Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #397.741
Vuhuuu sen naptin boyle o nasil eksi
Biran yanlis gordum sandim. Bur daha baktim eksi 400gr mi yoksa 4 kilo mu diye wuuuuwuuuu, tebrikler canim. Bu gidisle bir veya iki haftaya seksenlerdesin masallah
Uuuu harika 4 kiloooo
Canim al bir demir ve c vitamini hapi, beraber alinmasi gerekiyor demisti doktorum. Birak hemen o tahun pekmezi yerineBana da 7’ler geliyor sanırım
Şu arada tahin pekmezler havada uçuştu demir meselesine...Neyse ki toparladım ama kilo aldım hissediyorum ve korkumdan hiç tartılamadım. Bugün teyzem kızdı bana kilo aldın diye ve resmen kendime geldim.
Bu sarsıntıya ihtiyacım varmış!
Uuuu harika 4 kiloooo
Vuhuuu sen naptin boyle o nasil eksimasallah
Çoook tesekkur ederimmBiran yanlis gordum sandim. Bur daha baktim eksi 400gr mi yoksa 4 kilo mu diye wuuuuwuuuu, tebrikler canim. Bu gidisle bir veya iki haftaya seksenlerdesin masallah
Tabi farkedilmesi guzel ama daha yolumuz var rakibim tam gaz devam. Koss bak arkandayim yoksa gecerim seniEvet canim biraz ole oldu sanirkm benim.icin bugun guzel gecti bakalim sabah ne olucak artilar gitsin yeterki
Cok dogru yazdiklarin kaptanim ama ben cok kıstim sanirim yenicek zmanda yemeyip yenmicek zmanda yiyorum bu huyum cok kotu once onu duzeltip diyet degilde yasam tarzimi degistirmem lazim yeme icmeyi duzeltmem lazim verdigim kilolar geri gelsin asla istemiyorum
Yaaa deme ole deme
Yaa pamukum valla gel beraber toparlanalim ben biraz dagittim dun bgun toparladim yarin dahada gzel olucak insallah canim sende durumlar nasil bakalim
Kesinlinlikle sabir cok onemli canim birakmak yok hedefe tam gaz devam
Yaa simdiden ne gzel zayiflamissin diyenler oluyo rehavetemi ugruyorum acaba
Spor menu gzel canim aksam patates olmasaymis super olcakmis
Uzun zamandir yapmadigindandir canim. Birkac hafta duzenli yapinca alisirsin. Baslarda zorluyor sadece. Sonra dersin ayy 8 dakika cok cabuk bitti bir kere daha yapayim diye. Kisa durede super sekil veriyor vucuda. Tam 3 ay oldu dogum yapali benim gobek gitti inan. Devam et cok faydasini gorursun.DeryaOnDiet
Deryaaaa... Tabata neymiş öyle, 7 dk yaptım canım çıktızor dayandım. Ya da ben uzun süredir bu kadar tempolu spor yapmadığım için çok hamlandım bilmiyorum ama mahvoldum 7 dk da bacaklarım titriyordu!
Tebrikler canim hosgeldin 70lere
Waaww masallah canim masallah
Teşekkür ederim kızlarHarikasın cnm tebrik ederim
Gecen cuma 75
Güncel 73.2
Fark 1.8
Yüzde 2.4
Haftaya hedef 72.5
Kaptanim mezuniyet hedefimi 67ye indirmek istiyorum
Sevgili pazartesi eksi gelenler pazartesi 76.7 ydim bilin istedim
Cherry Mom @hawarEki Görüntüle 2795546
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 65.6
Bu cuma: 65.0
Fark: -0,6
Yüzde: 0,914
Hedef: 64.5
Cherry Mom
Yine bir artıyla başlayıp eksiyle bitirme macerasının sonuna geldik
Seviyorum böyle küçük heyecanları
Geçen hafta 81.3
Bu hafta 79.8
Fark - 1.5
Yüzde %1,845
Yeni hedef 79.0
Allahım çok şükür 7ler geldi bi daha hiç gitmesin inşaAllah
Cherry Mom Arc-en-ciel
Bunlar nedir arkadas, siz benim ayda verecegim kiloyu haftada veriyorsunuz, ben gramla takiliyorum, valla benim bu takimda yatacak yerim yok
Harika eksi canım umarım hedefe ulaşana kadar bu istikrarla ilerlersin
Geçen hafta 81.3
Bu hafta 79.8
Fark - 1.5
Yüzde %1,845
Yeni hedef 79.0
Cherry Mom Arc-en-ciel
Eksi eksidir mortim tebrik ederim
Cook guzel bir yuzde masallah canimEki Görüntüle 2795496
68.9/67.9/1/%1.451
Kaptanım yanlışsa düzelt
Mezun olmak istiyorum, alt listeden devam edicem
Bu kucucuk azicik killoda nasil veriyorsun 500gr metabolizmanin ve iradenin hayraniyim canim masallah
Wuuwuu sonunda canim kirdin seytanin bacagini. HarikasinGecen cuma 75
Güncel 73.2
Fark 1.8
Yüzde 2.4
Haftaya hedef 72.5
Kaptanim mezuniyet hedefimi 67ye indirmek istiyorum
Sevgili pazartesi eksi gelenler pazartesi 76.7 ydim bilin istedim
Cherry Mom @hawarEki Görüntüle 2795546
Heyy masallah yuzdeye bak. Eriyorsuun eriyorsuuunKilo bildirimi
Geçen cuma: 65.6
Bu cuma: 65.0
Fark: -0,6
Yüzde: 0,914
Hedef: 64.5
Cherry Mom
Yine bir artıyla başlayıp eksiyle bitirme macerasının sonuna geldik
Seviyorum böyle küçük heyecanları
Amanin bu ne ben galiba gecen ay toplamda verdim bunu, masallah canimGeçen hafta: 66.9
Bu hafta: 65.8
Giden : 1.100
Yüzde: 1,644
Gelecek hafta hedef: 65
Nikinik Cherry Mom
Sen de 75 hedefledin galiba canimEn son kaçtım hatırlamıyorum ama bugün her şeye sıfırdan başlıyorum ve daha çok katılarak, takip ederek, 5 dk bile olsa spor yaparak.
ama bana bu spor çok az demeyin olur mu?Kendimi alıştırmam gerek. Zorlanınca hemen bırakıyorum maalesef. Az bile olsa pozitif başlayayım.
Heyy masallah bu kiloda 2.2 eksi supersin super
Sen birkac haftaya benim kiloma gelirsin bu metobizma hiziyla masallah canim, tebriklerGeçen hafta 81.3
Bu hafta 79.8
Fark - 1.5
Yüzde %1,845
Yeni hedef 79.0
Cherry Mom Arc-en-ciel
İnşaAllah mortim çok teşekkür ederimKilo veren butun arkadaslari ki sanirim herkes ekside cani gonulden tebrik ediyorum, ozellikle cok spor yapanlar oldu pzt arti gelip, buyuksunuz
Mortim helal olsun tuttun bogazini, tebrik ediyorum seni de 7ler cabuk geldi cabuk da gitsin insallah
Begonya2
Teşekkür ederim canım inşaAllahSen birkac haftaya benim kiloma gelirsin bu metobizma hiziyla masallah canim, tebrikler
Benim biraz da ezelden beri boyle, ýani hem su bol hem spor bol hem yeme az olmali, biri azicik gevseyince olmuyor, insulin direnci ilaci da kullanmiyorum, getirmemisim, belki o da etkilidir bilmiyorum. Burada da baktirmadim yeniden covid fln olunca.Eksi eksidir mortim tebrik ederim
Ama neden çok az gidiyor
Moralini bozma sakin arti olmaktan bin kat iyidir. Ben 2 aydir boyle 150,200 veriyorum canim. Ama inaniyotum birgun birden gidecek bu kilolar. Gitmezse de aylarca devam ne yapalim. Aylarca yiyip sisko olmaktansa aylarca dikkat edip eninde sonunda zayiflayacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?