Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence tarti oncesi gayet super menu aksam da hafif, iyi bir eksi gelecek senden canim yarin.
Ben karnabahari yemesem iyiydi, dolapta kalmis karariyor diye yaptim guya yogurtlu ferah ferah gider diye, ben de bir bitki cayi icerim yatmadan.

Fransizca canim, bu donem basladim.
Ya benim oglan daha uyumadi, su spor isinde ivmelenemedim bir turlu, bu hafta alisma gozlem oldu diyelim benim icin ama artik bir yol alsam hic fena olmayacak, vakit geciyor
Canım ben şunu farkettim spor yapıldıktan sonra 100 gr da versen geri gelmiyor bu beni çok gaza getirdi. Bende bekliyorum sabahta dersim var bakalım yarın nasıl geçicek benim için aslında erken kalkıp bi spor yapabilsem ah ah . Bende hep italyanca öğrenmek istemişimdir

Bence tarti oncesi gayet super menu aksam da hafif, iyi bir eksi gelecek senden canim yarin.
Ben karnabahari yemesem iyiydi, dolapta kalmis karariyor diye yaptim guya yogurtlu ferah ferah gider diye, ben de bir bitki cayi icerim yatmadan.
Biz kadınların bu dolapta kalmasın modu
Bende bugün iki haftadır dolapta bekleyen ıspanakları temizledim açıkçası ben bu aralar tartıda eksiyim ama sonu ne olur bilmiyorum geçen ay ilacımı annemlerde unutup dogum kontrol ilaçını 3 gün içmedim bi anda regl olmaya başladım. Doktora gittim doktor tekrar regl oluncaya kadar ilaca başlayamazsın dedi. Deli gibi regl olmayı bekliyorum çok huzursuzum regl beklemeyi hiç sevmem inşAllah kısa sürede regl olurum.Çok geriliyorum bu durumdayken o yüzden şiş miyim reglim mi yaklaştı bilmiyorum her yer karanlık

Fransizca canim, bu donem basladim.
Ya benim oglan daha uyumadi, su spor isinde ivmelenemedim bir turlu, bu hafta alisma gozlem oldu diyelim benim icin ama artik bir yol alsam hic fena olmayacak, vakit geciyor
Nasıl gidiyor canım zorlanmıyorsundur zaten dil öğrenmeye yatkındır zihnin

Ortim supersin cok iyi bir hafta gecirdin yarin yuzumuzu guldureceksin tartida eminjm

Ben gecen hafta cok verdigim icin bu haftadan cok umudum yok
Çok çok iyi olmasa da fena Bi hafta değildi canım. Senin menüler sporlar falan harikaydı yarın bence beraber güzel şeyler görücez tartıda

Persembe

Tek ogun
1 tabak salata karisik
( yogurt,ceviz,tavuk gogsu,kereviz)
2 adet wasa

Ara
1 yesilcay
1 form cayi
1 sade kahve

Su 3.5 lt (1.5ltsi limonlu)
Spor 30dk leslie boosted walk

Cherry Mom @_Reyyan ummhnisa
Canııım tam Bi perşembe menüsü olmuş. Dayanabilsem bende tek öğün arada yapmak istiyorum da malesef 2 öğüne anca düşürdüm

Canııım tam Bi perşembe menüsü olmuş. Dayanabilsem bende tek öğün arada yapmak istiyorum da malesef 2 öğüne anca düşürdüm
Canim bol sivi tuketilince aslinda zorlamiyor bi de boyle kalorisi az ama mideyi şişirici seyler baya tok tutuyor. Gunde 1 beslenme yetiyormus ben bu hafta onu anladim mumkun oldugunca yapmaya calisacagim

Yaa cok zor be anka boyle yasamak gel azcik dertlesek kader ortagim
bi bulaşık işim vardı yine dillere düşmeden hallettim geldim valla zor ya gel içelim beraber kafaları bulalım napalım koca sonuçta sokağa atcak halimiz yok
Anka @Tempus dolunay küçülürken en hızlı kilo verilirmiş bahanemiz kalmıyor atık
Hadi inşallah yaa şu 71 bi gelsin artık sonra 69 hedefim
Canım Meram da evim işyeri de anıt ta sana mesaj atamıyorum bana atarsan detaylı konuşuruz
Atayım canım

Canim bol sivi tuketilince aslinda zorlamiyor bi de boyle kalorisi az ama mideyi şişirici seyler baya tok tutuyor. Gunde 1 beslenme yetiyormus ben bu hafta onu anladim mumkun oldugunca yapmaya calisacagim
Aynen yaa ashabı kiram haftada 2 kere yerlermiş. Benim vücudum çok rahatladı tek öğünle ama kilo gitmedi işte o kötü oldu :)) ama güzel inceldim. Görenler baya zayıflamışsın diyor.

Aynen yaa ashabı kiram haftada 2 kere yerlermiş. Benim vücudum çok rahatladı tek öğünle ama kilo gitmedi işte o kötü oldu :)) ama güzel inceldim. Görenler baya zayıflamışsın diyor.
Koca atilmiyor da fena sinir bozuyorlar diyetteyken hic cekilmiyorlar

Ben de cok rahatladim gercekten bu hafta baya yaptim tek ogun dedigin gibi cok kilo gitmiyor ama bi gobusum falan ice dogru kacti

Koca atilmiyor da fena sinir bozuyorlar diyetteyken hic cekilmiyorlar

Ben de cok rahatladim gercekten bu hafta baya yaptim tek ogun dedigin gibi cok kilo gitmiyor ama bi gobusum falan ice dogru kacti
Benim göbek duruyor ya bi de yanlar baya azaldı ortada top sokmuş gibi kaldı
Bakalım 65 falan olunca gitmezse doktora gidicem karnımda ödem falan mı var ki bi baksınlar sinirim bozuluyor

Benim göbek duruyor ya bi de yanlar baya azaldı ortada top sokmuş gibi kaldı
Bakalım 65 falan olunca gitmezse doktora gidicem karnımda ödem falan mı var ki bi baksınlar sinirim bozuluyor
Dogumdan hep yaa
Benimde resmen kalcam genislemis suan nisanli oldugum donemlerdeki kilomdayim ama o zaman giydigim evlilik hamilelik derken rafa kaldirdigim kotumu giydim daha doğrusu giyemedim ayy sinirim bozuldu ne hayallerle cikarmistim dolaptan

Dimi genişliyor insan. Ben evlenirken 45 kiloydum gelinlik bulamamıştık resmen 34 bedeni daralttırdık. eşim dalga geçer bazen iyi baktım sana diye

Dimi genişliyor insan. Ben evlenirken 45 kiloydum gelinlik bulamamıştık resmen 34 bedeni daralttırdık. eşim dalga geçer bazen iyi baktım sana diye
Dogru soylemis adamcagiz ben ezelden kiloluydum ya gecende dedim en son 69u cikarken gordum onda da oturdugumuz binalar tarlaydi tapandi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…