- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #397.141
Senin yoldan çıkmaya meylin varmışMahvoldum kiz resmen esim diyo napiyosun gel yanimda ziplavalla 1000 zipladim asiri derecede kasiniyorum Cherry Mom kaptanim spor tamamdir.
S Suskunhanim bu saatte beni kaldirdin ya bravo valla
İsmini eksi gelenlerde hatırlayamadım, sabah eksi mıydın artı miSuyu az içmeyim 3 lt tamamlaym diye akşamları da içiyordum bol bol ve kilom kıyafetli 83lerde oluyodu hep yatarken ve sabaha 400 500 gr anca gidiyo du 82lerde uyanıyordum
Bugün sadece içemk istediğim zamanlar içtim ve şuan kilom 82.0 kıyafetli sabaha 81lerde uyanıcam inşaAllah
Valla bundan sonra canım istediği zaman içecem, bana suyu çok içmek iyi gelmiyor
Bravooo canımmm bende spordayımMahvoldum kiz resmen esim diyo napiyosun gel yanimda ziplavalla 1000 zipladim asiri derecede kasiniyorum Cherry Mom kaptanim spor tamamdir.
S Suskunhanim bu saatte beni kaldirdin ya bravo valla
Sabah +200dümİsmini eksi gelenlerde hatırlayamadım, sabah eksi mıydın artı miona göre sevineceğim bak
O iyi mi bilmiyorum D ye bakilmadi ama diger vitaminler iyi.Geçmiş olsun canım bundan sonrası inşallah daaha kolay olur senin için
Benimde d vitamini yerlerde çıktı 13 müş
Bende cnm istedikce iciyorum daha hizli gidiyo kiloCumadan beri çok dikkat ettiğim halde gram gram gitti hepsi su yüzündenmş resmen şuan sabahki kilomdaym
Istek vardi usengeclik vardi ustumdeki olu topragini attinSenin yoldan çıkmaya meylin varmışsüpersin canım ayakta alkisliyorum
İsmini eksi gelenlerde hatırlayamadım, sabah eksi mıydın artı miona göre sevineceğim bak
Ooo harikaaa tutmayalim seni bitirince gelirsin kaptanimBravooo canımmm bende spordayım
Onun su olduğunu düşünürsek bence sen bizimlesiiinnSabah +200düm
İnsanın yaptıkça yapması, tattikca da hatası geliyor bunu bilir bunu söylerimIstek vardi usengeclik vardi ustumdeki olu topragini attin
Aşırı mutluyum diyorum ya normalde 83le uyuyordum 82.5 ile uyanıyordm 3 gündürOnun su olduğunu düşünürsek bence sen bizimlesiiinn
Ben de yarın 55 i gorecegim galibaAşırı mutluyum diyorum ya normalde 83le uyuyordum 82.5 ile uyanıyordm 3 gündür
Bugün 82.0 ile uyucam hatta belkş 81.9lahalay çekesim var
Limonlu su ise yaramazsa baska careler arayacagim yaniSevam mi tamam mı derken?
Bide bu kıyafetli halim he kıyafetsiz 81. 5Aşırı mutluyum diyorum ya normalde 83le uyuyordum 82.5 ile uyanıyordm 3 gündür
Bugün 82.0 ile uyucam hatta belkş 81.9lahalay çekesim var
Süper menüTek öğün
Yulafli lorlu 2 yumurtali omlet
1 buyuk bardak ayran
2 sade kahve
1 ananasli yesil cay
1 karisik form cayi
Su 3lt-2.5 litresi limonlu
Spor 20dk bolgesel- 20dk zumba-40dk cardio-1 saat leslie boosted walk-toplam 13242 adim
Cherry Mom @_Reyyan hawar
Gece tartisi yaptim ben deBide bu kıyafetli halim he kıyafetsiz 81. 5tililililililil
Ay insallah canim agzindan bal damliyor. Benim de hedefim 2 gunde 1.700 verip 2 gun de uzerine biraz katip eksi gelmek insallahSüper menü
Süper spor
Sen yarın eksi -1 görürsün bu menü ve sporla
Canim senin de menun cok guzel +300 gitmiştir bile1 Mart pazartesi
Sabah 09:00
1,5 dilim uno denge
1 yumurta peynir zeytin
ara 1 muz
Dibek kahvesi
öğlen 14:00
1,5 dilim uno denge
4 ızgara köfte
4 çeri domates
2 çatal makarna
Akşam
Yarım ayva
1 portakal
2 avuç beyaz leblebi
( ben genelde 2 öğün yapıyorum bu gün işler biraz karıştı akşam yemek yerine meyve yedim)
2 lt su bolca çay
1 fincan yeşil çay
40 dk yürüyüş yaptım toplamda 10.100 adım
Nikinik 1. Yaptım canım
Cherry Mom @_Reyyan
@whitetea canım ben iple beraber 1000taneyi kesintisiz atladım
Ben şok ben iptalBenim rekorum 1700 zıp
canım güzel menü ve sıpirFilitre kahve, maydonoz kürü
11 gibi kahvaltı
1 h yumurta, 1 dlm süzme peynir, 3 yeşil zeytin, bir yeşil soğan, 1 YK tahin pekmez,yarım dilim tb ekmegi
Ara yok
Aksam(6gibi)
1 yk makarna, 3 YK taze fasulye, yoğurtlu pancar salatası
3 fincan yeşil çay, 2 lt su
SPOR (Hedef60kgolmak sana gelsin tatlım )
1200 zıp 240+100= 340
30 dk Leslie(1000 steps olanı yaptım) 90(?) +50=140
Bunların dışındaki adimim 11000 110+50=160 puan
TOPLAM 640 PUAN
Nikinik @_Reyyan Cherry Mom @DeryaOnDiet
ay hadi inşallah kuzumAy insallah canim agzindan bal damliyor. Benim de hedefim 2 gunde 1.700 verip 2 gun de uzerine biraz katip eksi gelmek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?