Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim ben bihterin amatördiyetçi yim kuzum Namaria cım 2. kez mezun oldu tayini çıktı adanaya,düzenini kurunca 60 kg için gelcek
belmayne de mezun oldu ama bana ne gitmicem işte diyor

kaptancım jel nemlendirici,tek başına aloe jel yağlı ve karma ciltlere öneriliyor aslında
mecbur kortizonlu vermiş cnm bayağı kötü çünkü

canım geçmiş olsun iyi sonuçlar gelir inşallah
Teşekkür ederim kuzum
Hoş geldin canım. Gözümüz yollarda kaldı
benim ben bihterin amatördiyetçi yim kuzum Namaria cım 2. kez mezun oldu tayini çıktı adanaya,düzenini kurunca 60 kg için gelcek
belmayne de mezun oldu ama bana ne gitmicem işte diyor
60 ı görmeden gitmem de gitmem

Sabah akşam yemeği gibi olmuş :) ama akşamı falan yine iyi kapatmışsın canım Birde menüyü paylaşırken Cherry Mom Mehfam ve ortini etiketlemeyi unutma canım

Menu cok iyi ama suyun baya az olmus canim.
Bence icme canim sahlebi. Yeterince karbonhidrat almissin zaten aksam . Bitki cayi uc rahat da uyursun gece melisa veya papatya.
Masallah canim hem menune hem sporuna hele ki guncel kilona bskinca gozum kaliyor zaten

Ben kilo aldım istanbulda ya ne kadar temiz beslenmeye çalışsam da yoldan çıktığım zamanlar oldu bugün bi detoksumsu olduvücudumda bacaklarımın falan şiştiğini hissediyorum ve moralimi bozuyor bu durum ama toparlanacak inşallah

Bu menulerle bu sporla toparkarsin bir iki gune canim

Kaptanım benim içtiğim su kalıyo çıkmıyor 3 gün oruç tuttuğum için mi tutuyor vucudum kaçmakta yapmıyorum yapsam yiyorum kalıyo dicem ama yemediğim halde gitmemesi canımı sıkıyor
İçtiğim suda limonlu Maydonozlu tarcınlı elmalı suydu çok ümitliydim ödemlerim gider diye ama gitmedi içtiğim su kaldı resmen Cherry Mom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…