Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla canım ben de anlamadım o kadar ağrıyı ama ağrı kesici bile içmeden geçti gitti ağrılar şimdi iyiyim hafif sırtımda bi ağrı var o da hamlıktan kalmadır yani

Cherry Mom kaptanım ben bir şey sormak istiyorum istanbuldan dönünce sonraki gün ablamın yanına gideceğimilk bildirimlerimi de ablamın tartısıyla vermiştim bi daha yanımda kendi tartımı taşımasam olur mu mümkün mü bu durum

Mortim neler yapiyorsun, ben 35 dk cardio ysptim videodan simdi ev isi yapacagim biraz, sen spor yapmiyor musun yoksa bugun
Begonya2
MaşaAllah boş durmuyorsun

Alt karnımda ağrı var ya neden bilmiyorum ama ayağa kalkıp yürüdüğümde daha artıyor regla daha var ondan desem
Tam yumurtlama günüm bu gün belki ondandır dicem ama hiç böyle ağrı olmazdı normalde
Ağrım geçerse yaparım anca spor yoksa yapamam

A nemlendirici den hiç şüphelenmemiştim Nivea nın kinin kullanıyorum ama şimdi dudak kremi verdi zaten ona geçtim
Sağol doktorcum dikkat edeceğim
Kaptanim niveanin dudak kremleri cok fayda etmiyor eczaneden satilan guzel bi dudak kremi al. Elin icinde gece yatarken vazelin tek care ben ne kremler denedim ama yok. Vazelin bi nebze azaltiyor en azindan sürdüğümun ertesi gunu elimde catlama kanama yarilma olmuyor.

Olur canım ama cumaya kesin unurum sen bana bildiriminde hatırlat ablamın tartısı diye listede yanına not düşelim başka tartı olduğunu

Evet pek işe yaramıyor Nivea elime o geldi aldım.. sadece o kötü kuruluk hissi için iyi oluyor işte vazelin kullanıyorum aslında
Krem olarak
Vazelin, Yves Rocher ın jel nemlendiricisi , birde %99 alovera jel devamlı löp löp şimdi bunları bıraktım doktorun verdiklerine başladım biri kortizonlu antibiyotikliymiş sanırım tırstım biraz ama bakalım

Kızlar bir şey farkettim sporumu yapmadığım gün 100 -200 gr ancak verebiliyorum
Spor yaptığın zaman ter atıyorsun ya ekstra su kaybı ödem vs gidiyor direk tartıda kendini belli ediyordur o yüzden canım.

Her gün spor yapacağız her gün kilo vereceğiz diye birşey yok devamlı tartılma bence

İnşallah canım teşekkür ederim

Tabiki öyle kaptanım ama kendimi denetleme açısından ben seviyorum tartılmayı yoksa fena halde tozutuyorum bu arada duştan çıkınca bebek yağıyla cildini bi yağlayabilirsin hem çatlaklara iyi geliyor diyorlar.

Canim misafir vardi. Pazartesi carsamba yapacagim spor

Kızlar selam.
Eve geldim bir şeyler atıştırdım. Anca kendime geldim. Geldim de sayılmaz aslında. Sınav olduğum sınıf o kadar soğuktu ki her yerim tutuldu. Elim kalem tutmaz oldu o kadar yani. Zaten adetim. Bir sancı girdi. Hala daha sancı var. Biraz dinleneyim geçer belki. Mesajları pek bakamadım. Kusuruma bakmayın
Yok canım. Çalışmıyorum. Tez, çocuk yetti bu yıl
Teşekkür ederim canım. Hayırlısı artık. Pek çalışamadım zaten. Bir sonrakine çalışmayı planlıyorum. Biraz tezimi hafifletmiş de olurum.
İnşallah eşininki de iyi geçer o da sen de rahatlarsınız

İçimden maşallah dediğim bile sapıtıyor nerden duyuyorsunuz
Valla ben de dedim kimin nazarı diye, çünkü aynı tatlı kaç kere önüme geldi hem de regl iken yemwmistim neyse dengeledim, 5 gibi karışık marul salatası ve yogurtlu kırmızı pancar salatası ile kapattım günü toplamda 800 kalori bile olmamis
Ne çok biliyorsun maşallah canım

Ben cumartesi sabah yakalamistim hedefi,sayılır mı

kaptancım jel nemlendirici,tek başına aloe jel yağlı ve karma ciltlere öneriliyor aslında
mecbur kortizonlu vermiş cnm bayağı kötü çünkü
canım geçmiş olsun iyi sonuçlar gelir inşallah

kirmizigitar canımm nerelerdesinn senin de sevgililer günün kutlu olsun gelmeyi düşünmüyor musun yoksa?
biri isim degistirmis kim ki bu:) ya buralara hic ugrayamadim kizlar beni yicek en son diyodum gecen gun kilo vermeyi bekliyorum gelmek icin ama yok yani ne asagi ne yukari oupece kalakaldim. muhtemelen ilaclardan diye dusunuyorum.

hayat cok ama cok yogun geciyo telefonu izine ayrildigimdan beri elime almiuprum pek baksana sevgililrr gunu meaajini bole yeni gordum ne yapiyorsunuz can kizlar mezun yokmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…