Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İncelmen o kadar belli ki zaten harikaa sonuç canımm tebriklerr güzel bir alışverişi halletmişsin kendine yeni bedende ciciler al

Şişkinlik reglden canım zaten pazardan beri sisim
Migros şehir merkezinde,ben ilcedeyim neyse cuma tartıya müteakip içerim
Ama yoğurt kuru de iyi gelirmiş gibi hissediyorum nedense,usenmeswm şimdi kalkıp yerim

Teşekkür ederim canım
Ben de yaa bitene kadar her şeye ağlayıp her şeye kızıyorum
Ayy de mi,içimden ejderha çıkmak istiyor zor tutuyorum

Ay alamıyorum. Gözüm hep daha da vermekte neyseki bir yere çıkmıyorum yoksa giyecek kıyafet yok
Sorma eşofmandan başka şey giymez oldum bende hayır covid bitti restaurantlar cafeler açıldı düğünler serbest flan deseler dımdızlak kalcam eşofmanlarda eskidi

Ay hurma yoğurt dedin şekerim yükseldi. İsveç diyeti de aklıma ergenliğimi getiriyor Gerçi senin modifiye iyiydi ama tek gün yapacağım. hangi talihli günü seçsem acaba
Gerçi ben daha çok böyle maydanoz kaynatmalı falan bir şeyler düşünüyorum işe yarar mı ki

canım regl de var da ben gördüklerimi söylüyorum onlar da etkiliyo sonuçta

Sorma eşofmandan başka şey giymez oldum bende hayır covid bitti restaurantlar cafeler açıldı düğünler serbest flan deseler dımdızlak kalcam eşofmanlarda eskidi
Giyinmeyi unuttuk resmenn. Cocuktan sonra spor ayakkabiya baglandik virusten sonrada esofmana baglaniriz ohhh mis. Dugune de kot tsort yeter o degildr virusten sonra biyik almak iskence olacak maske sakliyor eve de gelen giden yok cok rahatti

Ya bak nasıl gelmedi aklıma yoğurt ya
Leblebiler çeldi aklımı. Ama ölçümü o an yapsaydım kesin yemezdim
İyi geceler orticim. Bol eksiler

Yok canım terkeder miyim hiç, sadece seninle çok kötü bir dönemde orti olduk, özür dilerim

Canım bu gözümden kaçmış benim. Nasılsın şimdi. Valla çok zor süreçler. Kolaylıkla atlat inşallah. Kendin için çok güzel bir yola girdin. İlerledikçe çok daha mutlu olacaksın

Daha iyi olmaya çalışıyorum. Geç kalınmış bir karardı aslında, son 3,5 aydır çektiklerimi bi ben bilirim. Ama en çokta bu kadar emek verip bu kadar çok sevmişken böyle bir karşılık görmek çok koydu. Birlikte mutlu olabileceğimize, ona iyi geldiğime öyle inanmıştım ki kabullenmesi çok zor oluyor.

Ya bir de eşortman bağımlılığı diye bir şey var bence. Ben düştüm o batağa Başka bir şey giyesim gelmiyor.

Kuzum belki de o kadar şiş değilsindir. Adet öncesi insan öyle hissediyor bazen ama ben de perşembe için ödem giderici öneriler isteyecektim. Kızlar bir el atın bize
S Suskunhanim ve diğer kızlar

Doğal yollarla ödem atmak isteyenler için öneriler

Aç karnına probiyotik yoğurt yiyin.

Her sabah çeyrek demet maydanozu yıkayın, saplarıyla birlikte küçük küçük doğrayıp evde mayalanmış bir kase yoğurda karıştırıp yiyin

İster meyve olarak isterse de su şeklinde bol bol ananas tüketin.

Kışın bol bol nar ve kivi yiyin.

Günde 2 buçuk, 3 litre sade ya da limonlu su için.
Ilık duş alın, sauna ve buhar odalarını kullanın.

Tuz tüketimini minimuma indirin.

Beslenmenizde karbonhidratlı ürünleri çok az tüketin.

Tarçın ve karanfil eklenmiş bitki çayları için.

Yeşil yapraklı sebzeleri her gün bolca tüketin.

Çiğ maydanoz yiyin, maydanozu kaynatıp suyunu için.

Diyorlar

hahaah Pain Killer cığımınki gibi dizi de çıktı mı yoksa
Hedef60kgolmak ayran detoksunu temmuz 2017 de yapmışım 1,2 kilo vermişim gece gece oyalanacak şeyler arıyorumm
ooo iyiymiiş 2 gün di mi sağol kuşum aradığın bulduğun için
isveçe o kaynatmalıyı ekleyebilirsin

Bana senin menü benimkinden daha az geldi canım doydun mu
Ortime layık olmaya çalıştım, tabiki doymadım ve çayın yanında 3 hurma yedim
hahaha ela gözlü kumral bi yakışıklı fena olmazdı hee
canım tamam görüşelim ama marta kadar yapmıcam inşallah iddiaya girelim mii

ay yok canım iddiaya girmeyeyim senden korkulur
, bişeyi yaptın mı dibine kadar yapıyosun değil marta ağustosa kadar bile dayanırsın sen

Enişte adayımız da gönlüne göre olsun inşallah

Anka canım spor yaptın mı? Halin vaktin yerinde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…