Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar
Dün fena bir gündü. Sabahtan ben hastaydım. Sanırım pazar günü üşümenin etkisiyle karnım ve kasıklarım fena ağrıyordu. Bir Akşama yetiştirmem gereken ormanlıca ödevi vardı. Zor bela onu yaptım.
Sonra oğlumu hastaneye götürdük. Geçenlerde düşüp burnunu vurmuştu. Burnunun içi şişti. Bir türlü inmedi şişi. Biz de acaba kırık falan mı var diye korktuk. Yokmuş şükür. Hastanede işimiz çok uzun sürdü. Trafiğe de takıldık. Yolda izde Çok saçma sapan yedim dün Yani hafta sonu bile o şekil yemem. Nasıl halledeceğim bilmiyordum. Tek öğün mü yapsam, çorba diyeti mi yapsam, ölümlerden ölüm mü beğensem ne yapsam bilemedim
Valla sınav mınav gitti. Hayırlısı olsun
belmayne bildirim yapmadı sanırım bakalım onun tarafı ne eksi mi artı mı grubunu seç belmayne çeteleşme başladı takımda
Canım, biliyorsun pozitif bir insanım
Beni pozitif haneye yaz sen

Çok geçmiş olsun canımyemeyi de düşünme senin elinde olmayan sebeplerden olmuş eminim çok aşırıya kaçmamışsındır toparlarsın

Çok geçmiş olsun canımyemeyi de düşünme senin elinde olmayan sebeplerden olmuş eminim çok aşırıya kaçmamışsındır toparlarsın
Teşekkür ederim canım.
Ay inşallah toparlayabilirim. Hafta sonunu güzel atlattık derken hafta içi hiç yapmayacağım şeyi yaptım. Bir de adetim zaten çok fazla eksi beklemiyordum cumaya yapcaz bişiler artık

Malesef kaptanim ben de inanamadim gözümden mi kacti acaba diye kac kez kontrol ettim
canım aslında Mathilda03 menüsüne eklemeyi unutmuş galiba onda 1000 zıp vardı burda yazmıştı düzeltme süren geçmedi ise düzelt istersen

DeryaOnDiet yapacağını söylemişti menü yazmamış yapmıştır diye düşünüyorum gelince yazar bakalım uyuya mı kaldı gece :)

Yaparsın yaparsın
Ben aralıksız iple 1000 atladığımda en son baldır kaslarım kasılmıştı 2 hafta geçmedi
Ben hiç spor yapmadığım zamanlarda kiloluyken yani bi kere atladım ama 300 tane mi ne atladım çok değildi ay ben de senin gibi olmuştum gören herkes sakatlandın mı diye soruyordu

Canım o kadar üşüdüğünü yazmıştın ki geçmiş olsun
oğlunada çok geçmiş olsun kırık olmaması sevindirici zedelendi demekki yemeği bence 1 2 günde tolere edersin üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…