- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #396.901
benim ben bihterinbiri isim degistirmis kim ki bu:) ya buralara hic ugrayamadim kizlar beni yicek en son diyodum gecen gunkilo vermeyi bekliyorum gelmek icin ama yok yani ne asagi ne yukari oupece kalakaldim. muhtemelen ilaclardan diye dusunuyorum.
hayat cok ama cok yogun geciyo telefonu izine ayrildigimdan beri elime almiuprum pekbaksana sevgililrr gunu meaajini bole yeni gordum ne yapiyorsunuz can kizlar mezun yokmu?
Teşekkür ederim kuzumkaptancım jel nemlendirici,tek başına aloe jel yağlı ve karma ciltlere öneriliyor aslında
mecbur kortizonlu vermiş cnm bayağı kötü çünkü
canım geçmiş olsuniyi sonuçlar gelir inşallah
Hoş geldin canım. Gözümüz yollarda kaldıbiri isim degistirmis kim ki bu:) ya buralara hic ugrayamadim kizlar beni yicek en son diyodum gecen gunkilo vermeyi bekliyorum gelmek icin ama yok yani ne asagi ne yukari oupece kalakaldim. muhtemelen ilaclardan diye dusunuyorum.
hayat cok ama cok yogun geciyo telefonu izine ayrildigimdan beri elime almiuprum pekbaksana sevgililrr gunu meaajini bole yeni gordum ne yapiyorsunuz can kizlar mezun yokmu?
60 ı görmeden gitmem de gitmem
Gitme kuzuuuuTeşekkür ederim kuzum
Hoş geldin canım. Gözümüz yollarda kaldı
60 ı görmeden gitmem de gitmem
Aynen gözümü açacağım derken kahve kazanına düştüm resmen bana mısın demediYa ben bugün kaç kahve içtim haddi hesabı yok ya
27.02.21
12.30
3 parça tavuk
3 kaşık kuskus pilavı
1 kase yoğurt
14.30
şekersiz filtre kahve
17.00
2 tane içi boş pişi
1 ince dilim yaş pasta
(babamın doğum günüydü bunlarla atlatabildim, akşam tekrar yemek yemedim artık)
2 litre su
5.000 adım
15 dakika egzersiz
Arka planda şu şarkı çalıyor
Çok güldüm doğrusu
Menu cok iyi ama suyun baya az olmus canim.28 Şubat pazar
12:30 şekersiz nescafe
13:00 2 dilim salam 2 çatal peynir yarım domates yarım salatalık 3 ad. Y.zeytin 1 s.biber közde 1 haşlanmış yumurta 3 ad. Altınbaşak form biskuvi
17:00 2si birarada şekersiz kahve
19:20 salata 4 nugeet 2 parca tavuk
1 litre su
Cherry Mom Kendinin en iyi hali ol
Bence icme canim sahlebi. Yeterince karbonhidrat almissin zaten aksam . Bitki cayi uc rahat da uyursun gece melisa veya papatya.28.02.2021
Sabah 10:00
Kavurmalı yumurta (1,5 yumurta)
1,5 kk peynir
Domates, salatalık
2 dilim ekmek
Maydanoz, dereotu
Ara 13:00
1 sade türk kahvesi
Akşam 17:00
1 tabak patlıcan yemeği
2 kaşık pilav
2 dilim ekmek
Su: 1,5 lt oldu ama 2 yapıyorum.
Bi bardak sahlep içesim var
Spor yok diyete komple yeniden başlıyormuş gibiyim adapte olmakta zorlanıyorum sporuda eklersem düzelecek yavaş yavaş inşallah
Cherry Mom Mehfam @whitetea
Masallah canim hem menune hem sporuna28 şubat pazar
10.45
1 haşlanmış yumurta,süzme peynir ve salatalık
14.30
1 küçük elma
16.30
2tabe küçük boy kabaktan yapılmıl yağsız tuzsuz sote,3 yk yoğurt ve 2 ceviz
Su : 3.2lt
Spor : 30 dk kardiyo = 150p
3000 adım = 30p total = 180p
Cherry Mom Mehfam
Cok mu aciktin canim? Acligi bastirmak icin mi ictin?Ya ben bugün kaç kahve içtim haddi hesabı yok ya
Ben kilo aldım istanbulda ya ne kadar temiz beslenmeye çalışsam da yoldan çıktığım zamanlar oldu bugün bi detoksumsu olduMenu cok iyi ama suyun baya az olmus canim.
Bence icme canim sahlebi. Yeterince karbonhidrat almissin zaten aksam . Bitki cayi uc rahat da uyursun gece melisa veya papatya.
Masallah canim hem menune hem sporunahele ki guncel kilona bskinca gozum kaliyor zaten
Bu menulerle bu sporla toparkarsin bir iki gune canimBen kilo aldım istanbulda ya ne kadar temiz beslenmeye çalışsam da yoldan çıktığım zamanlar oldu bugün bi detoksumsu olduvücudumda bacaklarımın falan şiştiğini hissediyorum ve moralimi bozuyor bu durum ama toparlanacak inşallah
Pek sayılmaz aslında sıkıntıdan içtim bence, 2 tanesinide komşu çağırdı orda içtimCok mu aciktin canim? Acligi bastirmak icin mi ictin?
Neden kuzum,hayirdirYa ben bugün kaç kahve içtim haddi hesabı yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?