- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.881
Valla canım ben de anlamadım o kadar ağrıyı ama ağrı kesici bile içmeden geçti gitti ağrılar şimdi iyiyim hafif sırtımda bi ağrı var o da hamlıktan kalmadır yaniGecmis olsun tekrardan canim, herkes yazmis zaten onerileri. Ben de medical krem kullanirken her zaman kullandigin nemlendiricine ara ver diyecektim, zaten doktor demis yediklerini degistir biraz diye. Insallah gecer kisa zamanda.
Cok gecmis olsun korkmussundur tabi, niye o kadar kemiklerin sizliyor ki acaba?
MaşaAllah boş durmuyorsunMortim neler yapiyorsun, ben 35 dk cardio ysptim videodan simdi ev isi yapacagim biraz, sen spor yapmiyor musun yoksa bugun
Begonya2
Kaptanim niveanin dudak kremleri cok fayda etmiyor eczaneden satilan guzel bi dudak kremi al. Elin icinde gece yatarken vazelin tek care ben ne kremler denedim ama yok. Vazelin bi nebze azaltiyor en azindan sürdüğümun ertesi gunu elimde catlama kanama yarilma olmuyor.A nemlendirici den hiç şüphelenmemiştimNivea nın kinin kullanıyorum ama şimdi dudak kremi verdi zaten ona geçtim
Sağol doktorcum dikkat edeceğim
Olur canım ama cumaya kesin unurum sen bana bildiriminde hatırlat ablamın tartısı diye listede yanına not düşelim başka tartı olduğunuCherry Mom kaptanım ben bir şey sormak istiyorum istanbuldan dönünce sonraki gün ablamın yanına gideceğim ilk bildirimlerimi de ablamın tartısıyla vermiştim bi daha yanımda kendi tartımı taşımasam olur mu mümkün mü bu durum
Tamamdır kaptanımOlur canım ama cumaya kesin unurum sen bana bildiriminde hatırlat ablamın tartısı diye listede yanına not düşelim başka tartı olduğunu
Evet pek işe yaramıyor Nivea elime o geldi aldım.. sadece o kötü kuruluk hissi için iyi oluyor işte vazelin kullanıyorum aslındaKaptanim niveanin dudak kremleri cok fayda etmiyor eczaneden satilan guzel bi dudak kremi al. Elin icinde gece yatarken vazelin tek care ben ne kremler denedim ama yok. Vazelin bi nebze azaltiyor en azindan sürdüğümun ertesi gunu elimde catlama kanama yarilma olmuyor.
Spor yaptığın zaman ter atıyorsun ya ekstra su kaybı ödem vs gidiyor direk tartıda kendini belli ediyordur o yüzden canım.Kızlar bir şey farkettim sporumu yapmadığım gün 100 -200 gr ancak verebiliyorum
İnşallah canım teşekkür ederimGecmis olsun tekrardan canim, herkes yazmis zaten onerileri. Ben de medical krem kullanirken her zaman kullandigin nemlendiricine ara ver diyecektim, zaten doktor demis yediklerini degistir biraz diye. Insallah gecer kisa zamanda.
Cok gecmis olsun korkmussundur tabi, niye o kadar kemiklerin sizliyor ki acaba?
Tabiki öyle kaptanım ama kendimi denetleme açısından ben seviyorum tartılmayı yoksa fena halde tozutuyorumSpor yaptığın zaman ter atıyorsun ya ekstra su kaybı ödem vs gidiyor direk tartıda kendini belli ediyordur o yüzden canım.
Her gün spor yapacağız her gün kilo vereceğiz diye birşey yok devamlı tartılma bence
Canim misafir vardi. Pazartesi carsamba yapacagim sporTeşekkür ederim kuzum ❤
A bu Karatay ekmeği dedikleri değil mi şahane eline sağlıkvallla Begonya2 senin abur cubur çekmecesinden daha çok iştahımı kabarttı yeminle şekerli şeyleri hiç sevmem bana tuzlularla gelin
Canım yarın geceniz inşallah daha iyi olur
Giden bir şey yok kaldığımız yerden devam etmiyorsak asıl ozman bitti demektir. Bugün bol su protein cuma günü eksi gelecek merak etme
Eline sağlık nikicimm
@balpamuk u sende listenden çıkartırsın canım şimdilik gelirse bakarız duruma göre
Sen neden dün spor yapamadın
@muhursuzpusulaDeryaOnDiet @azaydidem @birsevgi @Mathilda03 @whitetea programa katılalımm kızlar haydiii
Cuma günkü menü kaçamaklıydı dünkü menü piyasada yok o da mı öylecanım sen kendini çok iyi biliyorsun su içsek bize yarıyor o yüzden fazla esnek davranma lütfen olur mu
+2 olsada bir anda düşer o merak etme gerçek bir +2 değil sonuçta ama sen yinede dikkat et
Tmm canım aldım
Güzel bir spor seni canlandırır
Insallah canimAynen canim hadi bakalim
Agla canim bu sabah eksi bile ciktim
Regl cok onemi var canim insallah olunca hizlica gidicek kilolarin
Yok canım. Çalışmıyorum. Tez, çocuk yetti bu yılOo icinden cocuk cikmis resmen ki baya farketmistir kiyafette fln, o zaman hakkindir odul canim benim.
Cok sekersin mortim, gerci yine de sis uyandim
Dogum gunun kutlu olsun canim, nice guzel yaslara
Simdi yeni geldim ya bilmiyorum, sen de hem is hem cocuk hem tez mi var
Guzelmis, challenge dedigi aslinda rutin olmadi gereken de iste azim ve sabir lazim, su bende pek olmayan sey
Senin burcun neki acep boyle koc ya da balik ya da yay misin
Mortim yesil cay limon fln bi odem atici icecek icelim bugun
Gecmis olsun ne dokundu acaba, her yerinde olmus bir de.
Teşekkür ederim canım. Hayırlısı artık. Pek çalışamadım zaten. Bir sonrakine çalışmayı planlıyorum. Biraz tezimi hafifletmiş de olurum.Selam canım sınavdasın belki umarım çok güzel geçer
Yok eşiminki de aynı klasik usul demekki sizin ertelendi diye öyle oldu o da Mart'ta girecek inşallah yeterli puan alırda hafta sonu ders çalışmalarımız biter yoksa Esra çocuğa bakmaya devam edecek
Cok guzel gorunuyor canim eline saglikBende bugün mercimek ekmeği veya mercimek keki denedim efsane oldu ya
Eki Görüntüle 2791823
Bakın şuna hiç un yok
Valla ben de dedim kimin nazarı diye, çünkü aynı tatlı kaç kere önüme geldi hem de regl iken yemwmistimİçimden maşallah dediğim bile sapıtıyornerden duyuyorsunuz
Ne çok biliyorsun maşallah canımCanım senin mizacın kuru soğuktur belki, mizacı kuru-soğuk besinler tüketirsen daha da kurutur bedenini. mizacı sıcak nemli besinler tüketirsen dengeler. Dün o yüzden sormuştum sık tükettiğin gıdaları yazar mısın diye.
Ben cumartesi sabah yakalamistim hedefi,sayılır mıÇ
19 ŞUBAT -26 ŞUBAT HEDEF SONUÇ TABLOSU
Hedefini tutturanNikinik belmayne @Tempus @azaydidem @birsevgi Kendinin en iyi hali ol süpersiniz kızlar tebrikler
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 76.8 76.3 75.6 75 66.2 65.7 67.1 66.5 81.6 80.6 70.2 69.8 52.7 52.5 76.50 75.50 57 55.9 65.3 64.6 73.6 72.9 76.85 75.9 84.6 83.5 54 ??? 72.7 71 67.1 66.5 69.3 68.3 69.9 68.5
kaptancım jel nemlendirici,tek başına aloe jel yağlı ve karma ciltlere öneriliyor aslındaEvet pek işe yaramıyor Nivea elime o geldi aldım.. sadece o kötü kuruluk hissi için iyi oluyor işte vazelin kullanıyorum aslında
Krem olarak
Vazelin, Yves Rocher ın jel nemlendiricisi , birde %99 alovera jel devamlı löp löpşimdi bunları bıraktım doktorun verdiklerine başladım biri kortizonlu antibiyotikliymiş sanırım tırstım biraz ama bakalım
canım geçmiş olsunKızlar selam.
Eve geldim bir şeyler atıştırdım. Anca kendime geldim. Geldim de sayılmaz aslında. Sınav olduğum sınıf o kadar soğuktu ki her yerim tutuldu. Elim kalem tutmaz oldu o kadar yani. Zaten adetim. Bir sancı girdi. Hala daha sancı var. Biraz dinleneyim geçer belki. Mesajları pek bakamadım. Kusuruma bakmayın
Yok canım. Çalışmıyorum. Tez, çocuk yetti bu yıl
Teşekkür ederim canım. Hayırlısı artık. Pek çalışamadım zaten. Bir sonrakine çalışmayı planlıyorum. Biraz tezimi hafifletmiş de olurum.
İnşallah eşininki de iyi geçer o da sen de rahatlarsınız
biri isim degistirmis kim ki bu:) ya buralara hic ugrayamadim kizlar beni yicek en son diyodum gecen gunkirmizigitar canımm nerelerdesinn senin de sevgililer günün kutlu olsun gelmeyi düşünmüyor musun yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?