Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #397.061
Gel sen gelNapcan bana özelden korkuyom kolumu bacağımı kesmicen dimi eksiye geçim diye
Çete ye bak heleGel sen gel
Çete ye bak helekorktum ben sizden 4 lü oldunuz bi okey dönersiniz artık
Heee hatim incez anca paklar biziOzelden dua grubu kuracagim cumaya eksi gelelim diye
Bence deHeee hatim incez anca paklar bizi
Arkamizda dag gibi kaptanimiz var geceriz tabiBence dehadi inanıyorum size şuan eksi gelen kızları bile cuma günü geçersiniz siz onlar rehavette şimdi oooooo yatış modda onlar ya siz ya sizzzz
Anka =
Nikinik =
Hedef60kgolmak =
yarimuhendis =
Bende bendeArkamizda dag gibi kaptanimiz var geceriz tabi( cuma günü bu laflarin hicbirini yutmam insallah )
Bence dehadi inanıyorum size şuan eksi gelen kızları bile cuma günü geçersiniz siz onlar rehavette şimdi oooooo yatış modda onlar ya siz ya sizzzz
Anka =
Nikinik =
Hedef60kgolmak =
yarimuhendis =
Verdin gazı kaptanımBence dehadi inanıyorum size şuan eksi gelen kızları bile cuma günü geçersiniz siz onlar rehavette şimdi oooooo yatış modda onlar ya siz ya sizzzz
Anka =
Nikinik =
Hedef60kgolmak =
yarimuhendis =
5.55 besi bı yerde olsunCanlar hedefleri eksik olanlar var
S Suskunhanim
azaydidem
yarimuhendis tartıldın mı canım ?
@whitetea senden de alayım canım cuma günü için hedefin nedir ?
Oyy canım ya olsun veririz kızDaha fazlası bile olabilir ama aldım 1 in altında değilimdir ama 1lerde de değilimdir
Olur aşkımsu
Aynen grup kuruldu kartlar açıldı artık korksun eksi gelenlerÇete ye bak helekorktum ben sizden 4 lü oldunuz bi okey dönersiniz artık
Süpersin,ben de eve ywni geldim,akşam içeceğim artık yeşil cayimi.Gitmeden içmeye cesaret edemedim WC ye gitmek istemiyorum okuldaAynen kapticim dayanırız sanıyoruz ama bi yerde patlıyoruz
Ahahahaevin içinde de koşu bandıyla gezsek anca gider bence
2 fincan içildi bilem10 bine de yaklaştım kuzum
Eksi gelwnler kimlerdi kaptanımBence dehadi inanıyorum size şuan eksi gelen kızları bile cuma günü geçersiniz siz onlar rehavette şimdi oooooo yatış modda onlar ya siz ya sizzzz
Anka =
Nikinik =
Hedef60kgolmak =
yarimuhendis =
Bugün dönüyorum tatlım ama çarşamba başka yolculuk var her neyse ama sağlıklı beslenmeye dönüş var yarından itibaren artık bahane yokOyy canım ya olsun veririz kızne zmn dönüş beybisu
Olur aşkımsulahana çorbası yap bence ender saraçın diyeti var elmayla çorba içiliyo bi de ayran içersin
Aynen grup kuruldu kartlar açıldı artık korksun eksi gelenler
Sabun mu yok ya da peçete?Süpersin,ben de eve ywni geldim,akşam içeceğim artık yeşil cayimi.Gitmeden içmeye cesaret edemedim WC ye gitmek istemiyorum okulda
Eksi gelwnler kimlerdi kaptanımCherry Mom ? AYAKLANMA BASLATİYORUM DeryaOnDiet sabahki mesajlara bakamadım ama senin eksi olduğunu biliyorum,başka kim var, su artı olanlara günlerini bı gösterelim rehavet neymiş bı görsünler
Kaptanim ben hem regl oldum agrimda var hemde misafirim geliyo erken giderlerse yapmaya calisirim yapamazsam kizmayin bana
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
75.9 | 75.3 | | |
75 | 74.7 | | |
65.6 | 65.3 | | |
66.9 | 66.3 | | |
81.3 | 80.5 | | |
68.9 | 68 | | |
52.7 | 52.5 | | |
76.25 | 75.50 | | |
56.3 | 55.5 | | |
64.9 | 64 | | |
72.6 | ?? | | |
66.1 | 65.3 | | |
68.5 | 67.5 | | |
86.7 | 84.6 | | |
72.7 | 72 | | |
69.5 | ?? | | |
75.15 | 75 ? | | |
95 | 93.5 | | |
| | | |
| | | |
| | | |
| | | |
Spor ağrılarına iyi gelir erken giderlerse yapmaya çalış didemcim yaKaptanim ben hem regl oldum agrimda var hemde misafirim geliyo erken giderlerse yapmaya calisirim yapamazsam kizmayin bana
Eksi gelenler yanlış hatırlamıyorsamSüpersin,ben de eve ywni geldim,akşam içeceğim artık yeşil cayimi.Gitmeden içmeye cesaret edemedim WC ye gitmek istemiyorum okulda
Eksi gelwnler kimlerdi kaptanımCherry Mom ? AYAKLANMA BASLATİYORUM DeryaOnDiet sabahki mesajlara bakamadım ama senin eksi olduğunu biliyorum,başka kim var, su artı olanlara günlerini bı gösterelim rehavet neymiş bı görsünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?