- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.941
Teşekkür ederim canım. Dolgu var o tarafa su bile gitmesin diye çabalıyorum ki bişey koymam mümkün değil.Yaaa çok geçmiş olsun diş ağrısı çok zorkaranfil yağı varsa damlat uyuşturur belki. Ya da karanfil varsa oraya koy. Başka neler denedin bilemedim geçer inşallah çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun canım
Ortiiimmmmdilim tutuldu,bir de az gidiyor artık diyordun bak ne güzel gitmiş tebrik ederim
Çok iyi bı fikir
Balım hasretimden eridin bittintebrik ediyorum çok çok güzel bir sonuç her zamanki gibi
Geçmiş olsun
Ne diyor sebep
Oldu olduNe diyor sebep
Aman 100 gr da olss verelim de :) artı gelmeyelim yeterSaat 15.30 16.00 arası bildireceğim canım oruç olduğm için
Bende hemen hemen senin civarlarda bekliyorum max - 1.5
Ohh çok şükür ben de korktumOldu olduugrastirdi beni
Bize at da yükleyelim diyecektim ki basarmissin
A neden canım listeye alacaktım seni baktım yüzde 5 den fazlada almışsınCherry Mom ben isim yazıp resim çekileceğini unuttum ya. Bi de ben listeye girmeyeceğim free de kalacağım sorun olmaz galiba. Bütün gece uyumadım başım çok ağrıyor
geçen hafta 73,8
Bu hafta 72,7
Fark: 1,1
Yüzde : 1,49
Eksi güzel olunca tüm takım yükleriz artı olaydı tühh yaaaa neysee derdikBize at da yükleyelim diyecektim ki basarmissin
En büyük pişmanlığım seni listeye almadığım gündürbirde kilo verip duruyor shahshahah
Tebrikler kuzum harikasınn
canım benim o kadar sevindim ki kep atıcaz senle maşallah kuzummmBir mezun da burada
Kilo Bildirimi
Geçen cuma: 67.2
Bu cuma: 66.2
Fark: - 1
Yüzde: 1,488
Hedef: 65.7
Cherry Mom S Suskunhanim
Namaria mezun kardeşliği yaptık kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?