- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.641
Canim gozun aydin, ne guzel bir sey ustelik o kadar zamandan sonra, Allah hayirlisini nasip ediyor, saglikli guzel haberlerini alalim insallah kan testi sonucunlaKızlar az önce hastaneden geldim, kan tahlili verdim. Kanamam bugün kesilince bi şüphelendim ama ihtimal de vermemiştim. 8 yıldır evlat sahibi olmayı bekliyordum. O gün bugünmüş meğerse
Kan tahlili sonucum henüz çıkmadı, onu beklerken kendim test de yaparım diye bi gebelik testi almıştım.
SonuçEki Görüntüle 2788133
Zevkli ya alsana 1 taneMaşallah maşallahbende ip yok zaten iple en son çocukken atlamışımdır hatırlamıyorum
Alt kata çok ses olur canım ya zıplarken bile eşim kızıyorZevkli ya alsana 1 tane
Tam tersi bi gündü canım bende çok iş yapmadım derslerim vardı onlarla ilgilendim. Şimdi yemekten kalktım bi kahve falan içerim zıpzıp falan yapacagım bugün sporu biraz geç saatte seviyorum inşallah biraz yediklerim insin sporumu yapıp duş ve uykuKendinin en iyi hali ol
Ortim ne yapiyorsun, ben ev temizligi yaptim ,30 dk cardio yaptim simdi oglani almaya geldim okula, pertim ciktikosacaktim, bugunluk havlu atiyorum, daha sofrayi kuracagim.
Ben de Canım ben de bi yandan ağlıyom, bi yan gülüyomAy orticim bu nasıl güzel bir haber. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok duygulandım ya.
Amin Kaptanım, çok sağolun. Bu arada ben ne olucam şimdiiYaaaa bu ne güzel haber canımmm çok çok sevindimmmmm rabbim sağlkla kucağına almayı nasip etsin bayada koyu çıkmışş
Yaa çok şükür canım gözünüz aydın sağlıkla sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşaAllah
Amin Kızlar, çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Ne diyeceğimi de bilmiyorum bi yandan. Arada gidip gidip teste bakıyorum gerçek mi diyeCanım tebrik ederim çok sevindim senin adına Rabbim sağlıcakla kucağına da aldırsın inşallah
Sağolasın Canım, kan sonucum 122 çıkmış. Normaldir dimi değerCanim gozun aydin, ne guzel bir sey ustelik o kadar zamandan sonra, Allah hayirlisini nasip ediyor, saglikli guzel haberlerini alalim insallah kan testi sonucunla
Niye öyle oldu ortim
Kalori olarak düşüktü ama karnına dikkat etmemiştim haklisinSporun yine gayet guzel ortim
Menun cok karbonhidrat geldi ortim. Gozleme, ekmek, tarhana... afiyet olsun
Canım çok sevindim,rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,hayırlı evlat eylesinKızlar az önce hastaneden geldim, kan tahlili verdim. Kanamam bugün kesilince bi şüphelendim ama ihtimal de vermemiştim. 8 yıldır evlat sahibi olmayı bekliyordum. O gün bugünmüş meğerse
Kan tahlili sonucum henüz çıkmadı, onu beklerken kendim test de yaparım diye bi gebelik testi almıştım.
SonuçEki Görüntüle 2788133
Sen gönlünü ferah tut canim insallah guzel de yukselir degerin. Degerim dusuk diye dusunme ben ogrendigimde benim beta 50lerdeydi.Sağolasın Canım, kan sonucum 122 çıkmış. Normaldir dimi değerDoktor haftaya yükseldiğini görmeden bişi diyemem dedi. Ben de pek anlamadığım için internetten araştırıp kendimce yorumluyorum. İnşallah boş değildir
Amin Canım , SağolasınnCanım çok sevindim,rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,hayırlı evlat eylesin
Ayy inşallah Canım. Biraz önce emin olmak için normal gebelik testi yaptımSen gönlünü ferah tut canim insallah guzel de yukselir degerin. Degerim dusuk diye dusunme ben ogrendigimde benim beta 50lerdeydi.
Sabah 2 haşlama yumurta
Peynir
Marul salatası
1 tb ekmek
Siyah çay
Ara 1 kase yoğurt içine 2 kuru incir
Akşam
1 yemek tabağı bezelye
Yarım tavuk pirzola
Yarım salatalık turşusu
Ayran
Su hiç içmedim bu gün dışardaydk
Spor bol bol yürüdüm gezdim
Aşırı yorgunum çocukları uyutunca halim olursa 2 mil leslie yapmaya çslicam inşaAllah
Cherry Mom Hedef60kgolmak @_Reyyan
Afiyet olsun balım menün süperrr telefonun cebinde miydi? adımları da görseydik
Yaa yerim seni antep fıstığısını unutmuş
Telefon çantadaydı hiç aklımada gelmedi bak ama en az 7 8 bin adım atmışmdırAfiyet olsun balım menün süperrr telefonun cebinde miydi? adımları da görseydikbi de 2 bardak olsun su iç cnm yoğurttan,maruldan,ayrandan da su almışsın
Ben de sporumu bitince atıcam cnm
Hissediyorum cuma ya harika şeyler görücez senden canım. Maşallah su ve spor konusunda süpersinPazartesi
Tek öğün
1 tabak bamya yemegi
1 tabak salata
1 madensulu yesil cay
1 karisik form
Belki bi de sade kahve icerim
Su 3-3.5
Spor 20dk cardio-1 saat leslie boosted walk
Cherry Mom @_Reyyan ummhnisa
Thread 'Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüzAmin Kaptanım, çok sağolun. Bu arada ben ne olucam şimdiiGaliba diyet yalan oldu
Gebelikte çok kilo da almak istemiyorum bi yandan. Bi beslenme uzmanından yardım alarak bu süreci en doğru şekilde geçirmek istiyorum. Varsa online beslenme koçu önerileriniz değerlendireyim
Amin Kızlar, çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Ne diyeceğimi de bilmiyorum bi yandan. Arada gidip gidip teste bakıyorum gerçek mi diye8 sene sonra böyle bişi insana hayal gibi geliyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?