- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #397.861
Ay benim 7.5 kilom kalmış hedefeMathilda03 senin hedef kg 55 demişiz başlangıç kilona göre istersen biraz yükseltebiliriz sonra hedefe yaklaştıkça düşürmek daha zevkli olabiliyor sonlara doğru yorulma vs de olabilir tekrar bir sorayım dedim :)
Aaa gerçekten mi
Sanırm mathilda ve just a perfectCherry Mom kaptanim bugun listeye kimler giriyor
Sordum kızAaa gerçekten mi
Cherry Mom kaptanim bugun listeye kimler giriyor
Diğer takımlar da mühim onlar napti acabaSordum kızkendinin en iyi hali ol u bekliyoruz tartılmayı unutmuş
Ama bence oluruz çok güzel yüzdeler var
Mathilda listeye giriyorsa superMathilda03
Arc-en-ciel her ne kadar o istemesede canım ben seni alma niyetindeyim gerçi genel ortalamayada bir bakacağım izin öncesi kilondan hesap edileceği için ortalama bi tık düşecek bakalım ona göre alalım seni diyorum almazsak kaçıp gidecek gibisin.. alırsak en azından yeni bir motivasyon olabilir sonrasında baktık olmadı gitmiyor eski üyesin zaten izin hakkında var izin yazarız yine ne olacak alt listede takımda kalmaya devam edersin benim fikrim bu
Yok ben kendi takımıma zor bakıyorum
Yok canım white verdi 4 kilo4kilo veren kimdi ya benim kafa gitti heralde mathilda miydibenim bol protein almam lazim
Tamam tamam simdi oldu kilosu az yuzdesi iyiYok canım white verdi 4 kilo
Mathilda 2.2 kilo verdi yüzdesi 3
Anaaa hani beni de alacaktın vaz mı geçtin :))Mathilda03
Arc-en-ciel her ne kadar o istemesede canım ben seni alma niyetindeyim gerçi genel ortalamayada bir bakacağım izin öncesi kilondan hesap edileceği için ortalama bi tık düşecek bakalım ona göre alalım seni diyorum almazsak kaçıp gidecek gibisin.. alırsak en azından yeni bir motivasyon olabilir sonrasında baktık olmadı gitmiyor eski üyesin zaten izin hakkında var izin yazarız yine ne olacak alt listede takımda kalmaya devam edersin benim fikrim bu
Alayım mı vazgeçmedim gönlün yok gibi geldi :)))Anaaa hani beni de alacaktın vaz mı geçtin :))
Kararsızdım aslında ama beni tutacak gibi geldi..Alayım mı vazgeçmedim gönlün yok gibi geldi :)))tmmdır
Kesinlikle tutarKararsızdım aslında ama beni tutacak gibi geldi..
Anladim canim. Gideyim o zaman pazartesiEvet daha sonra ödeme sıkıntısı yaşayacaksan böyle daha mantıklı olur canım. Ama ödemede sıkıntı yaşamam dersen bu süreci uzmanla geçirmen de daha kolay olur gibi geldi bana.
Sagol canimKilo veren herkesi tebrik ederim süper sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?