Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Verdin gazı kaptanım inşallah hüsrana uğramayacağım ama şu regl düzenleyici kullanmaya başladım ödem tutuyor bende sporumu falan eksiksiz yaptım ama tartıdan korkuyorum biraz da şiştiğimi hissediyorum bugün dönüş var çarşamba yine yolculuk yol ödemleri geliyor

Daha fazlası bile olabilir ama aldım 1 in altında değilimdir ama 1lerde de değilimdir
Oyy canım ya olsun veririz kız ne zmn dönüş beybisu
Hedef60kgolmak bana hemen 3 günlük bir detoks arındırıcı bir şeyler ver aşkımsu ya
Olur aşkımsu lahana çorbası yap bence ender saraçın diyeti var elmayla çorba içiliyo bi de ayran içersin
Çete ye bak hele korktum ben sizden 4 lü oldunuz bi okey dönersiniz artık
Aynen grup kuruldu kartlar açıldı artık korksun eksi gelenler

Aynen kapticim dayanırız sanıyoruz ama bi yerde patlıyoruz

Ahahaha evin içinde de koşu bandıyla gezsek anca gider bence

2 fincan içildi bilem 10 bine de yaklaştım kuzum
Süpersin,ben de eve ywni geldim,akşam içeceğim artık yeşil cayimi.Gitmeden içmeye cesaret edemedim WC ye gitmek istemiyorum okulda
Eksi gelwnler kimlerdi kaptanım Cherry Mom ? AYAKLANMA BASLATİYORUM DeryaOnDiet sabahki mesajlara bakamadım ama senin eksi olduğunu biliyorum,başka kim var, su artı olanlara günlerini bı gösterelim rehavet neymiş bı görsünler

Bugün dönüyorum tatlım ama çarşamba başka yolculuk var her neyse ama sağlıklı beslenmeye dönüş var yarından itibaren artık bahane yok

Sabun mu yok ya da peçete?

26 ŞUBAT - 02 MART HEDEF TABLOSU

Zorlu bir hafta bizi bekliyor kızlar
Hedeflere maalesef uzak olanlarımız var
Sporumuzu
Suyumuzu
Yeşil çay ve ödem atıcı çaylarımızı bu hafta ihmal etmeyelim..

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
75.9​
75.3​
75​
74.7​
65.6​
65.3​
66.9​
66.3​
81.3​
80.5​
68.9​
68​
52.7​
52.5​
76.25​
75.50​
56.3​
55.5​
64.9​
64​
72.6​
??​
66.1​
65.3​
68.5​
67.5​
86.7​
84.6​
72.7​
72​
69.5​
??​
75.15​
75 ?​
95​
93.5​

Eksi gelenler yanlış hatırlamıyorsam
S Suskunhanim
Tempus
Kendinin en iyi hali ol
Mathilda03
Arc-en-ciel
DeryaOnDiet
azaydidem
@whitetea

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…