- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.201
Yarın artı gelirsem çok üzülürm listeye yeni girdim dahaSahur yap canım emziriyorsun bi de sütün de azalır niye kendine eziyet ediyorsun
canım tutmayabilirsin yine pazartesi tartın gibi yapsan? saat 12 civarı söylemiştin hani leslie de yapıpYarın artı gelirsem çok üzülürm listeye yeni girdim daha
Canım senden bebeğinden önemli mi. İftara yakın bildirim yaparsın olmazsa. Artı gel bi de yani ölüm mü var ucunda diğer hafta telafi edersin. Ayyy ben bi kere 2 kilo mu ne alıp gelmiştimYarın artı gelirsem çok üzülürm listeye yeni girdim daha
Tutmam lazm kuzm bu sevabı kaçıramamcanım tutmayabilirsin yine pazartesi tartın gibi yapsan? saat 12 civarı söylemiştin hani leslie de yapıp
2 kilomuCanım senden bebeğinden önemli mi. İftara yakın bildirim yaparsın olmazsa. Artı gel bi de yani ölüm mü var ucunda diğer hafta telafi edersin. Ayyy ben bi kere 2 kilo mu ne alıp gelmiştimona rağmen sonuncu da olmadımdı
sahurda güzelce yumurta, yeşillik, 1 kk peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği ye canım. Aç aç tutma bebeğin var kendin olsan neyse de.
Valla 3 bile olabilir bilmiyorum çok fazlaydı onu hatırlıyorum2 kilomu
Bilmiyorum ya eşim evde yarın ona güveniyorum azck uyurum vs zaman geçer diye
Bu gün de sahursuz tuttm akşama doğru halsizlik oldu çok ama sütümde sıkıntı olmadı inşaAllah yarında olmaz
En azından sabit gelsem bile yeter takımın yüzdesini düşürmeym
Güldürdün gece geceValla 3 bile olabilir bilmiyorum çok fazlaydı onu hatırlıyorumişin komik tarafı benden de fazla alan olmasıydı ben 1 kavanoz nutella yemiştim hem de büyük kavanoz o ne yedi bilmem
Hee ben kaptandım nere gelmiyonGüldürdün gece geceabooowww gruba gelemem herhalde utancımdan hemde ilk haftamda
Bak buldum mesajı 2 kilo artı gelmişimBu daha komik
Bak buldum mesajı 2 kilo artı gelmişim
Tatlım yumurta kilo yapmaz bence yumurta yeşillik falan ye süt yada ayran iç üstüne bi güzel uyu bir şeycik olmaz2017 tee
Ay sahur yapsam mı ya çok açım sabaha nasıl olurm bu açlıkla bilmiyorm
1 kase yoğurt 5 hurma yesem yine tokluk verir mi?
Yatağa girdim kalkmayı üşendim şimdideTatlım yumurta kilo yapmaz bence yumurta yeşillik falan ye süt yada ayran iç üstüne bi güzel uyu bir şeycik olmaz
Kuzum yogurt falan ye bak bebeğinde var vitamin kaybedersinYatağa girdim kalkmayı üşendim şimdideneyse ya bu gün de böyle olsn inşaAllah zorlanmadan tutarım yeterki artı gelmeyim
Büyük ihtimalle tok kalkacaksın zaten canım da bence imsaktan önce kalk yap güzelce bi kahvaltı. 4 gibi de tartılır bildirim yaparsın. Oruçken en doğru sonuç 3-4 gibi demişti bana diyetisyen. Benim fikrim tabi sen bilirsin yine deYatağa girdim kalkmayı üşendim şimdideneyse ya bu gün de böyle olsn inşaAllah zorlanmadan tutarım yeterki artı gelmeyim
Günaydın kızlar
Eki Görüntüle 2790506
Geçen hafta 70.2
Bu hafta 68.9
70.2/68.9/1.3/%1.851
Hedef kilom 68
En son ne zaman 68 gördüm hatırlamıyorumergenliğimde 58 kiloydum sonrası yok
Harikasın canım tebrik ederimToplamda tam 10 kilo 600 gram vermişim yaaa
Bu hepimizin başarısı
❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?