Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim al bir demir ve c vitamini hapi, beraber alinmasi gerekiyor demisti doktorum. Birak hemen o tahun pekmezi yerine

Tabi farkedilmesi guzel ama daha yolumuz var rakibim tam gaz devam. Koss bak arkandayim yoksa gecerim seni

Uzun zamandir yapmadigindandir canim. Birkac hafta duzenli yapinca alisirsin. Baslarda zorluyor sadece. Sonra dersin ayy 8 dakika cok cabuk bitti bir kere daha yapayim diye. Kisa durede super sekil veriyor vucuda. Tam 3 ay oldu dogum yapali benim gobek gitti inan. Devam et cok faydasini gorursun.

Kilo bildirimi

Geçen cuma: 65.6
Bu cuma: 65.0
Fark: -0,6
Yüzde: 0,914
Hedef: 64.5
Cherry Mom

Yine bir artıyla başlayıp eksiyle bitirme macerasının sonuna geldik
Seviyorum böyle küçük heyecanları

Geçen hafta 81.3
Bu hafta 79.8
Fark - 1.5
Yüzde %1,845
Yeni hedef 79.0

Allahım çok şükür 7ler geldi bi daha hiç gitmesin inşaAllah

Cherry Mom Arc-en-ciel

Geçen hafta 96.2
Bu hafta 92.2
Fark -4.0Eki Görüntüle 2795584
Bunlar nedir arkadas, siz benim ayda verecegim kiloyu haftada veriyorsunuz, ben gramla takiliyorum, valla benim bu takimda yatacak yerim yok alma kaptanim beni listeye ya gercekten, ortalama dusururum, ben altta takilayim
Cherry Mom

Eki Görüntüle 2795496

68.9/67.9/1/%1.451

Kaptanım yanlışsa düzelt
Mezun olmak istiyorum, alt listeden devam edicem
Cook guzel bir yuzde masallah canim

Geçen hafta 56.3
Güncel 55.8
Fark 500
Hedef 55.5
Cherry Mom
Bu kucucuk azicik killoda nasil veriyorsun 500gr metabolizmanin ve iradenin hayraniyim canim masallah
Wuuwuu sonunda canim kirdin seytanin bacagini. Harikasin insallah en kisa surede su 70i de tarihin eski sayfalarina gom
Kilo bildirimi

Geçen cuma: 65.6
Bu cuma: 65.0
Fark: -0,6
Yüzde: 0,914
Hedef: 64.5
Cherry Mom

Yine bir artıyla başlayıp eksiyle bitirme macerasının sonuna geldik
Seviyorum böyle küçük heyecanları
Heyy masallah yuzdeye bak. Eriyorsuun eriyorsuuun
Geçen hafta: 66.9
Bu hafta: 65.8
Giden : 1.100
Yüzde: 1,644
Gelecek hafta hedef: 65
Nikinik Cherry Mom
Amanin bu ne ben galiba gecen ay toplamda verdim bunu, masallah canim
Sen de 75 hedefledin galiba canim
Yapmaaa hemen dur , yeme plani hazirla bugun basla canim yeniden. Alinca kolay aliniyor da verirken ugrasip duruyoruz.

Geçen cuma 68.5
Bugün 66.3
Fark 2.2
Yüzde %3.21
Cherry Mom @Kendinin en iyi hali ol
Heyy masallah bu kiloda 2.2 eksi supersin super
Geçen hafta 81.3
Bu hafta 79.8
Fark - 1.5
Yüzde %1,845
Yeni hedef 79.0

Allahım çok şükür 7ler geldi bi daha hiç gitmesin inşaAllah

Cherry Mom Arc-en-ciel
Sen birkac haftaya benim kiloma gelirsin bu metobizma hiziyla masallah canim, tebrikler

İnşaAllah mortim çok teşekkür ederim

Eksi eksidir mortim tebrik ederim
Ama neden çok az gidiyor
Benim biraz da ezelden beri boyle, ýani hem su bol hem spor bol hem yeme az olmali, biri azicik gevseyince olmuyor, insulin direnci ilaci da kullanmiyorum, getirmemisim, belki o da etkilidir bilmiyorum. Burada da baktirmadim yeniden covid fln olunca.

Gecen hafta 69.5
Bu hafta 69.3
Verilen kilo 200 gr
%0.28

Cherry Mom
Moralini bozma sakin arti olmaktan bin kat iyidir. Ben 2 aydir boyle 150,200 veriyorum canim. Ama inaniyotum birgun birden gidecek bu kilolar. Gitmezse de aylarca devam ne yapalim. Aylarca yiyip sisko olmaktansa aylarca dikkat edip eninde sonunda zayiflayacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…