Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Fotografı tarihli çekiyorum

Haftaya fazlasıyla verirsin muhtemelen ödem topladı vücut bu kadar açlığa rahat bırak biraz

Fotografı tarihli çekiyorum
:) o dikkatimi çekmedi ama yinede sorun olabilir tam kural ne ise biz ona göre yapalım canım nick yazıyorsun zaten yanına birde 26.02 ekleyeceksin ben bunu bahar kaptana sorayım kabul ederse ancak o şekilde listeye alabilirim seni yoksa gitti bildirim
eğer tekrar tartılma imkanın olursa akşama kadar vaktimiz var

Günaydın kızlar
Eki Görüntüle 2790506

Geçen hafta 70.2
Bu hafta 68.9

70.2/68.9/1.3/%1.851

Hedef kilom 68

En son ne zaman 68 gördüm hatırlamıyorum ergenliğimde 58 kiloydum sonrası yok
Ooff tempus insani gaza getiriyorsun. Cok iyi gidiyorsun masallah sana

Gunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom: 76,50
Bugun:76,25 (gram gram gidiyor adeta)
Fark: 250 gr
YuZde: 0,326
Cherry Mom @Suskunhanim

Gecen hafta 75.6
Guncel 75
Giden 600
Yuzde 0.793
Hedef 74.7

Cherry Mom @ummhnisa

Geçen hafta 69.3
Bugün 68.5
Fark 0.8
Yüzde 1.15
Anka Cherry Mom

Eki Görüntüle 2790567

Geçen hafta 67,1
Bu hafta 65,7
Fark 1,4
% 2,086
Hepinizi tebrik ederim

ahhaahahahah laydline ı etiket yapayım mı geçen hafta aslan gibiydin şimdi uysal kedi oldun anka yaa :) bencee çok normal takılmaa vücudun una hamura apadan sonra hasret kaldı depo etti 1 yedin 10 depo etti

ahhaahahahah laydline ı etiket yapayım mı geçen hafta aslan gibiydin şimdi uysal kedi oldun anka yaa :) bencee çok normal takılmaa vücudun una hamura apadan sonra hasret kaldı depo etti 1 yedin 10 depo etti
Aman nereye kaçacağım arar birazdan telefonla zaten yapacak bişey yok dolunay onu da etkilemiştir inşallah diye dua edeceğim daha tartılmamış baktım ama gördün yani hafta içi 71,7 gelmiştim

Cherry Mom kaptancım yanında tarih saat olması yeterli degil mi?
döndüm canım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…