- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #397.881
Tebrikler canim masallah yakinda sen de birakirsin 80i gerideHerkese bu saatten günaydın :)
Geçen hafta : 86,7
Bu hafta: 86,2
Fark: 0,5
Yüzde: %0,576
Haftaya hedef: 85,8
Eki Görüntüle 2795749
Selam canım tebriklerrrHerkese bu saatten günaydın :)
Geçen hafta : 86,7
Bu hafta: 86,2
Fark: 0,5
Yüzde: %0,576
Haftaya hedef: 85,8
Eki Görüntüle 2795749
Bence de listenin sorumlulugu var sonuctaKesinlikle tutar
Kimle tartışıyoz kaptanım toplanıp gidelimKendinin en iyi hali ol kaç gibi tartışabilirsin canım ?
Ayy diyorum Bismillah ne diyor bu kızKimle tartışıyoz kaptanım toplanıp gidelim
Ayy diyorum Bismillah ne diyor bu kız
Menü çok güzel ama bence akşam 9daki meyve olamamalı10.30
Çay
Omlet
1 avuç içi peynir
5 zeytin
Söğüş
1 dilim ekmek
12.00
Yesil cay
14.30 15.00
Yesil elma
2 kasik yogurt
18.00
,5 kasik etli kiymali sulu yemek (sebze veya kurubaklagil)
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
21.00
Meyve
1 cay bardagi kefir
Cherry Mom kaptanım listem
Artık diyetisyen ne derse harfi harfine uyacağım çok vakit kaybettim çünkü yıllardır yerimde sayıyorumMenü çok güzel ama bence akşam 9daki meyve olamamalı
Akşam yemekten sonra bişe yemezse harika gidiyor kilo ama yendiği zaman yavaşlıyor bence
Yine uy tabi ama akşamki meyve olmasa daha iyi giderdi bence kilonArtık diyetisyen ne derse harfi harfine uyacağım çok vakit kaybettim çünkü yıllardır yerimde sayıyorum
onun dışında bi de gece 2 de uyumazsam 2 galeta 1 kk peynir söğüş var acil durum öğünüYine uy tabi ama akşamki meyve olmasa daha iyi giderdi bence kilon
İnşaAllah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın
Okulda su bile içmedim kaptancım 100 gr ile hedefi kaçırdımAy canım bu ağrı herşeyi unutturdu sana
Tmm canım bekliyoruz çok su yemek yeme bari o arada artılarımız var bak
Oyle yap canim en iyisiArtık diyetisyen ne derse harfi harfine uyacağım çok vakit kaybettim çünkü yıllardır yerimde sayıyorum
Ona dokunma o aksamlari bozuyor diyetiMenü çok güzel ama bence akşam 9daki meyve olamamalı
Akşam yemekten sonra bişe yemezse harika gidiyor kilo ama yendiği zaman yavaşlıyor bence
Artık anka ve diyet bozma kelimelerini bi arada kullanamayacaksınızOna dokunma o aksamlari bozuyor diyetio yuzden koymustur diyetisyen
Kaptanim sen bak bir ortalamaya, yok kacmiyorum vazgectim, savasiyorumMathilda03
Arc-en-ciel her ne kadar o istemesede canım ben seni alma niyetindeyim gerçi genel ortalamayada bir bakacağım izin öncesi kilondan hesap edileceği için ortalama bi tık düşecek bakalım ona göre alalım seni diyorum almazsak kaçıp gidecek gibisin.. alırsak en azından yeni bir motivasyon olabilir sonrasında baktık olmadı gitmiyor eski üyesin zaten izin hakkında var izin yazarız yine ne olacak alt listede takımda kalmaya devam edersin benim fikrim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?