- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.821
Evet bende ona inanıyorum zaten sağlık ocağındaki doktorumda iyidir zatende taşındığımız için uzakta kaldıÇok çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda şifa bulursunYani demek istediğim sağlık ocagı doktorları çogu zaman daha doğru teşhis koyabiliyor. Sen bi pazartesi 5 dakika uğra Cherry Mom
Allah şifa versin canım inşallah çabuk iyileşir benimde dudak ve çenemdeydi çok rahatsız oluyordum seni çok iyi anlıyorumEvet bende ona inanıyorum zaten sağlık ocağındaki doktorumda iyidir zatende taşındığımız için uzakta kaldıkremleri aldım artık fayda etmezse öyle yapayım sağol canım
Aa bilmiyordum tamamdır çok iyiymiş@whitetea canim pazartesi carsamba ve cumartesi beraber spor yapiyoruz 1. Sayfada tablomuz var ordan kendine uygun olani secip yapiyorsun aksam menude ornegin spor 2 yapildi leslie 2 mil yaziyorsun ve beni de etiketliyorsun
Geçmiş olsun kaptanım benimde eller dudaklar kuru bu ara mevsimsel diyorum amaYaa cidden mi :/
Peki seninde her yerde miydi bir kaç foto ekleyeyim görüntü kötü kusura bakmayın
Teşekkür ederim kuzum ❤Geçmiş olsun canımCherry Mom
A bu Karatay ekmeği dedikleri değil mi şahane eline sağlıkBende bugün mercimek ekmeği veya mercimek keki denedim efsane oldu ya
Eki Görüntüle 2791823
Bakın şuna hiç un yok
Canım yarın geceniz inşallah daha iyi olurBenim diyet gitti yaa gece çok zor geçti. Kızım uyumadı oğlanı da uyutmadıbütün gün kucağımda oğlanla kızı sakinleştirmeye çalıştım sabah 7 de iyice çıldırdılar resmen başım dönmeye başladı onlara patlamayayım diye diyeti patlattım çok yemedim ama yine de orucumu bozmuşum gibi bi his bi pişmanlık var
Eline sağlık nikicimm
ÜYE SPOR NO SONUÇ Cherry Mom Nikinik belmayne 5 ❤ hawar 1 ❤ @SanSebastianCheesecake 2 ❤ Tempus 5 ❤ yarimuhendis Begonya2 2 ❤ S Suskunhanim 1 ❤ balpamuk ummhnisa 5 ❤ muhursuzpusula DeryaOnDiet azaydidem @Just a perfect day 6 ❤ birsevgi Anka 1-2 ❤ Mathilda03 Kendinin en iyi hali ol 1 ❤ @whitetea
Cuma günkü menü kaçamaklıydı dünkü menü piyasada yok o da mı öyleGunaydin hanimlar. Benim diyetin ucu kacti toparlayamiyorum yarinki tartida en az 2 artiyi gorurum ben
Tmm canım aldımGünaydın kızlar nasılsınız ?Ben bugün çok bitkin hissediyorum dolunaydan mı acaba kaptancım benim bu haftaki hedefim 65.3 olsun Cherry Mom
Benim yıllardır böyle kuzum ya 1 hafta iyiyim öbür hafta yine böyleyim döne döne hep böyle..Geçmiş olsun kaptanım benimde eller dudaklar kuru bu ara mevsimsel diyorum ama
Canim benim ellerim de boyle. Ama ben diyarbakira geldikten sonra her kis cekiyorum bunu. Buranin havasina cildim alisamadigi icin burnumun ici de surekli kuru ve yara.Yaa cidden mi :/
Peki seninde her yerde miydi bir kaç foto ekleyeyim görüntü kötü kusura bakmayın
Canım benim iki kalbim olacaktı sanırım, Leslie 30 dk ya da veriliyor ya beni üstü olan 10000steps videosunun 30 dk sini yaptım, ondan ayrı 10000 küsur de adım attım ama
ÜYE SPOR NO SONUÇ Cherry Mom Nikinik belmayne 5 ❤ hawar 1 ❤ @SanSebastianCheesecake 2 ❤ Tempus 5 ❤ yarimuhendis Begonya2 2 ❤ S Suskunhanim 1 ❤ balpamuk ummhnisa 5 ❤ muhursuzpusula DeryaOnDiet azaydidem @Just a perfect day 6 ❤ birsevgi Anka 1-2 ❤ Mathilda03 Kendinin en iyi hali ol 1 ❤ @whitetea
Canım sen maşallah çok hızlı verdin. Bu geçici bir durumdur haftaiçi toparlarsınGunaydin hanimlar. Benim diyetin ucu kacti toparlayamiyorum yarinki tartida en az 2 artiyi gorurum ben
Canım geçmiş olsun. Test sonucuna sevindim ama sen yine de dikkat et benim ailemde babamın testi pozitif annemin negatif çıkmıştı ve annem de tüm belirtiler vardı. Şu süreci inşallah sağsağlim Bi atlatsak başka da bişey istemiyorumKaptanım çok haklısın cuma benim boşluğuma denk geldi ondan öyle oldu ama dün covid belirtisi gösterdim yasak falan hemen bi özel hastaneye gittim test falan yaptırdım yanımdakileri de zor durumda bırakmamak için full yattım kendimi bi odada izole edip allahtan negatif çıktı sonuç ama çok korktum vücudum o kadar kötüydü ki etlerim kemiklerim acıyordu gece yatakta dönemiyordum
40 dka yaptım ama kahvaltıda cozuttum anca dengelerSabah sporu çok faydalı ama benim bebeler küçük beklemezler
Yapabldinmi sen?
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
76.8 | 76.3 | ||
75.6 | 75 | ||
66.2 | 65.7 | ||
67.1 | 66.5 | ||
81.6 | 80.6 | ||
70.2 | 69.8 | ||
52.7 | 52.5 | ||
76.50 | 75.50 | ||
57 | 55.9 | ||
65.3 | 64.6 | ||
73.6 | 72.9 | ||
76.85 | 75.9 | ||
84.6 | 83.5 | ||
| | | |
54 | ??? | | |
72.7 | 71 | ||
67.1 | 66.5 | ||
69.3 | 68.3 | ||
69.9 | 68.5 | ||
| | | |
| | | |
| | | |
Ankara havasıda kuru ya belki bende ondan kötü oldum böyleCanim benim ellerim de boyle. Ama ben diyarbakira geldikten sonra her kis cekiyorum bunu. Buranin havasina cildim alisamadigi icin burnumun ici de surekli kuru ve yara.
İçimden maşallah dediğim bile sapıtıyor40 dka yaptım ama kahvaltıda cozuttum anca dengelerakşam zıplarim artık
Canım bende o aşırı ağrılardan başka bir belirti yoktu o da şimdi çok çok az iyiyim yani bir sıkıntım yok hepsi chloe yüzündenCanım sen maşallah çok hızlı verdin. Bu geçici bir durumdur haftaiçi toparlarsın
Canım geçmiş olsun. Test sonucuna sevindim ama sen yine de dikkat et benim ailemde babamın testi pozitif annemin negatif çıkmıştı ve annem de tüm belirtiler vardı. Şu süreci inşallah sağsağlim Bi atlatsak başka da bişey istemiyorum
Canim kalpler onemli degil kaptanimiz puanini yazmistir zatenCanım benim iki kalbim olacaktı sanırım, Leslie 30 dk ya da veriliyor ya beni üstü olan 10000steps videosunun 30 dk sini yaptım, ondan ayrı 10000 küsur de adım attım ama
Ben ankarada dogdum büyüdüm sonra 2 yil istanbulda yasadim sonra diyarbakir. Sen ankarada kuruyorsan buraya gelsen pul pul dokulursun heraldeAnkara havasıda kuru ya belki bende ondan kötü oldum böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?