- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.861
Kaptanim ben dun evde yoktum oyuzden yapamadim ama pazartesi carsamba yaptim diye hatrliyorum niye 2 tane buAaaa kızlar bu çarpılar nedir hafta içinde 3 çarpısı olanın haftalık spor puanlarını sileceğim ve hiç hesaplamayacağım
@yarimuhendisazaydidem muhursuzpusula @Nikinik @birsevgi dikkat kızlar
@_Reyyan tatlım teşekkür ederiz eline sağlık@balpamuk uzun zamandır yok çıkartalım listeden gelir durumu anlatırsa ekleriz iyidir inşallah aksi bir durum olmasında şuan pek girecek gibi durmuyor.
Oooo bende dün menü yazmayınca bu kız dün kaçırdı diyordum.Aynen canim hadi bakalim
Agla canim bu sabah eksi bile ciktim
Aa daha neler öğreneceğizAynen etin mizacı sıcak-kuru mesela bu senin vücudunu daha çok kurutur. Ben şimdi olayı anlatabilmek için yüzeysel söylüyorum. Mizacın kesin şudur diyemem. onu belirlemek için bir sürü şey var.
2 gundur gezmelerdeyim canim ama diyetimi bozmadim sadece spor yapamadimOooo bende dün menü yazmayınca bu kız dün kaçırdı diyordum.
Paylaştım canım ama etiket yapmayı unutmuştum seni bugünden itibaren eklerim
A nemlendirici den hiç şüphelenmemiştimkaptancım dudak nemlendiricinden olabilir mi? ellerde de genellikle nemlendirici krem sürmemekten oluyor ,burnunda da kokladığın birşeyden olabilir ,temizlik malzemesi,çok kolonya belki ya da dezenfektan
besin allerjisi olunca genelde boyunda kolda filan kızarıklık çıkıyor ama olabilir de tabi
Tamamdir canimPaylaştım canım ama etiket yapmayı unutmuştum seni bugünden itibaren eklerim
Cuma baya karbonhidrat vardı dün tartı da sabittim ve sporda yaptım ama bu sabah 600 gr artıdayım wc ye çıkamıyorum 3 gündür ona bağladım inşallah öyledir. Şimdi kayısı çayı içtim Bi de Kirazsaplı içicem en geç yarına bu şekilde çıkarım diye düşünüyorum.2 gundur gezmelerdeyim canim ama diyetimi bozmadim sadece spor yapamadimsende durumlar nasil hem ortim hem rakibim
Canim bugun her zamankinden fazla su ic sabaht evde yuruyus yada kou yap ozman o sknti gecicektir gecn ayni seyi bende yasadim 3 form cay icmistim bir gun oncedeCuma baya karbonhidrat vardı dün tartı da sabittim ve sporda yaptım ama bu sabah 600 gr artıdayım wc ye çıkamıyorum 3 gündür ona bağladım inşallah öyledir. Şimdi kayısı çayı içtim Bi de Kirazsaplı içicem en geç yarına bu şekilde çıkarım diye düşünüyorum.
Kaptanim ben dun evde yoktum oyuzden yapamadim ama pazartesi carsamba yaptim diye hatrliyorum niye 2 tane buisaretten yok
Bugün evin içinde deli danalar gibi gezinmem lazım ama ben oturdum film izliyorum bitsin hemen kalkıcamCanim bugun her zamankinden fazla su ic sabaht evde yuruyus yada kou yap ozman o sknti gecicektir gecn ayni seyi bende yasadim 3 form cay icmistim bir gun oncede
Dogru kaptanim ben haftadan 3 gun spor yapmak zorunlu ya onun icin samdim bu listeCuma cumartesi için menü takvimi o canım cuma yazmışsın dün yazmamışsın doğru değil mi
Kosssss rakibim koşşşBugün evin içinde deli danalar gibi gezinmem lazım ama ben oturdum film izliyorum bitsin hemen kalkıcam
ahahah yok yok o kadar değil yaKorkarım ben bilinçaltıyla oynamaktan silme format işlerindenne silinecek kim bilir
Heehh onda da şöyle birşey varmış, kötü olan şeyleri yakıp suya yada toprağa gömücen külleri, iyi şeyleri de asla yakmadan toprağa yada suya gönder gitsin :)yakmak da negatif bir olay derler hani suda kağıdın çözünmesi daha iyiymiş mesela :)
Kiloları yakın kilolarııı ama meditasyonla gitmez sporla yakalımmmyakmak da negatif bir olay derler hani suda kağıdın çözünmesi daha iyiymiş mesela :)
Sizde nasıl rakipsenizKosssss rakibim koşşş
Hem rakip hem ortiyiz biz kaptanimSizde nasıl rakipsenizal eline birde mısır de ben sporumu yapayım zaten eksideyim iyice araları açalımmm deeeee ummhnisa
Ahahahhah aslinda hayin planlarim vardi ama bugunde vaktim yok rakibemHahaaa kaptanım biz iyi rakibeleriz.
Ben otururkenazaydidem de oturup dinleniyordur diye umut ediyorum. Kalkıp spor yapmak gibi yaramazlıklar yapıyorsundur dimi arkadaşım.
Gecmis olsun tekrardan canim, herkes yazmis zaten onerileri. Ben de medical krem kullanirken her zaman kullandigin nemlendiricine ara ver diyecektim, zaten doktor demis yediklerini degistir biraz diye. Insallah gecer kisa zamanda.Günaydın kızlar nasılsınız dün giremedim pek hastane sonrası koşturmacalı geçti sonra uzun süreli bir elektrik kesintisi oldu şarjım bitmiştikaçırdığım önemli birşey var mı hâlâ bıraktığım gibi misiniz
Cok gecmis olsun korkmussundur tabi, niye o kadar kemiklerin sizliyor ki acaba?Kaptanım çok haklısın cuma benim boşluğuma denk geldi ondan öyle oldu ama dün covid belirtisi gösterdim yasak falan hemen bi özel hastaneye gittim test falan yaptırdım yanımdakileri de zor durumda bırakmamak için full yattım kendimi bi odada izole edip allahtan negatif çıktı sonuç ama çok korktum vücudum o kadar kötüydü ki etlerim kemiklerim acıyordu gece yatakta dönemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?