- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.281
Ortim süpersin yahuuuGünaydın kızlar
Eki Görüntüle 2790506
Geçen hafta 70.2
Bu hafta 68.9
70.2/68.9/1.3/%1.851
Hedef kilom 68
En son ne zaman 68 gördüm hatırlamıyorumergenliğimde 58 kiloydum sonrası yok
Masallah canim tebriklerToplamda tam 10 kilo 600 gram vermişim yaaa
Bu hepimizin başarısı
❤
Sen gel rakibim biz bi sekilde orta kulvarlarda bulusuruzben kagni hiziyla geliyorum
Bence gayet iyi canim aynen devam et o tartida 1 kilo 1.5 kilo gittigi gunleride goruceksin insallahGunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom: 76,50
Bugun:76,25 (gram gram gidiyor adeta)
Fark: 250 gr
YuZde: 0,326
Cherry Mom @Suskunhanim
Ya masallah
Supersin
Canim onlar kol bacak birakiyolarrNasıl oluyor o ya bizde yapalım
Ayyy ortim benim regle rağmen harikasın valla tebrik ederim
çok iyi canım tebrikler
canım öylede biliyorsun işte biri birşey der kuralın aslını uygulamak en iyisi ben yine soracağım tabiCanım bence sorun olmaz ki bence o tarih daha inandırıcı. Mesela ben salı günü cumanın tarihini kağıda yazıp foto çekseydim aslanlar gibi 71,7 m vardısen sor yine de sıkıntı çıkacağını sanmıyorum
Teşekkür ederim kaptanım aslında yüklendi yazmıştı ama hemen tekrar yüklüyorumçok iyi canım tebrikler
foto yüklenmemiş :)
Tebrikler ortim
Günaydın canımGünaydın
Geçen hafta:67.1
Bu haft:66.9
Fark:-200
Yüzde:0,298
Haftaya hedef: 66,3
Cherry Mom kaptanım üzgünüm 7 dem beri bitmiş şey yemiyorum ama sonuç değişmedi
Diğer haftalar öyle olsun tabii bu gün için dedim canım.canım öylede biliyorsun işte biri birşey der kuralın aslını uygulamak en iyisi ben yine soracağım tabi
günaydın haftaya atabilirsin istersen canım farketmez yeni başladığın içinGünaydınn, ben de tartı fotoğrafı atacak mıyım
tamamdır haftaya atayım o zaman, tartıya çıkıp depresyona girmeyeyim. Bugün başladım bakalımgünaydın haftaya atabilirsin istersen canım farketmez yeni başladığın için
Ben çıplak tartılıyorum zaten ama böle düşünmemiştimKendinin en iyi hali ol
Mathilda03 birde siz tartının üstündeyken mi foto çekiyorsunuz telefonun ağırlığını veriyorsunuz birde bize :) tartı inince 3 5 saniye kg yi sabitlemiyor mu o ara fotoyu çekseniz? boş tartıda olmaz mı ?
Hayır tartılman lazım başlangıç kilonu kaydetmek lazım. Bişey yemeden tartıl bence.tamamdır haftaya atayım o zaman, tartıya çıkıp depresyona girmeyeyim. Bugün başladım bakalım
Başlangıç kg sinde fotoğraf şartı yok canımHayır tartılman lazım başlangıç kilonu kaydetmek lazım. Bişey yemeden tartıl bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?