Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bacım aynen öyle tüm gün koşuşturdum bütün evi temizledim . Of annelerimizi çok iyi anlıyorum artık

Çok iyi canım ne güzel hızlı Bi giriş yaptın. Bu covid hepimizi kötü etkiledi canım

Her hafta da zormuş be canım. Ne o öyle Bi hafta sen git Bi hafta o gelsin bari
Yok canım ya bana kalsa hiç gitmeyelim okul evdeki işler sınava hazırlık zaten benim hiç zamanım yok.

Bende hep porsiyonlarımı belli tutuyorum ama canım biraz tabakta kalmasıncılık var bende

Annemde üşenir bana yuvarlatırdı yoksa kendi sıkılıyor kurabiye gibi içine iç koyup yuvarlıyordu

Afiyet olsun gayet iyi bugunku menun cnm bu sekilde gidersek 1 kiloya yakin gider cumaya kadar ins

canım sabah sebzeli peynirli omlet zeytin , ara meyve ,öğlen tavuk salata, ara meyve akşam sebze yemeği yoğurt şeklinde düşündüm kuşum

Kuzum her hafta başka diyet mi deniyosun sen

Çok üzüldüm canım pandemi her yeri vurdu valla inşallah hayırlısıyla gönlüne göre bir iş bulursun
Allah kabul etsin,afiyet bal protein olsun

Canım o bisküviyi ekmeğin içine koyup denemelisin tabi bisküvi içinde de lokum olmalı, off efsane oluyor
Valla bisküviyi görünce benimde aklıma arası lokum geldi

Aaaa leslie için dürtmeyecek miydim onu da mı yanlış anladım
Sen beni spor diye durt, gunde en az 45 dk bir sey yapayim
Sağol mortim
Büyük 3.5 yaşında
Küçük 11 aylık olck
Çok oynamasalarda oyalanıyolar şükür küçük ablasını izliyor iyi oluyo
Ay Allah bagislasin, ne guzel ablasiyla oyalaniyorsa, ben de bazen 2. Olsun cok istiyorum bazen de hic istemiyorum, sil bastan ayni seyleri. Kader kismet diyelim.

Dogun gunun kutlu olsun canim. Nice guzel saglikli yillara
Teşekkür ederim canım
Teşekkürler

Tarif ver bebegim o nasıl oluyorrrr
KABAKLI MENEMEN

Malzemeler
  • 1 kabak
  • 2 yesil biber
  • 1 büyük domates
  • 1 yumurta
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Tuz
  1. Kabak rendelenip suyu sıkılır.
  2. Küçük doğranan biberlerle beraber iyice kavrulur.
  3. Kavrulduktan sonra minik minik doğradığınız yada robottan geçirdiğiniz domatesler eklenir. Onla da kavrulur.
  4. Ardından 1 yumurta eklenip pişirilir

Zormus canim ya denemem bur daha gercek icli kofteyi. Ama benimki hem kolay hem yagsiz hem de cook lezzetli oldu. Bayildilar altina bulgurlu karisim araya kiymali sis ustune yine bulgur. Verdim firina. 1 saat pisirdim 180 derecede miss gibi oldu bundan sonra arada yaparim. Cok da kolay ve pratik

Afiyet olsun canim gayet guzel ve saglikli

Annemde üşenir bana yuvarlatırdı yoksa kendi sıkılıyor kurabiye gibi içine iç koyup yuvarlıyordu
Benimki hicbir sekilde yuvarlanmadi ama tepside de cook lezzetli oldu. Annene de soyle denesin canim tepside. Hem borcamda yaptim goruntusu de cok hos oldu hem de cok pratik

Bu tabata ne menem bir seymis ya, bitirdi beni. Ona bacak diz mi dayanir. 25 dk ancak yapabildim
Bir dahakine daha kolay gelir. Sonra 1 saati yaparsin canim. Simdi ben de aylardir spor yapmadigindan 8-10 dk ancak tabata yapiyorum. Ama eskiden hamilelik oncesi duzenli haftada 2 yapardim 1er saatten. Acayip inceltiyir vucudu. Kilo vermesen bile super vucut yapiyir.

Çok besleyici ve lezzetli görünüyor canım ellerine sağlık. Tarif için teşekkür ederim eşimin pizza söylediği bir günde ben kendime bunu yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…