- 23 Mart 2016
- 29.839
- 90.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.461
İncelmen o kadar belli ki zaten harikaa sonuç canımm tebriklerr güzel bir alışverişi halletmişsin kendine yeni bedende ciciler alYa size yazdıktan sonra bi ölçüm yaptım. 2 Ay önceyle karşılaştırdım. Var ya spor konusunda çok pis gaza geldim
Belden 4,5
Basenden 9 cm incelmişim
İnanamadım. Baskül sinir ediyor ama mezura güldürdüyeni aşkım mezura
Ben de yaa bitene kadar her şeye ağlayıp her şeye kızıyorumBiliyorum balım regli salya sümük gecirenlerdenim ben debı patliyaydim iyiydi
Ay alamıyorum. Gözüm hep daha da vermekteİncelmen o kadar belli ki zaten harikaa sonuç canımm tebriklerr güzel bir alışverişi halletmişsin kendine yeni bedende ciciler al
valla tebrikler cnm süper benm de en son bel 76ydı, basen de 106
Bel 74
Basen 100
Sana özenip boynumu da ölçüm
O da 32
Ay eriyor muyuz nevalla tebrikler cnm süper benm de en son bel 76ydı, basen de 106
Şişkinlik reglden canım zatenyok yapmaz canım migrostan aldım ben
aşkolsuuun öz be öz doğma büyüme 5. takımlıyım ben
cnm bütün gün yeşil çay dediğin 3 çay bardağı mımenüne baktım da ne şişlik yapmış olabilir diye, lor tuzlu muydu aşkısım? sucuklu yumurta ve etli ekmek benim gördüklerim canım en azından bu 2 gün beyaz un tüketmesen güzel olur ne dersin
belmayne cim isveç diyeti önerebilirim hurma yoğurt biliyosun zaten bu kadar kuzum dinlediğin için teşekkür ederim
Ayy de mi,içimden ejderha çıkmak istiyor zor tutuyorumBen de yaa bitene kadar her şeye ağlayıp her şeye kızıyorum
Sorma eşofmandan başka şey giymez oldum bendeAy alamıyorum. Gözüm hep daha da vermekteneyseki bir yere çıkmıyorum yoksa giyecek kıyafet yok
Direk soda bence boyle anlarda ne kadar karistirirsam o kadar kotu oluyorum ben. Senj nasil etkiler bilemem tabi . Bugun rahatlamaya bak sislik duygusu gecince dukan yaparsın odem atmak icinDukan mi yapsam ya da direkt soda mimidede değil şişlik ama karinnda
İyi geceler canımNeyse canlar size doyum olmaz ama uyuyup yağ yakayım birazcümleten hayırlı geceler
Ay hurma yoğurt dedin şekerim yükseldi.yok yapmaz canım migrostan aldım ben
aşkolsuuun öz be öz doğma büyüme 5. takımlıyım ben
cnm bütün gün yeşil çay dediğin 3 çay bardağı mımenüne baktım da ne şişlik yapmış olabilir diye, lor tuzlu muydu aşkısım? sucuklu yumurta ve etli ekmek benim gördüklerim canım en azından bu 2 gün beyaz un tüketmesen güzel olur ne dersin
belmayne cim isveç diyeti önerebilirim hurma yoğurt biliyosun zaten bu kadar kuzum dinlediğin için teşekkür ederim
canım regl de var da ben gördüklerimi söylüyorumŞişkinlik reglden canım zatenpazardan beri sisim
Migros şehir merkezinde,ben ilcedeyimneyse cuma tartıya müteakip içerim
Ama yoğurt kuru de iyi gelirmiş gibi hissediyorum nedense,usenmeswm şimdi kalkıp yerim
Teşekkür ederim canım
Ayy de mi,içimden ejderha çıkmak istiyor zor tutuyorum
Giyinmeyi unuttuk resmenn. Cocuktan sonra spor ayakkabiya baglandik virusten sonrada esofmana baglaniriz ohhh mis. Dugune de kot tsort yeterSorma eşofmandan başka şey giymez oldum bendehayır covid bitti restaurantlar cafeler açıldı düğünler serbest flan deseler dımdızlak kalcam eşofmanlarda eskidi
Ya bak nasıl gelmedi aklıma yoğurt yaKızım ayakta uyumak istedi madem onu sallıyorum, boş durmayın dedim(alintiladiklarimi cevaplayayım)
Canım o dediğin kahveyi nerde bulabilirim? Ödem yapmaz değil mi?
Hahah süperoğlum da mor(niye kırmızı dedilerse ) lahanayı yer tavşan gibi
İyiyim canım
Aaa kız yoksa bu dış mihrakların(diğer takımlar) oyunu muHedef60kgolmak
Ben de çok üzüldüm,mekanı cennet olsun
Ballı kaymaaamm seni boş bırakmıyorlar işte, tüm takım orti sana
Yine muhteşem bir menüsadece leblebi yerine ayran ya da biberli limonlu yoğurt yersen yağ yakımına katkısı olur canım hatta sana demisken ben de yapayım yoğurt kürü. İf i bozar ama olsun
@yarimuhendis züber barrrafiyet olsun tatlım neli yedin
muhursuzpusula kuzuuum gell gel anlat dertleriniii derman olalııım yalnız başına kalıp depresyona girme kuşuummm
Cherry Mom kaptancım muhursuz hep şey diyodu ya ortilerim sürekli eni terk ediyor ya da diyeti bırakıp gidiyor bu sefer de benim mi başıma geldi yoğsam
@Tempus cumm şöyle mi yapsan? sabah ekmeksiz kahvaltı, ara hurma tarçın yoğurt, akşam da tonlu tavuklu salata tarzı
Canım bu gözümden kaçmış benim. Nasılsın şimdi. Valla çok zor süreçler. Kolaylıkla atlat inşallah. Kendin için çok güzel bir yola girdin. İlerledikçe çok daha mutlu olacaksın
Ya bir de eşortman bağımlılığı diye bir şey var bence. Ben düştüm o batağaSorma eşofmandan başka şey giymez oldum bendehayır covid bitti restaurantlar cafeler açıldı düğünler serbest flan deseler dımdızlak kalcam eşofmanlarda eskidi
S Suskunhanim ve diğer kızlarKuzum belki de o kadar şiş değilsindir. Adet öncesi insan öyle hissediyor bazen ama ben de perşembe için ödem giderici öneriler isteyecektim. Kızlar bir el atın bize
hahaahSorma eşofmandan başka şey giymez oldum bendehayır covid bitti restaurantlar cafeler açıldı düğünler serbest flan deseler dımdızlak kalcam eşofmanlarda eskidi
ooo iyiymiiş 2 gün di mi sağol kuşum aradığın bulduğun içinHedef60kgolmak ayran detoksunu temmuz 2017 de yapmışım 1,2 kilo vermişim gece gece oyalanacak şeyler arıyorumm
Ay hurma yoğurt dedin şekerim yükseldi.İsveç diyeti de aklıma ergenliğimi getiriyor Gerçi senin modifiye iyiydi ama tek gün yapacağım. hangi talihli günü seçsem acaba
Gerçi ben daha çok böyle maydanoz kaynatmalı falan bir şeyler düşünüyorum işe yarar mı ki
Ortime layık olmaya çalıştım, tabiki doymadım ve çayın yanında 3 hurma yedimBana senin menü benimkinden daha az geldi canım doydun mu
hahahaela gözlü kumral bi yakışıklı fena olmazdı hee
canım tamam görüşelim ama marta kadar yapmıcam inşallahiddiaya girelim mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?