliptik yaptım. Sonrasında 1 saatlik başka spor planlıyordum ama yersiz zamansız sancılı bir özür durumu oluştu maalesef.
ve siteye de giriş yapamadım tüm gün, bildirimlere tıklıyorum sayfa error veriyor.
Aynen canım ben de çok üzüldüm.
İraden çok iyiymiş ama ortim, nefsin değil sen kazandın yine bugün

Evet bende de oldu devamlı sayfa yeniledim durdum

Evet ya bende üzüldüm adama severdim Allah rahmet eylesin

Ay ortim uzun zaman üstüne chloe yaptım yarım saat kadar birazcık canım çıkmış olabilirbitirdim oturdum ama hala daha oluk oluk terliyorum
Kimin ortisi buuuğğğğ
Bunu hakettin sjshsjs
Yarasın ortime

Ben daha sporumu yapamadım öğretmenimiz şimdi gitti geliyorum hemennnnnn

Merhaba canım tekrar hoşgeldin umarım yeniden bizlerle birlikte hedefine ulaşırsın
Listeden ayrılalı ben baktım 1 yıl olmuş :) 663.etap Just a perfect day (64.7///%) Kilosu sabit. İzne ayrılmak istiyor.

Nikinik yazmış burası 4 yaş anneleri takımı neredeyse benimde bir oğlum var 4 yaşında adım Esra

Devamlılık,takım içi iletişim ve düzenli katılım,dozunda disiplin bizim için çok önemli zaten bunlar olmadan kilolarda gitmiyor

Evet bende de oldu devamlı sayfa yeniledim durdum
Şuan hala browserdan kadınlar kulübü yazıp giremiyorum kaptanım. Diyet grupları yazdım da direk bu sayfaya gelebildim en son.
Ve son birşey daha sayfanın üst kısmındaki sayfa numaraları gitmiş sadece altta var. Bir önceki ya da sonraki sayfaya gitmek için içinde bulunduğum sayfayı taaaaa aşağı kadar çekmem gerekiyor

Çok ilginç düzelir ama güncellemd yapıyorlarsa.. Operadan ve Chrome dan deniyorum şuan bende problem kalmadı

Aa baligin gaz yptigini ilk defa senden duydum
Bende simdi if diyetini arastiriyodum 16-8 olani arastirdim baya dusunuyorum belki yarin baslarim 9-17 saatleri arasinda yeme diger kalan saatleri aclik olarak ayarlicam bakalim nasil olucak
Artik baliktan mi yoksa fazla taze sebzeden ki bilemedim. Benimki de genelde 9-17 yene oluyor. Yaparsin canim, bu saatlerde zorlanmazsin kesinlikle

Maydanoz ve limonla cok guzel odem attirici icecek de oluyor belki denemek istersin canim maydanoz gorunce yaziyim dedim
Sagol canim bilgi icin, doktir tesler yazdi. Yarin veya ertesi gun kan/idrar testlerini yaptirayim. Guatr, bobrek yetmezligi ve romatizmaya bakilacak. Testlerden sinra dedigin hibi icecek yapip ucerim.

Sagol canim bilgi icin, doktir tesler yazdi. Yarin veya ertesi gun kan/idrar testlerini yaptirayim. Guatr, bobrek yetmezligi ve romatizmaya bakilacak. Testlerden sinra dedigin hibi icecek yapip ucerim.
İnşallah birşey çıkmaz canım testlerinde bir de onların tedavisiyle uğraşmazsın.ödem harici başka bir şikayetin yok ama değil mi senin ?

Yok canim yulaf kepegibden yapiyirum unsuz ekmegi diyetusyen tarifi:
500gr yulaf
700 gr yogurt
1tk karbonat
1tk tuz
1yk cekirdek
1yk keten tohumu

Hepsini karistirip 200derecede 1 saat pisiriyorum firinda. Hem cok kolay hem de gercekten lezzetli oluyir.

İnşallah birşey çıkmaz canım testlerinde bir de onların tedavisiyle uğraşmazsın.ödem harici başka bir şikayetin yok ama değil mi senin ?
Yok canim, hicbir sikayetim yok baska. Doktor emzirme ve hamilelik hormonlarindan da olabilir ama yine de kontrol edelim dedi.

Su konusunu deneyecegim kendime bir sise yapayim onu sartliyim kendimi ins ise yarar

Su konusunu deneyecegim kendime bir sise yapayim onu sartliyim kendimi ins ise yarar
Su şişesi kesinlikle işe yarıyor bardakla olmuyor bu iş
Birde 1 kahve içtiysek onun için ekstra su içmeliymişiz yani günlük suyumuzun haricinde.. bende çok kahve içerim kahve makinesi aldım iyice yoldan çıktım

Ben de ictigim suyu 3 ile sinirkamak icin siseden olcerek icmeye baslayacagim yarin. Herkes arttirmaya ugrasir ben de azaltmaya ugrasacagim. Yavas yavas

Menüde sporda çok güzel canım başarılı bir gün
Bugünde başarıyla bitti ankacım spor yaparsın inşallah dans olmayan tabata 8 dkkacık
Doktorcum dünkü menünde çok iyiydi bugün sporda eklenmiş süperrrr
Harikasın canım sadeceeee acaba öğlenle akşam yer mi değiştirseymiş dedim :)
Meyve şekerinden ötürü günde 1 -2 tane ve öğlen yenmeli diye tavsiye ederler ya o sebeple
Sporlar enfes
Afiyet olsun nurcum güzell menüüü
Su ve spor eklenirse şahane olacak
11.00
2-3 kasık mantar sote
Yarım kk mantar
1 zeytin
Dere otu

15.30
1 biber dolma
3-4 kaşık yoğurt
3-4 yeşil acı biber

su:1.5 - 2 litre
Spor: 60dk eliptik, 3500 adım

@Anka
Güzel menü paincimmm
Allah kabul etsin canım
Ama bu hafta hehhhh bu menü süper diyemedim ya yarın olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…