- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.301
Sagol kaptancim. Inan kafayi yiycem hic boyle olmamistim. 2 martta alerji testim var. bir de o urunleri cikartip yiyeyim bakayim belki faydasini gorurum.harikasın canım çook sevindimm adınaaa
süperr bencede canım tebrikler
deryacım gösterdiğin çaba muhteşem bence tartıya yansımıyor olsa bile ilcelme hafiflik sağlıyordur sana elbet tartıdada etki gösterecek her hafta daha iyi sonuç alıyoruz :) tebrikler
geçen haftadan sonra bu hafta 100 200 bekliyordum valla tebrikle canım çok iyi :)
canım çok iyi sonuç sende de regli durumu vardı galiba ?
ama tartıyı diğer kızlar gibi nick ve tarihli şekilde paylaşman mümkün mü haftaya listeye listeye alacağım seni yemek yedin mi yada işte misin
süperrrr sonuççç
tebrikler canımmm. ama yine notta tarih eksik
Sagol canimOoff tempus insani gaza getiriyorsun. Cok iyi gidiyorsun masallah sana
Hepinizi tebrik ederim
aynen var birşey ama sakin ol bakalımSagol kaptancim. Inan kafayi yiycem hic boyle olmamistim. 2 martta alerji testim var. bir de o urunleri cikartip yiyeyim bakayim belki faydasini gorurum.
Tempus ya kg bildirimleri arasına kaynamış halbuki tee ne zman alıntı aldım kaldıAyrıca 30 gün fitnes a başladım bugün 13 dk sürdü puan hesabını dk 2,5 puan mı yapalımCherry Mom Cherry Mom cim
Insallah canim yaa. Kizimla esime dun elmali tatli yAptim bir dilkm kalmis sabah gozume ilisti. Dedim dur gitmiyor gitmiyor belki birAnda gidecek yemee. Yemedim.Ortim süpersin yahuuumasllah her hafta istikrarli bi sekilde kilo verdin ben buraya geldigimde kilomus nerdeyse aymiydi simdi beni 3 katlayip gecip gittin
Masallah canim tebrikler
Sen gel rakibim biz bi sekilde orta kulvarlarda bulusuruz
Bence gayet iyi canim aynen devam et o tartida 1 kilo 1.5 kilo gittigi gunleride goruceksin insallah
Ya masallah
Supersin
Canim onlar kol bacak birakiyolarr1 haftada
Kan testlerim de iyi cikti. Bakalim bir de su alerji testini deneyip yeniden gideyim diyetisyene. Esimin isteribden bir arkadasi gitmis bir diyestisyene cok fayda gormus belki ona giderim bu sefer de.aynen var birşey ama sakin ol bakalım
Maşallah canım emeklerine sağlıkGünaydın kızlar
Eki Görüntüle 2790506
Geçen hafta 70.2
Bu hafta 68.9
70.2/68.9/1.3/%1.851
Hedef kilom 68
En son ne zaman 68 gördüm hatırlamıyorumergenliğimde 58 kiloydum sonrası yok
Harikasın yaa darısı başımaToplamda tam 10 kilo 600 gram vermişim yaaa
Bu hepimizin başarısı
❤
Bence de süperKızlar günaydın
benim için süper sonuç çünkü adete 3 gün var.
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 66.2
Bu cuma: 65.6
Fark: -0.6
Yüzde : 0,906
Hedef 65.3
Cherry Mom
65 i gördüm
İnsanlık için küçük benim için büyük bir olay
@Tempus ben de hatırlamıyorum en son ne zaman 65 olduğumu
Seni de tebrik ederim kuzu muhteşem bir eksi olmuş. Ben seninkinin yarısını vermişimama olsun buna da şükür
Ellerine sağlık
Valla gidiyor en azından canım gitmeyenler de varGunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom: 76,50
Bugun:76,25 (gram gram gidiyor adeta)
Fark: 250 gr
YuZde: 0,326
Cherry Mom @Suskunhanim
Harika
Muhteşemsin canım tebrik ederimGeçen hafta 67,1
Bu hafta 65,7
Fark 1,4
% 2,086
Unuttum ben buna bakmaya gidecektim80.4 düşmüş bakda gel
Sağlık olsun kafan rahat bi şekilde tıkır tıkır gider artık kilolarGünaydınlar
Adamın gidişinin bana bu hafta kattığı sanırım tatlı ve abur cubur kiloları kaldı. Neyse buna da şükür artık diyip yeniden başlıyorum.
Geçen hafta: 84,6
Bu hafta: 86,7
Fark: +2,1
Yüzde: % -2,482
Haftaya hedefim: 84,6 (bu hafta aldıklarımı geri vermek)
Eki Görüntüle 2790603
1,7 gitti yazmış kaptan harikasın yaa maşallahGünaydııınn
Bi muhteşem sonuç daha tebrikler
Aaaa foto için mi dedin tamam ben hiç tartılmadı aşağı yukarı bi kilo bildirdi sandım çok pardonBaşlangıç kg sinde fotoğraf şartı yok canım
Tmm kuzum moralin bozulmasın soracağım tarih olduğu için bencede sorun olmayacaktır ama bakalım buda elimizde kalsın iyi oldu
estafurullah canımAaaa foto için mi dedin tamam ben hiç tartılmadı aşağı yukarı bi kilo bildirdi sandım çok pardon
:))Allahm çok şükür artıda değilim eksideym
Kaptanım ben orucum yine 15 te bildirim yapıcam inşaAllahCherry Mom
Allah tan kahvaltı etmedimTmm kuzum moralin bozulmasın soracağım tarih olduğu için bencede sorun olmayacaktır ama bakalım buda elimizde kalsın iyi oldu
Öyle çok güzel bi eksi değil - 200gr şuan:))
tmm canım bekliyoruz sevindim eksine rahat rahat bekleriz o halde :))
Valla harikasin iraden süperInsallah canim yaa. Kizimla esime dun elmali tatli yAptim bir dilkm kalmis sabah gozume ilisti. Dedim dur gitmiyor gitmiyor belki birAnda gidecek yemee. Yemedim.
Valla ben tartının üstünde çekiyorum tartıyı köşeye sabitledimKendinin en iyi hali ol
Mathilda03 birde siz tartının üstündeyken mi foto çekiyorsunuz telefonun ağırlığını veriyorsunuz birde bize :) tartı inince 3 5 saniye kg yi sabitlemiyor mu o ara fotoyu çekseniz? boş tartıda olmaz mı ?
Kız çorapla tartılınırmı hiç oda bi ağırlık sadece donla tartıl, bide elinde telefon da ağırlık yapıyor
Olur isterseniz bu hafta ortak eşleştirmeyeyim rakip eşleştireyimBenim haftaya hedefim inş. 67.5 (1 kilo)Cherry Mom Anka
Bu arada kaptanım rakip secsek yarış yapsak kendi aramizda nasıl olur ?
Ohh süper hadi bakalımSimdi 6 dk yuruyus 13 dk kosu yaptim evin icinde 2bini gecik adim atmisimtlfn elimde kostum aç aç birazdan tartilicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?