- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.141
Abooo ben mi yokumBeb buradayimda sen neredesi
Sağolasın ortimAfiyet olsun ortim
Kuzum sen niye bu kadar stres yapıyorsun ki tutarsa tutsun haftaya kadar gider bu kadar düşünmeeeKaptanım iftar yapalı 1 saati geçti suyumu içmeye başladım
Sabah içilen su gibi wc çıkma olayı olmuyor akşamları ya yine tutarsa vucudum
Yarında niyetli olucam inşaAllah
Cherry Mom
Listeye girdim kuzm eğer artı gelirsem ortalama benim yüzümden düşerKuzum sen niye bu kadar stres yapıyorsun ki tutarsa tutsun haftaya kadar gider bu kadar düşünmeee
Gelmezsin canım çok dikkat ediyorsun bir şey olmaz.Listeye girdim kuzm eğer artı gelirsem ortalama benim yüzümden düşer
İnşaAllah kuzum ama su tuttu vucudum bugünden oruç tuttuğum için tutarsa diye çok korkuyorumGelmezsin canım çok dikkat ediyorsun bir şey olmaz.
Bi şeyi 40 kere söylersen olur derler:)) yeşil çay falan iç. Gerisi nasip kısmetİnşaAllah kuzum ama su tuttu vucudum bugünden oruç tuttuğum için tutarsa diye çok korkuyorum
Allah muhafaza sustmBi şeyi 40 kere söylersen olur derler:)) yeşil çay falan iç. Gerisi nasip kısmet
canım menün çok hafif zaten, tek dayanacağın akşam yemeği sonrası atıştırma yapmamakİnşaAllah kuzum ama su tuttu vucudum bugünden oruç tuttuğum için tutarsa diye çok korkuyorum
Hiç bişe sürmedim ağzıma sürmem de inşaAllah tek iftarda yediklerimleymcanım menün çok hafif zaten, tek dayanacağın akşam yemeği sonrası atıştırma yapmamaken az -1 kg gelcek bence
Çok üzme kendini canım biraz hareket et sonrasında da bi güzel keselen vucut kan dolaşımın artınca ödemlerde gider.İnşaAllah kuzum ama su tuttu vucudum bugünden oruç tuttuğum için tutarsa diye çok korkuyorum
Ayy insallahhh valla regl oldum ya pek umutlu değilim inş hedef tutar sonraki haftalar yokuş aşağı gider zatenSağolasın ortiminşallah güzel eksiler gelir sabah hepimize
Çok güzel menü ortim yarına güzel bir eksi geliyor inşaAllahBugün menüm
Sabah 2 dilim kepekli ekmek üstü fıstık ezmesi,hurma,tarçın,sade türk kahvesi
Öğlen tavuk sote,5 kaşık pilav, salata cacık
Ara züber bar, yeşil çay
Akşam havuçlu sarımsaklı yoğurt
3 lt su , 8900 adım , @_ReyyanCherry Mom Begonya2
Kuzum sağolÇok güzel menü ortim yarına güzel bir eksi geliyor inşaAllah
O diyet bitti ortim. yarın yeni diyete başlıyorumSen neler yapiyosun ne orucu bu borç falan mı yoksa diyetin bi parçası mıAnka
Olduğu kadar bakalım. Valla hafta içi 71,7 gören ben şu an 73 geliyorumAyy insallahhh valla regl oldum ya pek umutlu değilim inş hedef tutar sonraki haftalar yokuş aşağı gider zaten
Canim pirasa ve salata daha ne olsun. Hep boyle yesek 50li kilolarda olurduk simdi.
İnşallah kızlar valla bilmiyorum şişirdi galiba hala şiş midem:) sabah olsa da tartılsak çok heyecanlıyımCanım miden küçüldüğü için sana çok gelse de bence gayet iyi yarını merak ediyorum bu hafta iyi gittin
Hosgeldin aramizaADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 1.66
KİLONUZ: 95
HEDEF KİLONUZ: 69
MEDENİ DURUMUNUZ: nisanlıyım
MESLEGINIZ: şu an calısmıyorum
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayir
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ: iradesizlik, yeme bağımlılığı.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: görüntü ve saglık
Şu ana kadar saglıgımda bi sorun çıkmadı 6 ayda bir kan veririm tansiyon kolestrol vs hiçbir seyim yok ama yaşım ilerledikçe bu kiloyla illa ki sorunlar çıkacaktır. Çok kötü besleniyorum sadece karbonhidrat desem yeridir.
Temmuz ağustos gibi nikahım var en azından 78 lere inebilmeyi istiyorum. 2 ayda 110 kilodan 93 e düştüm ama son hafta sıkılıp saldım hemen 2-3 kilo almısım tekrardan sıkı şekilde başlamak istiyorum
Ay ne guldum anka sanaOlduğu kadar bakalım. Valla hafta içi 71,7 gören ben şu an 73 geliyorummaşallah bana yediğim depoda kalıyor galiba eşime diyorum gece bi takip et beni uyur yermiyim neyim valla aç aç kilo alıyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?