- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.261
Fotografı tarihli çekiyorumharikasın canım çook sevindimm adınaaa
süperr bencede canım tebrikler
deryacım gösterdiğin çaba muhteşem bence tartıya yansımıyor olsa bile ilcelme hafiflik sağlıyordur sana elbet tartıdada etki gösterecek her hafta daha iyi sonuç alıyoruz :) tebrikler
geçen haftadan sonra bu hafta 100 200 bekliyordum valla tebrikle canım çok iyi :)
canım çok iyi sonuç sende de regli durumu vardı galiba ?
ama tartıyı diğer kızlar gibi nick ve tarihli şekilde paylaşman mümkün mü haftaya listeye listeye alacağım seni yemek yedin mi yada işte misin
süperrrr sonuççç
tebrikler canımmm. ama yine notta tarih eksik
Haftaya fazlasıyla verirsin muhtemelen ödem topladı vücut bu kadar açlığa rahat bırak birazValla ne bileyim ya yediğim yarım açmayla 2 dilim tb ekmeğe fırın yemişim tepkisi verdi vücut galiba. Neyse ben pek bu gün ortalarda görünmeyeyim. 13. Takımın kaptanı sorarsa görmedik uğramıyor artık dersinizayy Allahtan başka yerlerde yazmadımdı valla
Aramızda kalsın bu gün diyetisyene başlıyorumHaftaya fazlasıyla verirsin muhtemelen ödem topladı vücut bu kadar açlığa rahat bırak biraz
Aaa süperrr bizede tiyo verirsin artık smootilerr kürlerAramızda kalsın bu gün diyetisyene başlıyorum
:) o dikkatimi çekmedi ama yinede sorun olabilir tam kural ne ise biz ona göre yapalım canım nick yazıyorsun zaten yanına birde 26.02 ekleyeceksin ben bunu bahar kaptana sorayım kabul ederse ancak o şekilde listeye alabilirim seniFotografı tarihli çekiyorum
Ooff tempus insani gaza getiriyorsun. Cok iyi gidiyorsun masallah sanaGünaydın kızlar
Eki Görüntüle 2790506
Geçen hafta 70.2
Bu hafta 68.9
70.2/68.9/1.3/%1.851
Hedef kilom 68
En son ne zaman 68 gördüm hatırlamıyorumergenliğimde 58 kiloydum sonrası yok
Kızlar günaydın
benim için süper sonuç çünkü adete 3 gün var.
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 66.2
Bu cuma: 65.6
Fark: -0.6
Yüzde : 0,906
Hedef 65.3
Cherry Mom
65 i gördüm
İnsanlık için küçük benim için büyük bir olay
@Tempus ben de hatırlamıyorum en son ne zaman 65 olduğumu
Seni de tebrik ederim kuzu muhteşem bir eksi olmuş. Ben seninkinin yarısını vermişimama olsun buna da şükür
Gunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom: 76,50
Bugun:76,25 (gram gram gidiyor adeta)
Fark: 250 gr
YuZde: 0,326
Cherry Mom @Suskunhanim
Hepinizi tebrik ederimGeçen hafta 67,1
Bu hafta 65,7
Fark 1,4
% 2,086
pazartesi gerek yok canım cuma öyle yaparsın teşekkürlerCherry Mom Işteyim kaptanım p.t ve haftaya o şekilde yapsam evet reglym bu arada
ahhaahahahah laydline ı etiket yapayım mıValla ne bileyim ya yediğim yarım açmayla 2 dilim tb ekmeğe fırın yemişim tepkisi verdi vücut galiba. Neyse ben pek bu gün ortalarda görünmeyeyim. 13. Takımın kaptanı sorarsa görmedik uğramıyor artık dersinizayy Allahtan başka yerlerde yazmadımdı valla
Aman nereye kaçacağım arar birazdan telefonla zatenahhaahahahah laydline ı etiket yapayım mıgeçen hafta aslan gibiydin şimdi uysal kedi oldun anka yaa :) bencee çok normal takılmaa vücudun una hamura apadan sonra hasret kaldı depo etti 1 yedin 10 depo etti
-1.7 mi yok artıkkkkkkGünaydııınn
döndüm canım sana
:) o dikkatimi çekmedi ama yinede sorun olabilir tam kural ne ise biz ona göre yapalım canım nick yazıyorsun zaten yanına birde 26.02 ekleyeceksin ben bunu bahar kaptana sorayım kabul ederse ancak o şekilde listeye alabilirim seniyoksa gitti bildirim
eğer tekrar tartılma imkanın olursa akşama kadar vaktimiz var
Yok artıkKızlar 4 takımda biri 5 kilo vermiş yav 1 haftada ben şok ben iptal
Teşekkürler canımOoff tempus insani gaza getiriyorsun. Cok iyi gidiyorsun masallah sana
Hepinizi tebrik ederim
Canım kilon kaçtı ben hatırlayamadım. Ama kalpli göz olduğuna göre vermişsinGünaydııınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?