- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #397.101
Doğru anlaşıyoruz dimi hiç takılmadan ayağına ip çarpmadan atlamaktan bahsediyoruz10 bin atlayan arkadaş vardı onun yanında benimki gölgede kaldı
Ahahah ay ne guldum canim ya haticeye degil neticeye bakalim seker cuma görüşürüz
İnşallah temennimiz o yönde tabiki canımAhahah ay ne guldum canim ya haticeye degil neticeye bakalim seker cuma görüşürüz
Hayır canım illaki takılıyor. Ama bazıları 200 sabah 300 öğlen 500 akşam falan atlıyor ya öyle molalar yok. Tek sefer derken onu kastettiydim :))Doğru anlaşıyoruz dimi hiç takılmadan ayağına ip çarpmadan atlamaktan bahsediyoruz
Geçen hafta ben yaptım onuAy ben cok atıp tutuyorum cuma gunu yuzumu kara cikarma Allahim
Ya çok tatlııı
He öyle desene ben hiç takılmadan ayağım ipe değmeden 1000taneyi atladımHayır canım illaki takılıyor. Ama bazıları 200 sabah 300 öğlen 500 akşam falan atlıyor ya öyle molalar yok. Tek sefer derken onu kastettiydim :))
Canim sen cok iyi gidiyorsun masallah arada olur hic bozma moralini sabit gelse bileValla bu hafta benim için çok düzensiz olacak hayırlısıyla geçsin başka bişey istemiyorum (şimdilik)
Aynen canım, diyete devam zaten 65 i görmek hedefim. 2 Nisana kadar görürüm inşallah. Ama bu hafta riskli bir hafta benim için. Hem ev dizicez, hem misafir var düzen olmayacak bakalım neler olcak görcezCanim sen cok iyi gidiyorsun masallah arada olur hic bozma moralini sabit gelse bile
Bu hafta kilo vermeye odaklanma o zman sabit kalmaya calissan yeter bu haftayi atlatinca tam gaz devam gorursun 65i rahatliklaAynen canım, diyete devam zaten 65 i görmek hedefim. 2 Nisana kadar görürüm inşallah. Ama bu hafta riskli bir hafta benim için. Hem ev dizicez, hem misafir var düzen olmayacak bakalım neler olcak görcez
Oooo yok zaten benim çocuklar 100 de 200 de bi önüme geçip duruyorlarHe öyle desene ben hiç takılmadan ayağım ipe değmeden 1000taneyi atladımbi çevirmeye başladım 1000.de bıraktım ipi
Elimden gelenin en iyisini yapıcamBu hafta kilo vermeye odaklanma o zman sabit kalmaya calissan yeter bu haftayi atlatinca tam gaz devam gorursun 65i rahatlikla
Ay hepsi var da ben rahatsız oluyorumSabun mu yok ya da peçete?
Hahahahaha cansın yaAhahhaha cok guldum cınıımm gorusecegiz
Ayy hedefimi de cok az tutmusum 74.7 nedirki yahu(2 kilo vermem lazim )
"biz eksi gelmiş insanlarız"Ay hepsi var da ben rahatsız oluyorum
Tempus
Kendinin en iyi hali ol Mathilda03 azaydidem @whitetea DeryaOnDiet kızlar biz haftasında eksi gelmiş insanlarız rehavete kapılmayıp bugünde dahil 3 gün en az yarım saat spor yapıp eksimize eksi katalım miiiii
Hahahahaha cansın ya
Biz de eksi gelecek insanlarız"biz eksi gelmiş insanlarız"
Hohohoo süpersin tatlım, işte böyle+ olanlar- olanlara karşı hadi bakalım kızlar bu hafta hep rekabet halindeyiz ben bugün spor no :1 yaptım kankim bak savaş var cumaya kadar - 1.3 kilonu koruman lazımm Mathilda03
Yazarken yorulursun canım şimdi
Oncesi mazi cuma bakalım kim birinci"biz eksi gelmiş insanlarız"
Dahada eksi geleceğim hiç merak etme inşallah bugün ben sporbyapamadim benim oğlana kres bakıyorum yarın ama bombayim yarmadanda spor yapacağım ama listedekileri şuan yapmam mümkün değil+ olanlar- olanlara karşı hadi bakalım kızlar bu hafta hep rekabet halindeyiz ben bugün spor no :1 yaptım kankim bak savaş var cumaya kadar - 1.3 kilonu koruman lazımm Mathilda03
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?