Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim gozun aydin, ne guzel bir sey ustelik o kadar zamandan sonra, Allah hayirlisini nasip ediyor, saglikli guzel haberlerini alalim insallah kan testi sonucunla

Kendinin en iyi hali ol
Ortim ne yapiyorsun, ben ev temizligi yaptim ,30 dk cardio yaptim simdi oglani almaya geldim okula, pertim cikti kosacaktim, bugunluk havlu atiyorum, daha sofrayi kuracagim.
Tam tersi bi gündü canım bende çok iş yapmadım derslerim vardı onlarla ilgilendim. Şimdi yemekten kalktım bi kahve falan içerim zıpzıp falan yapacagım bugün sporu biraz geç saatte seviyorum inşallah biraz yediklerim insin sporumu yapıp duş ve uyku

Ay orticim bu nasıl güzel bir haber. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok duygulandım ya.
Ben de Canım ben de bi yandan ağlıyom, bi yan gülüyom
hawar Canım kanda değerim 122 çıkmış. Haftaya tekrar tahlil verecem. Değer yüksek çıkarsa salı günü de doktora gideceğim inşallah

Yaaaa bu ne güzel haber canımmm çok çok sevindimmmmm rabbim sağlkla kucağına almayı nasip etsin bayada koyu çıkmışş
Amin Kaptanım, çok sağolun. Bu arada ben ne olucam şimdii Galiba diyet yalan oldu
Gebelikte çok kilo da almak istemiyorum bi yandan. Bi beslenme uzmanından yardım alarak bu süreci en doğru şekilde geçirmek istiyorum. Varsa online beslenme koçu önerileriniz değerlendireyim

Yaa çok şükür canım gözünüz aydın sağlıkla sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşaAllah
Canım tebrik ederim çok sevindim senin adına Rabbim sağlıcakla kucağına da aldırsın inşallah
Amin Kızlar, çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Ne diyeceğimi de bilmiyorum bi yandan. Arada gidip gidip teste bakıyorum gerçek mi diye 8 sene sonra böyle bişi insana hayal gibi geliyo...

Canim gozun aydin, ne guzel bir sey ustelik o kadar zamandan sonra, Allah hayirlisini nasip ediyor, saglikli guzel haberlerini alalim insallah kan testi sonucunla
Sağolasın Canım, kan sonucum 122 çıkmış. Normaldir dimi değer Doktor haftaya yükseldiğini görmeden bişi diyemem dedi. Ben de pek anlamadığım için internetten araştırıp kendimce yorumluyorum. İnşallah boş değildir

Gunaydin kizlar. Ben artiyim hem de 500gr. Cherry Mom S Suskunhanim
Niye öyle oldu ortim
Sporun yine gayet guzel ortim

Menun cok karbonhidrat geldi ortim. Gozleme, ekmek, tarhana... afiyet olsun
Kalori olarak düşüktü ama karnına dikkat etmemiştim haklisin
Canım çok sevindim,rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,hayırlı evlat eylesin

Sen gönlünü ferah tut canim insallah guzel de yukselir degerin. Degerim dusuk diye dusunme ben ogrendigimde benim beta 50lerdeydi.

Canım çok sevindim,rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,hayırlı evlat eylesin
Amin Canım , Sağolasınn
Sen gönlünü ferah tut canim insallah guzel de yukselir degerin. Degerim dusuk diye dusunme ben ogrendigimde benim beta 50lerdeydi.
Ayy inşallah Canım. Biraz önce emin olmak için normal gebelik testi yaptımO da çift çizgi çıkınca rahatladım biraz daha...

Eki Görüntüle 2788424

Çay yanına
1 avuç Antep fıstığı
2 hurma
Hedef60kgolmak Cherry Mom
Afiyet olsun balım menün süperrr telefonun cebinde miydi? adımları da görseydik bi de 2 bardak olsun su iç cnm yoğurttan,maruldan,ayrandan da su almışsın
Ben de sporumu bitince atıcam cnm

Afiyet olsun balım menün süperrr telefonun cebinde miydi? adımları da görseydik bi de 2 bardak olsun su iç cnm yoğurttan,maruldan,ayrandan da su almışsın
Ben de sporumu bitince atıcam cnm
Telefon çantadaydı hiç aklımada gelmedi bak ama en az 7 8 bin adım atmışmdır
Arabayı park edip yürüdük çok fazla

Bnde inşaAllah 2 mil leslie niyetlendim çocukları uyutim

Pazartesi

Tek öğün

1 tabak bamya yemegi
1 tabak salata

1 madensulu yesil cay
1 karisik form

Belki bi de sade kahve icerim

Su 3-3.5
Spor 20dk cardio-1 saat leslie boosted walk

Cherry Mom @_Reyyan ummhnisa
Hissediyorum cuma ya harika şeyler görücez senden canım. Maşallah su ve spor konusunda süpersin

Thread 'Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz ' Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz

Burayı takip edersin istersen canım
Kontrol mekanizması olur senin için. Diyet yalan oldu diyede düşünme tabi takım işi yalan oldu doğumdan sonra bekleriz ama kendini tüm zararlı şeylerden arındır hamilelik hevesiyle gereksiz kilo alma sonrası zor olur
Hamurun tatlının bebeğe hiç bir faydası yok bunları hayatından çıkarınca gerisi gelir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…