- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.601
Orticiğim bende hemen kahvaltı edeyimHayirdir insallah iyisin degil mi simdi canim
Coraplari cikarip tartilirsan daha eksi olabilir.
Ayy helal sana orti, ben de gaza geldim senin yuzunu kara cikarmayacagim merak etme, aynen boyle devam. Ben simdi derse giriyorum.
e iyi ozaman kuzummm :))
Keşke eksi olsaydı kaptanım pazartesi eksi gelmek ayrı güzelçok iyi canım tebrikler :)
Bşde tek seferde 1000 zıp yapıyorum artık onunda etkisi vardır, regl etkiside vardır azıcık yaramazlıkta yapmış olabilirime iyi ozaman kuzummm :))
Geçmiş olsun canımGünaydınn kızlar başım ağrıyor biraz o yüzden geç geldim
Herkese iyi haftaalr dilerim
Eksilerinize bakayım hemen artılarınıza bakmayayımmm
Uyumadin ondan arti ciktin eminim cuma gunu -1 kilo gelecek
İnşallah kızlar bakalım çok merak ediyorum bu hafta :))200 ödem olabilir canım mühim değil 100 200 ler genelde şişlik oluyor hep
Ayni gidiyoruz ortimŞimdi eve girebildim kahvaltı bile yapamadım henüz.
Tartı da cumartesiden beri +400 üm reglime son 4 günüm kaldı inşallah onun şişkinliğidirNikinik
Yaaa maşallah hayırlı olsun inşaAllah.. Çok duygulandım şuan. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşaAllahKızlar az önce hastaneden geldim, kan tahlili verdim. Kanamam bugün kesilince bi şüphelendim ama ihtimal de vermemiştim. 8 yıldır evlat sahibi olmayı bekliyordum. O gün bugünmüş meğerse
Kan tahlili sonucum henüz çıkmadı, onu beklerken kendim test de yaparım diye bi gebelik testi almıştım.
SonuçEki Görüntüle 2788133
Cikti cankm test sonuclarim. Sali gunu doktira gosterecegimayyyyyyyyyyy bayılcammmmmmmmm 1. likten sonunculuğa gitmeyelim kızlarr seferberlik ilan ediyorummmm başım ağrıyordu çatladıyüzümü gülderen 2 3 alıntı oldu sadeceeeee koca ekipte 2 3 kişi ekside
onu bizim takımda annecicegi yapmıştı bayada güzel kilo vermişti ama geri almıştı galiba sende bakabilirsin geçmiş konuşmalarına bulamazsan bende bakayım canım
vay arkadaş ne eşler var 3 gündr yoksun 3 gün 3 gece mi kutluyorsunuznice güzel yıllarınız olsun birlikte canım
gecen senede yapıyordn bende biraz sana uymuştum :)) güzel program bayaa cardio gibi yoruyor insanı
Günaydın canım Allahtan hayırlısını diliyorum senin için
önemli bir artı değil canım cumaya güzel bir eksi buluruz inşallah
sabite razı gelme nikicim bence +400 ü eritir eksiyi bulursun eminimmm
bu hafta senin haftn olsunn didemcimmmm tebriklerr cumaya kadar üstne katlanarak koyy inşalahh
+800 1 ler sende çok oldu canım hepsinide eritip eksiye ulaştın yine yaparsın gazan mübarek olsun
sende ki duruma cidden şaşıyorumısrarla diyet spor yaptıkça artı geliyorsun ne kadar ilginç test sonuçların çıktı mı canım ?
dün turşu falan vardı değil mi canım menünde umarım ödemdir bir kısmı eritmek seni yormaz cumaya güzel bir eksimiz olur tatlım
harika canımmm takımda eksii görmek mutlu ettti benide şükür
önemli bir artı değil canım üzülmeee
wuuuuu harikaa eksi canım çok çok tebrikler :)
pazartesi günü fotoğrafsız bildirim yapabilirsin
cuma günü ise aynı kağıttı hem tarih hem nick olacak
+200 ödem olabilir canım mühim değil 100 200 ler genelde şişlik oluyor hep
ala alah yaaa ne yediniz kilo aldınız
Teşekkür ederimmYaaa maşallah hayırlı olsun inşaAllah.. Çok duygulandım şuan. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşaAllah
İşte vakti şimdi imiş demekkiTeşekkür ederimmİnanın hala şaka gibi geliyor. 8 yıl ya dile kolay 8 yıl gitmediğim doktor kalmadı. Ama şimdi böyle kendiliğinden olması....
Çok şükür bu mutluluğu yaşatan Rabbime
Yaaaa ne güzel bi haber maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımKızlar az önce hastaneden geldim, kan tahlili verdim. Kanamam bugün kesilince bi şüphelendim ama ihtimal de vermemiştim. 8 yıldır evlat sahibi olmayı bekliyordum. O gün bugünmüş meğerse
Kan tahlili sonucum henüz çıkmadı, onu beklerken kendim test de yaparım diye bi gebelik testi almıştım.
Yaaa gozun aydinnn cok sevindimm ❤❤❤Kızlar az önce hastaneden geldim, kan tahlili verdim. Kanamam bugün kesilince bi şüphelendim ama ihtimal de vermemiştim. 8 yıldır evlat sahibi olmayı bekliyordum. O gün bugünmüş meğerse
Çok mutlu oldum canım . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar az önce hastaneden geldim, kan tahlili verdim. Kanamam bugün kesilince bi şüphelendim ama ihtimal de vermemiştim. 8 yıldır evlat sahibi olmayı bekliyordum. O gün bugünmüş meğerse
Allah gönlüne gore versin canim. Hayirlisi olsun insallah. Cok sevindim. Herseyin bir zamani var.Kızlar az önce hastaneden geldim, kan tahlili verdim. Kanamam bugün kesilince bi şüphelendim ama ihtimal de vermemiştim. 8 yıldır evlat sahibi olmayı bekliyordum. O gün bugünmüş meğerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?