- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.761
3 sene önceki diyetimde 1 ayda 8 kilo vermiştimWaaw ayda 4 kilo mukemmel
Kilo vermeye engel bi sıkıntın varmı canımBen hep erken bitiriyorum yeme isini benim leptin hormonu tembellik mi yapiyir anlamadimhic aralarda birsey de yemiyorum canim su sadece.
Masallah canim3 sene önceki diyetimde 1 ayda 8 kilo vermiştim
Bu hafta tekrar başlayalı 1 ay olcak eğer 80.5e düşersem 5 kilo gitmiş olck inşaAllah
Test yaptirdim canim hersey normal cikti. Sadece dogum yapali az oldu ya (3 aydan az) o yuzden hormonlardan dolayidir dedi diyetisyen. Regli olsam bi belki hormonlar normallesir bilemedim ki. Bakalim alerji testi yaptiracagim haftaya belki yedigim birseyler sislik yapiyordur.Kilo vermeye engel bi sıkıntın varmı canımdeğerlerin vs normal mi
Oyyy minicik bebeğin mi varTest yaptirdim canim hersey normal cikti. Sadece dogum yapali az oldu ya (3 aydan az) o yuzden hormonlardan dolayidir dedi diyetisyen. Regli olsam bi belki hormonlar normallesir bilemedim ki. Bakalim alerji testi yaptiracagim haftaya belki yedigim birseyler sislik yapiyordur.
Cogu seyi yiyorum canim zaten. Ama cok rahatsiz ediyir kilom beni. Hamilelik oncesibe biran once donmek istiyorum. Hedefim mayis basina kadar 65-66yi gormekti ana cok yavas gidiyor gram gram.Oyyy minicik bebeğin mi varerken değilmi kuzm daha diyete? Bi 6 aylık olsaydı
Eğer yok yapim diyosanda bence biraz esnek yap
Gram gram giden kalıcı gidiyor aslındaCogu seyi yiyorum canim zaten. Ama cok rahatsiz ediyir kilom beni. Hamilelik oncesibe biran once donmek istiyorum. Hedefim mayis basina kadar 65-66yi gormekti ana cok yavas gidiyor gram gram.
Kız danet dedim nasıl gelmezsin oltayahahahaüstüne de mayonez ketçap mııı
canım vereyim, canım çekmiyor mah. kandıramazsın sok. No: 5/3 ( 5 mart)
Ellerine sağlık canım, mezun olunca yerim ben de inşallahZormus canim ya denemem bur daha gercek icli kofteyi. Ama benimki hem kolay hem yagsiz hem de cook lezzetli oldu. Bayildilaraltina bulgurlu karisim araya kiymali sis ustune yine bulgur. Verdim firina. 1 saat pisirdim 180 derecede miss gibi oldu bundan sonra arada yaparim. Cok da kolay ve pratik
Afiyet olsunBugunku menum
09:00- hindistan cevizi ve kara bugday unundan 1 krep, 10 zeytin, 2 yk karisik sebze ezmesi, biber, marul, 1 avuc domates.
16:30- 1 kase mercimek corbasi, 2 dilim icli kofte firinda pisirilmis, salata, 1 parca bitter cikolatali pasta (komsu sutsuz benim icin geturnis yedim), 1 bardak portaksl suyu.
Su:3 lt
Spor: yok
Cherry Mom S Suskunhanim
Insallah ulasirim canimGram gram giden kalıcı gidiyor aslında
Kasma hiç kendini
İnşaAllah hedefine ulaşırsın
Senin azmine hayranim ortim. Insallah yakinda mezun olursun zatenKız danet dedim nasıl gelmezsin oltaya
Ellerine sağlık canım, mezun olunca yerim ben de inşallah
Afiyet olsun
Ellerine saglik, merak ettim ben de deneyecegim bu hafta.Cok guzel oldu canim. Benimki tembel isi icli kofte oldu firinda tepside hem yagsiz da oldu
Yani ne bileyim, hareketleri izlerken kolaydi da yaparken ustuste zor oldu. Mecbur yapacagim bir seyler, form tutmsm lazim.Bir dahakine daha kolay gelir. Sonra 1 saati yaparsin canim. Simdi ben de aylardir spor yapmadigindan 8-10 dk ancak tabata yapiyorum. Ama eskiden hamilelik oncesi duzenli haftada 2 yapardim 1er saatten. Acayip inceltiyir vucudu. Kilo vermesen bile super vucut yapiyir.
O neydi gizz, bildigin zula var evde. Ben olsam duramaz acardim bir paketÇok canım yanıyor çok
Ben de tabatada yarida biraktim.Dance workout yapim dedim o ne öyle5 dk yapamadım ayak uyduradm nefes nefese kaldım,
Canım leslieme geçtim 2 mil yapim yatim
O neydi gizz, bildigin zula var evde. Ben olsam duramaz acardim bir paket
Aferim sana mortim, ben maalesef evde bir sey olunca ucundan basliyorum genelde. Mesela su an karnim feci acikti yemegi yiyeli 4 saat oldu. Bir de ders calisinca biraz daha bir kazindi. Mecbur yatacagim, zaten bacaklarım agridi.imtihan imtihan
Yemedim hiçbişe ben kazandım
Lesliemde bitti
ben seni etiketlemedim yaKız danet dedim nasıl gelmezsin oltaya
Ellerine sağlık canım, mezun olunca yerim ben de inşallah
Afiyet olsun
Eline sağlık canım26 Şubat-5 Mart Menü Paylaşım Listesi
hawar
belmayne
Nikinik
yarimuhendis
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
Tempus
balpamuk
birsevgi
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Anka
Mathilda03
Arc-en-ciel
ummhnisa
@whitetea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?