Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayirdir insallah iyisin degil mi simdi canim

Coraplari cikarip tartilirsan daha eksi olabilir.

Ayy helal sana orti, ben de gaza geldim senin yuzunu kara cikarmayacagim merak etme, aynen boyle devam. Ben simdi derse giriyorum.
Orticiğim bende hemen kahvaltı edeyim dersim var daha 3 tane . Şimdi daha iyiyim canım teşekkür ederim . Spor çok önemli Bunu anladım canım. Orticiğim iyi dersler kolay gelsin

Kızlar az önce hastaneden geldim, kan tahlili verdim. Kanamam bugün kesilince bi şüphelendim ama ihtimal de vermemiştim. 8 yıldır evlat sahibi olmayı bekliyordum. O gün bugünmüş meğerse
Kan tahlili sonucum henüz çıkmadı, onu beklerken kendim test de yaparım diye bi gebelik testi almıştım.
Sonuç

Yaaa maşallah hayırlı olsun inşaAllah.. Çok duygulandım şuan. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşaAllah

Cikti cankm test sonuclarim. Sali gunu doktira gosterecegim

Yaaa maşallah hayırlı olsun inşaAllah.. Çok duygulandım şuan. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşaAllah
Teşekkür ederimmİnanın hala şaka gibi geliyor. 8 yıl ya dile kolay 8 yıl gitmediğim doktor kalmadı. Ama şimdi böyle kendiliğinden olması....
Çok şükür bu mutluluğu yaşatan Rabbime

Teşekkür ederimmİnanın hala şaka gibi geliyor. 8 yıl ya dile kolay 8 yıl gitmediğim doktor kalmadı. Ama şimdi böyle kendiliğinden olması....
Çok şükür bu mutluluğu yaşatan Rabbime
İşte vakti şimdi imiş demekki nasipte varsa elbet oluyor, hamd'olsun

Yaaaa ne güzel bi haber maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım niye kanaman vardı ki?

Yaaa gozun aydinnn cok sevindimm ❤❤❤

Çok mutlu oldum canım . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Allah gönlüne gore versin canim. Hayirlisi olsun insallah. Cok sevindim. Herseyin bir zamani var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…