Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım çok geçmiş olsun kırık çatlak olmadığına da sevindim cnm merak etme o yaşta çabuk iyileşir

Demek sen de + bir insansın gel grubumuza o zmn :))

Günaydın arkadaşlar
Geçmiş olsun canım
Dışarıda olunca ya da bir şekilde yemek saati aksayınca maalesef böyle şeyler oluyor
Toparlarsın sen

Malesef kaptanim surem gecti. Burda yazilinca arada kaynamasi normal

Sporumu sabah yaptm mortim yemekte şimdi yicem maalesef eşim geç geldi
Sen neler yaptn
Canim ben dun pert oldum aksama artik ve sizdim yatakta, tek iyi yani karnimin aciktigini anlamadim, kacamak yapamadan yattim
Canim sen vucudunun sifresini az cok bilirsin, yalniz tarti detoksu yapalim bence, sabah aksam ya da her su ictigimizde spor yaptigimizda tartilirsak dogru sonuc alamayabiliriz, sonucta onemli olan yag yakimi. Sen onumuzdeki hafta 7 leri gorursun bence

Günaydınlaar
200 müüüğğ
Ben 100ü zor zıplıyorm tek seferde
MaşaAllah sana
Zorlamayla o kadar oluyor

Canım hem sana hemde oğluşuna çok geçmiş olsun. Malesef evden çıkınca yemek işi biraz gümlüyor ama sorun değil cuma ya kadar menülerini sporla desteklersen eksiyi görürsün mutlaka

belmayne canim gecmis olsun sana da kuzusa da

hawar canim sana da kolay gelsin yogun bi gun

Maalesef canım ben bi dibe battım resmen çıkarım inşallah dur bakalım
Canim sen niye listeye girmedin. Psikolojik yeme seninki kendimden biliyorum. Ben listedeyim diye 3 gunde sinirladim kendimi. Sinirlamasaydim 80e dayanirdim.Keske listeye girsen sen de insan sorumluluk alinca daha iyi oluyor.bi yerde tutuyor kendini

görüşürüz canım kolay gelsinn aşı oldun mu bu arada sen merak ettim :)
Maalesef canım ben bi dibe battım resmen çıkarım inşallah dur bakalım
Canım ertleme hiç ben seni dün toparlamaya başladın sanıyorum
kaçamak diyette sorun değil ki elbet olacak kazananlar kaçamak sonrası devam edebilenler haydii hiç birşey olmamış gibi devam edelim Ankacım
Yok ben de spor yok kaptanim maalesef. Menum iyiydi onu da yazmamisim, bugun toparlaniyorum hemen
belmayne
gecmis olsun canim sana da ogluna da.
tmm canım o halde bugün vaktin olursa güzel bir spor bekliyoruz senden :)

Günaydın kızlarr dün çok erken uyudum 9 buçuk gibi çok yorgundum spor da yalan oldu. her yerim agrıyor eşim diyor ki covid biterken biz covid olmayalım
ayy kuzum nerde kovid bitiyor ya hiç bitecek gibi durmuyor valla ://
senin spordan ağrıyordur belki Allah korusun hasta olmasın kimse

Canım ertleme hiç ben seni dün toparlamaya başladın sanıyorum
kaçamak diyette sorun değil ki elbet olacak kazananlar kaçamak sonrası devam edebilenler haydii hiç birşey olmamış gibi devam edelim Ankacım
Gündüzleri iyi de gece gidiyor

Canim sen niye listeye girmedin. Psikolojik yeme seninki kendimden biliyorum. Ben listedeyim diye 3 gunde sinirladim kendimi. Sinirlamasaydim 80e dayanirdim.Keske listeye girsen sen de insan sorumluluk alinca daha iyi oluyor.bi yerde tutuyor kendini
Yıllardır listedeyim biraz free deneyeyim dedim :)))

Gündüzleri iyi de gece gidiyor
önemli olan gece zaten if e başla if e bence o seni durdurur inan
bende gündüzleri çok iyiyim akşam olunca acıkıyorum meyve yiyorum süt içiyorum galeta yiyorum karnım dolu yatağa giriyorum ne anlamı kalıyor arkadaş ol bana birlikte başlayalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…