Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

25 şubat
11.00
2dlm çavdar ekmeği
2kk süzme peynir
Bol maydanoz
Yeşil çay

15.30
Sade w Türk kahvesi

18.30
1 kase çorba
4 5 yk kadar yoğurtlu ıspanak

Su:1lt
Cherry Mom Nikinik
Ortim supersin cok iyi bir hafta gecirdin yarin yuzumuzu guldureceksin tartida eminjm

Ben gecen hafta cok verdigim icin bu haftadan cok umudum yok

Aynı benim eşim valla akşam 8 de 1,5 ekmek yer yemekte pilavla ana yemekle falan gece 12 de acıktım der yahu ben 5 te yediğim 8 kaşık yemeği sindirememişim daha ne ara acıktın 1 ekmek de öyle ayak üstü içine bişeyler katar yer. 64-65 kilo XS giyer tam cinnetlik

Yaa cok zor be anka boyle yasamak gel azcik dertlesek kader ortagim

Hoşgeldin canım

Hoşgeldin aramıza
Umarım kısa sürede hedefine ulaşır

Aynen canım yaaa özledim

Kuzum korkma çok normal,birazdan gelir çünkü suyu kendi kullanıyor önce bu kadar susuzluktan sonra yani az süzüyor bi de bir anda içmedin sonuçta yayarak içtin
biraz geç yat bence cnm
1 gibi yatarım inşaAllah canım
Ihlamur da ödem attryomş ıhlamur demledm şimdi
Daha 1 defa gittim wc

Çok sevindim senin adına canım senin adına umarım yarın güzel yüzdeler veririz
Çalışıyor musun canım yurt dışındaydın galiba degil mi?
Su an calismiyorum canim, dil kursuna gidiyorum. Ya Ben aksam yemeginden sonra fark ettim ama bir hata yaptim insallah sisirmez beni, off karnabahar yedim, neyse artik olan oldu.

Bir şey olmaz canım .Bugün herkes çok gergin ya Arc-en-ciel ben telefonum şarj olsun spor yapıcam inşallah çok özledim sporu kaç gündür istediğim gibi yapamıyorum. Ne kursu canım hangi dil
Fransizca canim, bu donem basladim.
Ya benim oglan daha uyumadi, su spor isinde ivmelenemedim bir turlu, bu hafta alisma gozlem oldu diyelim benim icin ama artik bir yol alsam hic fena olmayacak, vakit geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…