Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkürler kaptanım. Birçoğunu yapıyorum. Yapmadıklarımı da hemen alıyorum hafızaya

Giyinmeyi unuttuk resmenn. Cocuktan sonra spor ayakkabiya baglandik virusten sonrada esofmana baglaniriz ohhh mis. Dugune de kot tsort yeter o degildr virusten sonra biyik almak iskence olacak maske sakliyor eve de gelen giden yok cok rahatti
Ahahahah

İyicene Mahmut abi olduk çıktık

inşallah cnm tüm bekarlarımıza da aynı şekilde

ayy kız ne korkuyosun 3 günde 1 diyeti değiştiriyorum ben ama önce bir kaçamak yapıp depoyu dolduruyorum D:
ama bu sefer kararlıyım

(dedi ve ertesi gün bozdu......)

Giyinmeyi unuttuk resmenn. Cocuktan sonra spor ayakkabiya baglandik virusten sonrada esofmana baglaniriz ohhh mis. Dugune de kot tsort yeter o degildr virusten sonra biyik almak iskence olacak maske sakliyor eve de gelen giden yok cok rahatti
Ay kaşlar fena kaşlar. Her biri ayrı model

Kızlar birde çorba sormuştunuz Kendinin en iyi hali ol
Ben geçen sene sık sık bunu yapmıştım ablama diyetisyeni vermişti sonradan öğrendiim ki dilara kocak ın meşhur vicdan çorbasıymış tadı çok güzel tavsiye ederim

Ödem atıcı metabolizma çalıştırıcı hemde baya tok tutuyooor

Ay kaşlar fena kaşlar. Her biri ayrı model
ahahaha bi vatsap görüntülü toplantı yapasım geldi herkesle
Cherry Mom kaptancım sen bir kabak detoksundan bahsetmiştin o nasıldı. Biri de yumurta detoksu demiş ona da bakayım.
Bütün detoksları aynı anda yapıp manyak olmam inşallah
her öğün ayrı bir detoks yap kuzum
ooo bu da güzelmiş kaydettim kaptim

Cherry Mom kaptancım sen bir kabak detoksundan bahsetmiştin o nasıldı. Biri de yumurta detoksu demiş ona da bakayım.
Bütün detoksları aynı anda yapıp manyak olmam inşallah

Canım kabak detoksunda
Sabah normal kahvaltını yapıyorsun

Sonra öğlen ve akşam iki öğün yoğurtlu kabak yiyorsun

Kabak rendelecek tavada biraz pişirilecek üstüne yoğurt .. istersen biraz ceviz ilave edebilirsin açlık durumuna bağlı

Aaa evet ben de çok seviyorum bu çorbayı.

Tamamdır yarın için talihli detoksumuz bulundu. Perşembeye Allah kerim

hahaah Pain Killer cığımınki gibi dizi de çıktı mı yoksa
ayyy canım ya dizli pijama dedin de aklıma geldi. bugün eliptik üzerindeyken kapı çaldı, mecbur gittim açtım çok şık bir kadın 15dk konuştu. Özür diliyorum üstüm başım için ama bir taraftan da bitse de gitse diye kıvranıyorum. O soğukta o terle vücudum buz tuttu.
Kapıyı kapattığım gibi aynaya koştum, spordan yüzüm kıpkırmızı, küçük saçlarım zaten yukarı doğru direk olmuş, dağılmış. Kendimden korktum.

Dolapta iki gün falan durur mu acaba :) bende yarına gurmediyetin lahana noodle tarifini yapmayı düşünüyorum soya sosu ve tavuk ile birazda acı sosla :)

Ama kaşların düzgün bıyıkların orman olması gerek miyor mu?
Maskeyi takınca bıyık kapanıyor ve kaşlar daha ortaya çıkıyor
Ama işte beceremeyince kuzucum bıyığı hallediyoruz da kaş uzmanlık istiyor
Neyseki kaşlarım çok koyu değil de pek belli olmuyor. Yoksa durumlar fena yani

kimdi o canım? belediye başkan adayı mı?
bir de müsait olmadığını görüyor niye seni tutuyor ya düşüncesiz anlayışsız insan
sen de kibarlığından bişey diyememişsin kıyamam yaa göster dövim ben onu
canım hepimiz aynıyız ev haline bayağı alıştık herkes öyle yani normal insan hali budur o ayrı bir gezegenden

Ama işte beceremeyince kuzucum bıyığı hallediyoruz da kaş uzmanlık istiyor
Neyseki kaşlarım çok koyu değil de pek belli olmuyor. Yoksa durumlar fena yani
Ha anladıııım ben tembellikten sanmıştım, kişi kendinden bilir işi demişler
Ben hiç kuaföre aldırmamıştım kaşlarımı o konuda sıkıntı yok, her gün yolarım biraz biraz. Ama bıyık başa bela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…