- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #395.621
Canim benim hayirli ugurlu olsun. Saglikla kucagina al evladiniKızlar az önce hastaneden geldim, kan tahlili verdim. Kanamam bugün kesilince bi şüphelendim ama ihtimal de vermemiştim. 8 yıldır evlat sahibi olmayı bekliyordum. O gün bugünmüş meğerse
Kan tahlili sonucum henüz çıkmadı, onu beklerken kendim test de yaparım diye bi gebelik testi almıştım.
SonuçEki Görüntüle 2788133
Sağolasın Canım. Benim her adetin ilk günü kahverengi akıntım olur ondan sonra kan yoğunlaşır. Bu sefer de öyle olunca ben kesin adet oldum dedim. Zaten ara ara da sancım vardı. Sonra gece pembeye döndü akıntı bugünde hiç yok. Bunda bi iş var diyip test yaptım , öyle işteYaaaa ne güzel bi haber maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımniye kanaman vardı ki?
Yaaa gozun aydinnn cok sevindimm ❤❤❤
Çok mutlu oldum canım . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah gönlüne gore versin canim. Hayirlisi olsun insallah. Cok sevindim. Herseyin bir zamani var.
Sağolun kızlar, Allah razı olsun. Binlerce kez şükürler olsunCanim benim hayirli ugurlu olsun. Saglikla kucagina al evladini
Ay orticim bu nasıl güzel bir haber. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok duygulandım ya.Kızlar az önce hastaneden geldim, kan tahlili verdim. Kanamam bugün kesilince bi şüphelendim ama ihtimal de vermemiştim. 8 yıldır evlat sahibi olmayı bekliyordum. O gün bugünmüş meğerse
Kan tahlili sonucum henüz çıkmadı, onu beklerken kendim test de yaparım diye bi gebelik testi almıştım.
Hayırlı oldun canım , sağ salim kucağıma al inşallahKızlar az önce hastaneden geldim, kan tahlili verdim. Kanamam bugün kesilince bi şüphelendim ama ihtimal de vermemiştim. 8 yıldır evlat sahibi olmayı bekliyordum. O gün bugünmüş meğerse
Ortim iyi gezmelerCherry Mom kaptanım ben bugün 53.1 yani 400 gr artı geldim ve bugün itibariyle istanbuldayım geziyoruz adımlarım muhteşem gelecek ama yeme konusunda bilemiyorum
Hoş geldin kuzuCherry Mom kaptanım ben bugün 53.1 yani 400 gr artı geldim ve bugün itibariyle istanbuldayım geziyoruz adımlarım muhteşem gelecek ama yeme konusunda bilemiyorum
Anka yatağa yapıştı ruhunu teslim etmek üzere
Yaaaa bu ne güzel haber canımmm çok çok sevindimmmmm rabbim sağlkla kucağına almayı nasip etsin bayada koyu çıkmışşKızlar az önce hastaneden geldim, kan tahlili verdim. Kanamam bugün kesilince bi şüphelendim ama ihtimal de vermemiştim. 8 yıldır evlat sahibi olmayı bekliyordum. O gün bugünmüş meğerse
Sağol canım geçti şükür oğlanla avmye gittik geldik bileGeçmiş olsun canımCherry Mom
Olsun canım biz rotamızı bozmadan devam edelim olsaydı iyi olurdu ama sonuç en iyisi olacak inşallahKeşke eksi olsaydı kaptanım pazartesi eksi gelmek ayrı güzel
Neyse haftaya nasip olur inşaAllah
1000 zıp tek seferdeBşde tek seferde 1000 zıp yapıyorum artık onunda etkisi vardır, regl etkiside vardır azıcık yaramazlıkta yapmış olabilirim
Sağol canım geçti gitti şükür sen nasılsınGeçmiş olsun canım
Ayy artılarda aynı gitmeyinnn eksileerr aynı gidinnnAyni gidiyoruz ortim
Tmm canım vizede yazarsınCikti cankm test sonuclarim. Sali gunu doktira gosterecegim
Çok abartmazsan bence sıkıntı olmaz canımCherry Mom kaptanım ben bugün 53.1 yani 400 gr artı geldim ve bugün itibariyle istanbuldayım geziyoruz adımlarım muhteşem gelecek ama yeme konusunda bilemiyorum
Hamdolsun rabbimee yaaTeşekkür ederimmİnanın hala şaka gibi geliyor. 8 yıl ya dile kolay 8 yıl gitmediğim doktor kalmadı. Ama şimdi böyle kendiliğinden olması....
Çok şükür bu mutluluğu yaşatan Rabbime
KesinlikleeeeeAy bizim takim ugurlu sanirim bi arkadas da rejime baslayip hamile kalip gitmişti
Biberonlu anneden taş anneye dönüşmüş
Yaa çok şükür canım gözünüz aydın sağlıkla sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşaAllahKızlar az önce hastaneden geldim, kan tahlili verdim. Kanamam bugün kesilince bi şüphelendim ama ihtimal de vermemiştim. 8 yıldır evlat sahibi olmayı bekliyordum. O gün bugünmüş meğerse
Tek seferde bin miBşde tek seferde 1000 zıp yapıyorum artık onunda etkisi vardır, regl etkiside vardır azıcık yaramazlıkta yapmış olabilirim
Menü konusunda olmasada tencere kapak gibi olmuşuz demiAyni gidiyoruz ortim
Canım tebrik ederim çok sevindim senin adına Rabbim sağlıcakla kucağına da aldırsın inşallahKızlar az önce hastaneden geldim, kan tahlili verdim. Kanamam bugün kesilince bi şüphelendim ama ihtimal de vermemiştim. 8 yıldır evlat sahibi olmayı bekliyordum. O gün bugünmüş meğerse
Masallahİftardan önceki kilom 72sabaha kaç gelecek bakalım. Cumaya gitmezler inşallah
Huu huuuuİftardan önceki kilom 72sabaha kaç gelecek bakalım. Cumaya gitmezler inşallah
Zamanla yaparsın canımTek seferde bin mi
Valla sıfırları saydım yanlış mı görüyorum diyeben tek seferde 200 yapabildim en fazla
Devam edersen zamanla fark etmeden artıyorTek seferde bin mi
Valla sıfırları saydım yanlış mı görüyorum diyeben tek seferde 200 yapabildim en fazla
Ama 1000 yapamam valla oturduğun yerde sayı say deseler sıkılıyorum zıplarken hiç olmuyorZamanla yaparsın canımben ilk başladığımda tek seferde zar zor 50 yapıyodum
Ben iple yapabiliyorum 1000 ama ipsiz dediğin gibi çok sıkıcıAma 1000 yapamam valla oturduğun yerde sayı say deseler sıkılıyorum zıplarken hiç olmuyor
Maşallah maşallahBen iple yapabiliyorum 1000 ama ipsiz dediğin gibi çok sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?