- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.441
Ya size yazdıktan sonra bi ölçüm yaptım. 2 Ay önceyle karşılaştırdım. Var ya spor konusunda çok pis gaza geldimcanım detoks olarak mı yapmıştın full ?
aynen yaa leslie cannbence etki eder cnm benim de gönlümde yatıyor bir 6pack
İyi MaşaAllah diğer haftalar da zorlanmadan devam edersin inşaAllahYok canım iyiyim şükür :) bakalım bu haftadan korkmuyorum ev sebze kaynıyor eşimde bu günlerde yediğime içtiğime karışmıyor iyiyim yani :) sen nasılsın oruç zorladı mı
Kuzum belki de o kadar şiş değilsindir. Adet öncesi insan öyle hissediyor bazen ama ben de perşembe için ödem giderici öneriler isteyecektim. Kızlar bir el atın bizeKızlar alintiladim ama çok yorgunum yarın yazarım inşallah. Çok sistim ,öneriniz var mı?Tüm gün yeşilçay içtim, az bir şey yesem de çatlayacak gibi hissediyorum (mide olarak değil vucut olarak) şu an açım mesela ama o şişkinlik hissi var hala. Yarın ya da sonraki gün regl olmam gerekiyor, ne yapayım ne edeyim
Yok kilo olarak artı bı durum yok ama Rahatsız ediyorKuzum belki de o kadar şiş değilsindir. Adet öncesi insan öyle hissediyor bazen ama ben de perşembe için ödem giderici öneriler isteyecektim. Kızlar bir el atın bize
Regldendir buyuk ihtimal iki gun once bende ayni durumdaydim. Soda rahatlatmisti beni biraz regl baslayinca da gecti zatenKızlar alintiladim ama çok yorgunum yarın yazarım inşallah. Çok sistim ,öneriniz var mı?Tüm gün yeşilçay içtim, az bir şey yesem de çatlayacak gibi hissediyorum (mide olarak değil vucut olarak) şu an açım mesela ama o şişkinlik hissi var hala. Yarın ya da sonraki gün regl olmam gerekiyor, ne yapayım ne edeyim
Orticim güzel görünüyor menün. Bir etli ekmek dikkatimi çekti ama 3 dilim olması iyi. Sporun zaten efsane
Dukan mi yapsam ya da direkt soda miRegldendir buyuk ihtimal iki gun once bende ayni durumdaydim. Soda rahatlatmisti beni biraz regl baslayinca da gecti zaten
Ohaaaa ne diyosuunYa size yazdıktan sonra bi ölçüm yaptım. 2 Ay önceyle karşılaştırdım. Var ya spor konusunda çok pis gaza geldim
Belden 4,5
Basenden 9 cm incelmişim
İnanamadım. Baskül sinir ediyor ama mezura güldürdüyeni aşkım mezura
Evde olsam asla yemezdim ama davetli olunca ve başka seçenek olmayıncaOrticim güzel görünüyor menün. Bir etli ekmek dikkatimi çekti ama 3 dilim olması iyi. Sporun zaten efsane
Oy kuzum o regl duygusallığıdır. Bana da olur bazı aylar. Depresyona girdim zannederim. İnşallah olunca rahatlarsınYok kilo olarak artı bı durum yok ama Rahatsız ediyoraglayasim falan var kar yağıyor diyw
Vaavv süpersin ortimYa size yazdıktan sonra bi ölçüm yaptım. 2 Ay önceyle karşılaştırdım. Var ya spor konusunda çok pis gaza geldim
Belden 4,5
Basenden 9 cm incelmişim
İnanamadım. Baskül sinir ediyor ama mezura güldürdüyeni aşkım mezura
Biliyorum balım regli salya sümük gecirenlerdenim ben deOy kuzum o regl duygusallığıdır. Bana da olur bazı aylar. Depresyona girdim zannederim. İnşallah olunca rahatlarsın
Yok yok adet döneminde ölçme kuzu. Fazla çıkar. Adet bitince ölç ama. Valla insana moral oluyor. Çünkü bazen baskülde hemen yansımayabiliyorVaavv süpersin ortimmezurami bulsam ben de olcecegim ama
Kız sevin sevinnn barajlar doluyor tarlalar sulanıyor bacımmmYok kilo olarak artı bı durum yok ama Rahatsız ediyoraglayasim falan var kar yağıyor diyw
Kızım ayakta uyumak istedi madem onu sallıyorum, boş durmayın dedimcanım kafeinsiz türk kahvesi var kkcı mehmet efendinin tadı aynı hiçbir fark yok kuzumah benim de bir kahveci mehmet efendim olsa
Hahah süperHımm anladım canım. Boş eksiler gelsin o zamanben tartılmıyorum bu hafta. Bakalım Allah sonumu hayr etsin
Her türlü sebzeyi çiğ yiyebiliyorum ortim
Hatta beyaz lahana marul ya da mor lahanayı ekmek gibi kullanıp içine peynir, ajvar, muhammara falan da koyuyorum
İyiyim canımAy inşallah
Yaa ben de öğretmenim ama kpss çalışıyorum. Evliyim 26 yaşındayım, eşimin görevi sebebiyle Şırnak'tayızben de mümkün olduğunca inmek istiyorum bakalım
İyiyim kuşum sen
Aaa kız yoksa bu dış mihrakların(diğer takımlar) oyunu muBütün suçHedef60kgolmak in subliminal mesaj gibi dolanıyor topikte
Sağol canım ankanın diyet serüveni vol:192937 de 1 ay tamamlanmak üzereben de şoklardayım
Ben de çok üzüldüm,mekanı cennet olsunYemekten sonra yapacaktım ama Doğan Cüceloğlunu duydum bütün enerjim gitti Nur içinde yatsın çok üzüldümyine yatmadan bişeyler yapıp yatacağım. Seviye seviye olunca çok zor değil aslında da çocuklara sürekli yemek meyve çerez kek vs derken onlar biraz nefs savaşı oluyor zamanında çok yedin hala göbeğinde kalçanda diyip avutuyorum kendimi
Ballı kaymaaamm seni boş bırakmıyorlar işte, tüm takım orti sanaKizlar burdan topluca soyleyim. Menulerinize beni sadece spor gunleri yani pazartesi carsamba ve cumartesi etiketlemeniz yeterli. Diger gunler eklemenize gerek yok
Yine muhteşem bir menü16 Şubat Salı
12.00
2 haşlanmış yumurta, 2 ceviz, 1 kaşık şekersiz ev yapımı üzüm marmelatı, sebzeler, beyaz çay
Ara
10 gr siyez unundan mayasız, zeytinli ekmek, hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi, 1 mandalina
17.00
1 tabak karnabahar sote, 1 kepçe etli şehriye çorbası, 1 kase köz patlıcan salatası
Su: 3 litre
1 yeşil çay
Spor: 30 dk leslie boosted, 8 dakika tabata
Toplam 95 puan
Not: Az önce bir avuç sarı leblebi yedim. Midem kıyılmıştı resmen
Cherry Mom S Suskunhanim @_Reyyan
Ay evet aklıma gelmedi,mantıklıYok yok adet döneminde ölçme kuzu. Fazla çıkar. Adet bitince ölç ama. Valla insana moral oluyor. Çünkü bazen baskülde hemen yansımayabiliyor
Sevinç gözyaşları zaten balımKız sevin sevinnn barajlar doluyor tarlalar sulanıyor bacımmm
Ohaaaa ne diyosuun
Maşallah kuzuma beeee ha hayyyttt kaç cm oldu tontişler şimdii
yok yapmaz canım migrostan aldım benKızım ayakta uyumak istedi madem onu sallıyorum, boş durmayın dedim(alintiladiklarimi cevaplayayım)
Canım o dediğin kahveyi nerde bulabilirim? Ödem yapmaz değil mi?
Aaa kız yoksa bu dış mihrakların(diğer takımlar) oyunu muHedef60kgolmak
cnm bütün gün yeşil çay dediğin 3 çay bardağı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?