- 5 Ekim 2020
- 2.679
- 10.460
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.481
Teşekkürler kaptanım. Birçoğunu yapıyorum. Yapmadıklarımı da hemen alıyorum hafızaya@Suskunhanim ve diğer kızlar
Doğal yollarla ödem atmak isteyenler için öneriler
Aç karnına probiyotik yoğurt yiyin.
Her sabah çeyrek demet maydanozu yıkayın, saplarıyla birlikte küçük küçük doğrayıp evde mayalanmış bir kase yoğurda karıştırıp yiyin
İster meyve olarak isterse de su şeklinde bol bol ananas tüketin.
Kışın bol bol nar ve kivi yiyin.
Günde 2 buçuk, 3 litre sade ya da limonlu su için.
Ilık duş alın, sauna ve buhar odalarını kullanın.
Tuz tüketimini minimuma indirin.
Beslenmenizde karbonhidratlı ürünleri çok az tüketin.
Tarçın ve karanfil eklenmiş bitki çayları için.
Yeşil yapraklı sebzeleri her gün bolca tüketin.
Çiğ maydanoz yiyin, maydanozu kaynatıp suyunu için.
Diyorlar
AhahahahGiyinmeyi unuttuk resmenn. Cocuktan sonra spor ayakkabiya baglandik virusten sonrada esofmana baglaniriz ohhh mis. Dugune de kot tsort yetero degildr virusten sonra biyik almak iskence olacak maske sakliyor eve de gelen giden yok cok rahatti
inşallah cnm tüm bekarlarımıza da aynı şekildeOrtime layık olmaya çalıştım, tabiki doymadım ve çayın yanında 3 hurma yedim
ay yok canım iddiaya girmeyeyim senden korkulur
, bişeyi yaptın mı dibine kadar yapıyosundeğil marta ağustosa kadar bile dayanırsın sen
Enişte adayımız da gönlüne göre olsun inşallah
Anka canım spor yaptın mı? Halin vaktin yerinde mi?
Ay kaşlar fena kaşlar. Her biri ayrı modelGiyinmeyi unuttuk resmenn. Cocuktan sonra spor ayakkabiya baglandik virusten sonrada esofmana baglaniriz ohhh mis. Dugune de kot tsort yetero degildr virusten sonra biyik almak iskence olacak maske sakliyor eve de gelen giden yok cok rahatti
ahahahaAy kaşlar fena kaşlar. Her biri ayrı model
her öğün ayrı bir detoks yap kuzumCherry Mom kaptancım sen bir kabak detoksundan bahsetmiştin o nasıldı. Biri de yumurta detoksu demiş ona da bakayım.
Bütün detoksları aynı anda yapıp manyak olmam inşallah
ooo bu da güzelmiş kaydettim kaptimKızlar birde çorba sormuştunuzKendinin en iyi hali ol
Ben geçen sene sık sık bunu yapmıştım ablama diyetisyeni vermişti sonradan öğrendiim ki dilara kocak ın meşhur vicdan çorbasıymış tadı çok güzel tavsiye ederim
Ödem atıcı metabolizma çalıştırıcı hemde baya tok tutuyooor
Zayıflamaya Yardımcı Vicdan Çorbası - Nefis Yemek Tarifleri
Zayıflamaya Yardımcı Vicdan Çorbası Tarifi nasıl yapılır? Binlerce kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Cherry Mom kaptancım sen bir kabak detoksundan bahsetmiştin o nasıldı. Biri de yumurta detoksu demiş ona da bakayım.
Bütün detoksları aynı anda yapıp manyak olmam inşallah
Aaa evet ben de çok seviyorum bu çorbayı.Kızlar birde çorba sormuştunuzKendinin en iyi hali ol
Ben geçen sene sık sık bunu yapmıştım ablama diyetisyeni vermişti sonradan öğrendiim ki dilara kocak ın meşhur vicdan çorbasıymış tadı çok güzel tavsiye ederim
Zayıflamaya Yardımcı Vicdan Çorbası Tarifi nasıl yapılır? Binlerce kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Tamamdır yarın için talihli detoksumuz bulundu.
Canım kabak detoksunda
Sabah normal kahvaltını yapıyorsun
Sonra öğlen ve akşam iki öğün yoğurtlu kabak yiyorsun
Kabak rendelecek tavada biraz pişirilecek üstüne yoğurt .. istersen biraz ceviz ilave edebilirsin açlık durumuna bağlı
ayyy canım ya dizli pijama dedin de aklıma geldi. bugün eliptik üzerindeyken kapı çaldı, mecbur gittim açtım çok şık bir kadın 15dk konuştu.
Ama kaşların düzgün bıyıkların orman olması gerek miyor mu?Ay kaşlar fena kaşlar. Her biri ayrı model
Ay inşallah inşallah :)İyi MaşaAllah diğer haftalar da zorlanmadan devam edersin inşaAllah
Yok elhamdülillah rahat tuttum orucumu
Dolapta iki gün falan durur mu acaba :) bende yarına gurmediyetin lahana noodle tarifini yapmayı düşünüyorum soya sosu ve tavuk ile birazda acı sosla :)Kızlar birde çorba sormuştunuzKendinin en iyi hali ol
Yanlış bir şey olmasın bak tam hali böyleTamamdır yarın için talihli detoksumuz bulundu.Perşembeye Allah kerim
Ama işte beceremeyince kuzucumAma kaşların düzgün bıyıkların orman olması gerek miyor mu?
Maskeyi takınca bıyık kapanıyor ve kaşlar daha ortaya çıkıyor
kimdi o canım? belediye başkan adayı mı?ayyy canım ya dizli pijama dedin de aklıma geldi. bugün eliptik üzerindeyken kapı çaldı, mecbur gittim açtım çok şık bir kadın 15dk konuştu.Özür diliyorum üstüm başım için ama bir taraftan da bitse de gitse diye kıvranıyorum. O soğukta o terle vücudum buz tuttu.
Kapıyı kapattığım gibi aynaya koştum, spordan yüzüm kıpkırmızı, küçük saçlarım zaten yukarı doğru direk olmuş, dağılmış.Kendimden korktum.
Ha anladıııım ben tembellikten sanmıştım, kişi kendinden bilir işi demişlerAma işte beceremeyince kuzucumbıyığı hallediyoruz da kaş uzmanlık istiyor
Neyseki kaşlarım çok koyu değil de pek belli olmuyor. Yoksa durumlar fena yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?