- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.721
Bacım aynen öyle tüm gün koşuşturdum bütün evi temizledim . Of annelerimizi çok iyi anlıyorum artıkAmmann, her hafta zor tabi, birinin eve gelmesi demek yemek tatli masa duzeni, soyle ufak da olsa temizlik, lavabolarin temizligi vs. Demek. O da Komple bir gun aliyor.
Kolay gelsin mortim, yordun kendini oruc oruc. Cay deme menemen patates krep fln diyecektim makarna yapacakmissin. Yazdinsa da unuttum canim senin bebeler kac yasindaydi, beraber oynayabilecek yastalar mi?
Yok canım ya bana kalsa hiç gitmeyelim okul evdeki işler sınava hazırlık zaten benim hiç zamanım yok.Çok iyi canım ne güzel hızlı Bi giriş yaptın. Bu covid hepimizi kötü etkiledi canım
Her hafta da zormuş be canım. Ne o öyle Bi hafta sen git Bi hafta o gelsin bari
Bende hep porsiyonlarımı belli tutuyorum ama canım biraz tabakta kalmasıncılık var bendeKizlarrr anca gelebildim suanda oglan ayagimda salliyorum ole yaziyorumKendinin en iyi hali ol porsiyinlarim hep minimum hafif doydugumu hissettigim an birakiyorum ve su iciyorum sisiriyorum karnimi yemek onceside 2 bardak kadar su iciyorum bu arada
Annemde üşenir bana yuvarlatırdı yoksa kendi sıkılıyor kurabiye gibi içine iç koyup yuvarlıyorduDevam ortim. Misafirim var. icli kofte yapayim dedim. Hic yapmadim hayatimda. Amanin ne zoys. Firina attimaltina bulgurlu karisim icine kiyna ustune yine bulgur. Yuvarlatamadim dahildu hep. Firinda pisiyot. Gervi daha saglikli yagsiz olcak unarim lezzetli olur
Tarif ver bebegim o nasıl oluyorrrrAh tek kendim olsam 2 bebem var birde koca bebem var
Makarna yapıcam onlara, çorbam var
Kendime de kabaklı menemen yapıcamaşırı lezzetli oluyor tavsiye ederim
Afiyet olsun gayet iyi bugunku menun cnm bu sekilde gidersek 1 kiloya yakin gider cumaya kadar ins27 şubat cumartesi
Sabah
12.30
1 yumurta(1 çk tereyağ ile yapılmış)
6-7 minik yeşil zeytin
2 parmak peynir
Domates ve salatalık
1 dilim kepek ekmeği
Akşam
19.00
Balık ızgara çok az yaglı
Yanında salata
20.00
1 kuru kayısı
7 antep fıstığı
2 bardak filtre kahve
Su 1 litre civarı
Cherry Mom @_Reyyan Mathilda03 sen neler yedin canım ortağım
canım sabah sebzeli peynirli omlet zeytin , ara meyve ,öğlen tavuk salata, ara meyve akşam sebze yemeği yoğurt şeklinde düşündüm kuşum
İşe girdim 1 ay bile olmadan hopp korona çıktıevdeki aile büyüklerim kronik hastaydı ben de o ara üzülmemiştim hiç. Şimdi de evlilik hazırlığına koşmaktan işe girmedim bakalım nasıl olacak böyle
Valla bisküviyi görünce benimde aklıma arası lokum geldiAllah kabul etsin,afiyet bal protein olsun
Canım o bisküviyi ekmeğin içine koyup denemelisin tabi bisküvi içinde de lokum olmalı, off efsane oluyor
Sen beni spor diye durt, gunde en az 45 dk bir sey yapayimAaaa leslie için dürtmeyecek miydim onu da mı yanlış anladım
Ay Allah bagislasin, ne guzel ablasiyla oyalaniyorsa, ben de bazen 2. Olsun cok istiyorum bazen de hic istemiyorum, sil bastan ayni seyleri. Kader kismet diyelim.Sağol mortim
Büyük 3.5 yaşında
Küçük 11 aylık olck
Çok oynamasalarda oyalanıyolar şükür küçük ablasını izliyor iyi oluyo
Teşekkür ederim canımDogun gunun kutlu olsun canim. Nice guzel saglikli yillara
TeşekkürlerOo icinden cocuk cikmis resmen ki baya farketmistir kiyafette fln, o zaman hakkindir odul canim benim.
Cok sekersin mortim, gerci yine de sis uyandim
Dogum gunun kutlu olsun canim, nice guzel yaslara
Simdi yeni geldim ya bilmiyorum, sen de hem is hem cocuk hem tez mi var
Guzelmis, challenge dedigi aslinda rutin olmadi gereken de iste azim ve sabir lazim, su bende pek olmayan sey
Senin burcun neki acep boyle koc ya da balik ya da yay misin
Mortim yesil cay limon fln bi odem atici icecek icelim bugun
Gecmis olsun ne dokundu acaba, her yerinde olmus bir de.
KABAKLI MENEMENTarif ver bebegim o nasıl oluyorrrr
Cok guzel oldu canim. Benimki tembel isi icli kofte oldu firinda tepside hem yagsiz da olduBen misafire hiç yapamadığım bişeyi yapayı cesaret edemem valla sendeki iyi cesaret
Zormus canim ya denemem bur daha gercek icli kofteyi. Ama benimki hem kolay hem yagsiz hem de cook lezzetli oldu. BayildilarMerak ettim,sen söyle ben yapmam zaten
Fotosentez kurtarır senikız dur ne sulu diyeti
AA fırında miilk kez misafire denemekten de aklında olsun canım yapıp buzluğa at misafir gelince çıkar hem tutmazsa misafire koymamış olursun yalnız aklım cigkofteue gitti ilk başta AA onun a si bilesin
Ohh missbir tarhana çorbası ya da yoğurt çorbası,salata
Afiyet olsun canim gayet guzel ve saglikliKABAKLI MENEMEN
Malzemeler
- 1 kabak
- 2 yesil biber
- 1 büyük domates
- 1 yumurta
- Pul biber
- Karabiber
- Tuz
- Kabak rendelenip suyu sıkılır.
- Küçük doğranan biberlerle beraber iyice kavrulur.
- Kavrulduktan sonra minik minik doğradığınız yada robottan geçirdiğiniz domatesler eklenir. Onla da kavrulur.
- Ardından 1 yumurta eklenip pişirilir
Eki Görüntüle 2791815
Benimki hicbir sekilde yuvarlanmadiAnnemde üşenir bana yuvarlatırdı yoksa kendi sıkılıyor kurabiye gibi içine iç koyup yuvarlıyordu
Bir dahakine daha kolay gelir. Sonra 1 saati yaparsin canim. Simdi ben de aylardir spor yapmadigindan 8-10 dk ancak tabata yapiyorum. Ama eskiden hamilelik oncesi duzenli haftada 2 yapardim 1er saatten. Acayip inceltiyir vucudu. Kilo vermesen bile super vucut yapiyir.Bu tabata ne menem bir seymis ya, bitirdi beni. Ona bacak diz mi dayanir. 25 dk ancak yapabildim
İnşallah canım ben birde uyumadan spor yapıcamAfiyet olsun gayet iyi bugunku menun cnm bu sekilde gidersek 1 kiloya yakin gider cumaya kadar ins
Afiyet olsun canımmBenimki hicbir sekilde yuvarlanmadiama tepside de cook lezzetli oldu. Annene de soyle denesin canim tepside. Hem borcamda yaptim goruntusu de cok hos oldu hem de cok pratik
Çok besleyici ve lezzetli görünüyor canım ellerine sağlık.KABAKLI MENEMEN
Malzemeler
- 1 kabak
- 2 yesil biber
- 1 büyük domates
- 1 yumurta
- Pul biber
- Karabiber
- Tuz
- Kabak rendelenip suyu sıkılır.
- Küçük doğranan biberlerle beraber iyice kavrulur.
- Kavrulduktan sonra minik minik doğradığınız yada robottan geçirdiğiniz domatesler eklenir. Onla da kavrulur.
- Ardından 1 yumurta eklenip pişirilir
Eki Görüntüle 2791815
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?