Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanim ben dun evde yoktum oyuzden yapamadim ama pazartesi carsamba yaptim diye hatrliyorum niye 2 tane bu isaretten yok

Aynen etin mizacı sıcak-kuru mesela bu senin vücudunu daha çok kurutur. Ben şimdi olayı anlatabilmek için yüzeysel söylüyorum. Mizacın kesin şudur diyemem. onu belirlemek için bir sürü şey var.
Aa daha neler öğreneceğiz tmmdır canım dikkat edeyim zaten fenalık geldi eşim başka şey yemiyor diye yapıyorum işte ama akşamları çorba salata da yeter bana

A nemlendirici den hiç şüphelenmemiştim Nivea nın kinin kullanıyorum ama şimdi dudak kremi verdi zaten ona geçtim
Sağol doktorcum dikkat edeceğim

2 gundur gezmelerdeyim canim ama diyetimi bozmadim sadece spor yapamadim sende durumlar nasil hem ortim hem rakibim
Cuma baya karbonhidrat vardı dün tartı da sabittim ve sporda yaptım ama bu sabah 600 gr artıdayım wc ye çıkamıyorum 3 gündür ona bağladım inşallah öyledir. Şimdi kayısı çayı içtim Bi de Kirazsaplı içicem en geç yarına bu şekilde çıkarım diye düşünüyorum.

Canim bugun her zamankinden fazla su ic sabaht evde yuruyus yada kou yap ozman o sknti gecicektir gecn ayni seyi bende yasadim 3 form cay icmistim bir gun oncede

Cuma cumartesi için menü takvimi o canım cuma yazmışsın dün yazmamışsın doğru değil mi
Dogru kaptanim ben haftadan 3 gun spor yapmak zorunlu ya onun icin samdim bu liste
Bugün evin içinde deli danalar gibi gezinmem lazım ama ben oturdum film izliyorum bitsin hemen kalkıcam
Kosssss rakibim koşşş

Korkarım ben bilinçaltıyla oynamaktan silme format işlerinden ne silinecek kim bilir
ahahah yok yok o kadar değil ya yaparken gayet hangi kötü düşüncelerden kötü olaylardan arınmak istiyosam baya onu geçiyorum içimden yada aklımdan. Muhtemelen değişen bişi yokta işte kendi kendine motive ediyo insan bence
yakmak da negatif bir olay derler hani suda kağıdın çözünmesi daha iyiymiş mesela :)
Heehh onda da şöyle birşey varmış, kötü olan şeyleri yakıp suya yada toprağa gömücen külleri, iyi şeyleri de asla yakmadan toprağa yada suya gönder gitsin :)

Sizde nasıl rakipseniz al eline birde mısır de ben sporumu yapayım zaten eksideyim iyice araları açalımmm deeeee ummhnisa
Hahaaa kaptanım biz iyi rakibeleriz.
Ben otururken azaydidem de oturup dinleniyordur diye umut ediyorum. Kalkıp spor yapmak gibi yaramazlıklar yapıyorsundur dimi arkadaşım.

Sizde nasıl rakipseniz al eline birde mısır de ben sporumu yapayım zaten eksideyim iyice araları açalımmm deeeee ummhnisa
Hem rakip hem ortiyiz biz kaptanim
Hahaaa kaptanım biz iyi rakibeleriz.
Ben otururken azaydidem de oturup dinleniyordur diye umut ediyorum. Kalkıp spor yapmak gibi yaramazlıklar yapıyorsundur dimi arkadaşım.
Ahahahhah aslinda hayin planlarim vardi ama bugunde vaktim yok rakibem hadi iyisin

Gecmis olsun tekrardan canim, herkes yazmis zaten onerileri. Ben de medical krem kullanirken her zaman kullandigin nemlendiricine ara ver diyecektim, zaten doktor demis yediklerini degistir biraz diye. Insallah gecer kisa zamanda.
Cok gecmis olsun korkmussundur tabi, niye o kadar kemiklerin sizliyor ki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…