- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #394.921
Yok kuzum mezun olamamış yaramaz öğrenciyim bencanım sen de mi mezuniyet
Gorusucez kuzum inşaallah tez vakit gelicemsizi seviyorum bendeGünaydın kızlar
Aysuncum çok iyi bak kendine. Seni seviyoruz. Çok özletme emi
Canım ben de dün gece erkenden uyudum. Bir yorgunluk vardı üzerimde.İyi gelmiş erken yatmak. Dinlenmiş hissediyorum
Ex orticim vuuuu diyorum sana
6 lar kapıda inşallah
Kuzum şu an gözlerim dolu dolu
Hayırlı uğurlu olsun ikinci mezuniyetin.O kadar gayretlisin ki maşallah. Adana her anlamda yeni bir başlangıç olacak inşallah dostlardan ayrılık zor tabiiki ama gurbette olmak da zor. Senin gurbet bitti allahın izniyle
Harikaaaa eksiii canım
Canımmm Almılammm tebriklerrGünaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Gecen cuma 80.6
Bu cuma 79.1
Fark 1.5
Yuzde 1.861
Eki Görüntüle 2785821
Cherry Mom kaptanim 2. mezuniyeti alayim insallah
belmayne kuzum kalbin temizmis gene bak sözüm de vardi sana
Kuzumm benim hayırlı neticeler
En büyük pişmanlığım seni listeye almadığım gündürGünaydın
Geçen hafta: 85,8
Bu hafta: 84,6
Fark: 1,2
Yüzde: %1,398
Haftaya hedef 83,5
Eki Görüntüle 2785839
Ooooo harikasın canımmmBir mezun da burada
Kilo Bildirimi
Geçen cuma: 67.2
Bu cuma: 66.2
Fark: - 1
Yüzde: 1,488
Hedef: 65.7
Cherry Mom S Suskunhanim
@Namaria mezun kardeşliği yaptık kuzu
Günaydın canımGunaydin kizlar,
Cook az gitmis benimki anlamadim neden boyle oldu.
Gecen hafta: 76,65
Bu hafta: 76,50
Fark:150 gr
Yuzde: 0,19 %
Cherry Mom @azaydidem
Tebrikler canımmmm
Kizlar gunaydin
Gecen hafta 61.2
Bugun 60.55
Fark 650 gram
Yuzde 1.06
Cherry Mom kaptanim mezun muyum
Tebrikler canım güzel eksi
Ooo maşallahGünaydin canlarr
Gecen cuma 71.00
Bugun 69.3
Fark 1.7
%2.39
Haftaya hedef 68.3 (1 kilo)
Cherry Mom @_Reyyan @Tempus
SüperrrGunaydinlar herkese, kilo vermis herkes, tebriklertakim cok iyi gorunuyor.
Ben 71.2 idim 2 gunde biraz odem atmis gorunuyorum. 69.9 ciktim, cok sevindim.
Kuzuum haftaya fotoğrafa tarihte ekle olur mu tarih + nick olması gerekiyorGünaydınlargeçen cumadan bugüne
Cuma 68.0
Bu cuma 67.1
Fark -900 gr
Begonya2 Nikinik Cherry Mom
Yüzdeyi hesaplayıp yazıcam dersten sonra
Aceleyle çorap giydimyoksa sabahtan beri dersim var sadece biraz su içebildim tartıda çok çıkmayım diye
Tabiki olacakkkk ortaklar listesi cumadan cumaya oluyor sen sonrasında geldiğin olmamıştı ama bu hafta herkesin olacakKizlarrr haftaya takimi sahlandiralim ben buradan surekli motivasyon fotolari paylasacagim internetten bulup birde listede degilim deneme surecindeyim biliyorum ama bana bir orti versenizbir ortim olsa keske
Harikasınnn kuzumm yaaaaaGünaydınlaar
Cuma:77.5
Bugün: 76.8
Fark:700gr
Yüzde:0.903
Haftaya hedefim: 76.3 olsun
Cherry Mom 3 hafta izinden sonra paslanmamışım demek
Wayyyyyss
Canım canımmm kııyamam çok üzüldüm enfeksiyon mu oldu acabaa yaGünaydın canım kusura bakma iki gündür çok kötü bir diş ağrısıyla mücadele ediyorum. Ağrı kesiciler hiç bir işe yaramıyor ve dr da cumartesine randevu verebildi en erken.
Son gün yaptığım sporun bildirimini yapamadan başladı, buraya yazacak kadar bile geçmiyor
Az önce tartıldım.
geçen hafta:59.1
Bugün: 58.5
Fark: 600
Yüzde: %1.015
Cherry Mom
Anka
Eski dolgular var orda bilmiyorum, o kadar Kötü ki hangisinin ağrıdığını bile anlayamaıyorum. Beynime gidiyor sanki.Canım canımmm kııyamam çok üzüldüm enfeksiyon mu oldu acabaa yaçok geçmiş olsun
Aynen bende öyle biliyorumCanım dün söyleyecektim yanlış anlarsın diye yazmadım biraz meyveyi fazla kaçırıyorsun galiba günde en fazla 2 porsiyon meyve öneriyor diyetisyenler. Ama 1 porsiyon olmalı diyetisyen elmanın boyutunu bile göstermişti bana@DeryaOnDiet
Tabiki canımEski dolgular var orda bilmiyorum, o kadar Kötü ki hangisinin ağrıdığını bile anlayamaıyorum. Beynime gidiyor sanki.
kaptanım şuan müsaitsen ben bikaç biley sormak istiyorum mümkün mü.
Harikaaaa eksiii canım
Canımmm Almılammm tebriklerr
Harikaa bir sonuçen kısa zamanda bekliyoruz çok özlerizzz çokkkk
En büyük pişmanlığım seni listeye almadığım gündürbirde kilo verip duruyor shahshahah
Tebrikler kuzum harikasınn
Ooooo harikasın canımmmtebriklerrr
Günaydın canım
Hiç moralini bozma düne kadar artıyım diyordun o daha kötü olurdu vardır bir sebebi yola devam tam gazben deli gibi spor yapıp cardioda geberdiğim hafta +1gelmiştim listeye ölüm gibi bişeydi ama sonraki haftalar pıt pıt gitti yapcak bişey yok
Tebrikler canımmmmalayım mı asıl listeye ?? Ama kaçamaklara limit geldi değil mi yani ben amatordiyetci gibi ol diyorum SanSebastianCheesecake biraZ ucuyor
Tebrikler canım
Harikasın nurcum
Ooo maşallahharikasın
Süperrr
Kuzuum haftaya fotoğrafa tarihte ekle olur mu tarih + nick olması gerekiyor
Birde senin kg 68 miydi geçen cuma 67 mi ? Ben 67 olarak girmişim ama
Tabiki olacakkkk ortaklar listesi cumadan cumaya oluyor sen sonrasında geldiğin olmamıştı ama bu hafta herkesin olacak
Harikasınnn kuzumm yaaaaa
68 di malesef kiHarikaaaa eksiii canım
En büyük pişmanlığım seni listeye almadığım gündürbirde kilo verip duruyor shahshahah
Günaydın canım
Hiç moralini bozma düne kadar artıyım diyordun o daha kötü olurdu vardır bir sebebi yola devam tam gazben deli gibi spor yapıp cardioda geberdiğim hafta +1gelmiştim listeye ölüm gibi bişeydi ama sonraki haftalar pıt pıt gitti yapcak bişey yok
Tebrikler canımmmmalayım mı asıl listeye ?? Ama kaçamaklara limit geldi değil mi yani ben amatordiyetci gibi ol diyorum SanSebastianCheesecake biraZ ucuyor
Tebrikler canım
Harikasın nurcum
Ooo maşallahharikasın
Süperrr
Tabiki olacakkkk ortaklar listesi cumadan cumaya oluyor sen sonrasında geldiğin olmamıştı ama bu hafta herkesin olacak
Sagol canımTebrik ederim ortim güzel eksi
Ayyyy harikaaaa heyecanlandimHarikaaaa eksiii canım
Günaydın canım
Tebrikler canım
Harikasın nurcum
Ooo maşallahharikasın
Süperrr
Tmm canım ben düzelteyim bilmiyorum ki karıştırmış olabilirim68 di
68 di malesef kipazartesi bi 67.8 e düşmüştüm onunla mı karıştı acaba
Yaaa çok geçmiş olsun diş ağrısı çok zorGünaydın canım kusura bakma iki gündür çok kötü bir diş ağrısıyla mücadele ediyorum. Ağrı kesiciler hiç bir işe yaramıyor ve dr da cumartesine randevu verebildi en erken.
Son gün yaptığım sporun bildirimini yapamadan başladı, buraya yazacak kadar bile geçmiyor
Az önce tartıldım.
Cherry Mom
Anka
Bende yanlış yazmış olabilirimTmm canım ben düzelteyim bilmiyorum ki karıştırmış olabilirim
Tebrik ederim ama -900 de güzel
Geçmiş olsun canım
OrtiiimmmmBir mezun da burada
Kilo Bildirimi
Geçen cuma: 67.2
Bu cuma: 66.2
Fark: - 1
Yüzde: 1,488
Hedef: 65.7
Cherry Mom S Suskunhanim
@Namaria mezun kardeşliği yaptık kuzu
Çok iyi bı fikirKizlarrr haftaya takimi sahlandiralim ben buradan surekli motivasyon fotolari paylasacagim internetten bulup birde listede degilim deneme surecindeyim biliyorum ama bana bir orti versenizbir ortim olsa keske
Balım hasretimden eridin bittin
Geçmiş olsunGünaydın canım kusura bakma iki gündür çok kötü bir diş ağrısıyla mücadele ediyorum. Ağrı kesiciler hiç bir işe yaramıyor ve dr da cumartesine randevu verebildi en erken.
Az önce tartıldım.
Cherry Mom
Anka
Tebrikler canım
Saat 15.30 16.00 arası bildireceğim canım oruç olduğm içinSagol canımsen nasılsın öğleden sonra mı tartı
Eklemistim canim yuklenmemis demekkiNikinik fotoğraf var değil mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?