- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #397.901
Tebriklerr canım olsun ama üzüldüm susuz kalmanaOkulda su bile içmedim kaptancım 100 gr ile hedefi kaçırdım
Geçen cuma 66.1
Bu cuma 65.4
Fark -700 gr
% 1,059
Cherry Mom Mathilda03
Tmm kızlar cocukla dışarı çıktım şimdi eve gidince toparlayıp durumu iletirim ama alırız herkesi benceKaptanim sen bak bir ortalamaya, yok kacmiyorum vazgectim, savasiyorum
Hadi utandir bizi ankamArtık anka ve diyet bozma kelimelerini bi arada kullanamayacaksınız
Estağfirullah canım siz de uydurmadınız sonuçtaHadi utandir bizi ankam
Ayy ozeniyorum sana ya hergun cikiyorsunuz ne guzel. Bizim site ama bahcesi yok carsi ustu 4 bina. Binadan ciktigimiz an ana caddedeyiz o yuzden hergun inelim asagi olmuyor malesefTmm kızlar cocukla dışarı çıktım şimdi eve gidince toparlayıp durumu iletirim ama alırız herkesi bence
Burasi da cok guzel bugun esim de evde biz de bi turlayip geleceğiz. Giremedigim bi kot vardi onu giyeyim de bi salinayimDışarısı o kadar çok güzel ki gel yürüyüş yap diye bağırıyor ama çocuklar
Ayy ozeniyorum sana ya hergun cikiyorsunuz ne guzel. Bizim site ama bahcesi yok carsi ustu 4 bina. Binadan ciktigimiz an ana caddedeyiz o yuzden hergun inelim asagi olmuyor malesef
Lojman bekliyorum hasretle bu sene nasip olur insallah yoksa ev guzel kiradan kiraya gecmek de mantikli degil. Evi internetten tutunca boyle oluyorKeşke imkanınız olsa sizinde canım her gün dua ediyorum burası nimet biizm için
Hangi semttesn kaptanımKeşke imkanınız olsa sizinde canım her gün dua ediyorum burası nimet biizm için
Olur kaptanım 60 diyelim o zaman daha heye anlı olsunMathilda03 senin hedef kg 55 demişiz başlangıç kilona göre istersen biraz yükseltebiliriz sonra hedefe yaklaştıkça düşürmek daha zevkli olabiliyor sonlara doğru yorulma vs de olabilir tekrar bir sorayım dedim :)
ne lojmanı nikinikLojman bekliyorum hasretle bu sene nasip olur insallah yoksa ev guzel kiradan kiraya gecmek de mantikli degil. Evi internetten tutunca boyle oluyorbiz evi gormeden esyalarimiz gelmisti eve
bende izne ayrıldığımda kaç kiloymuşum kaptanım nerden öğreneceğiz ben çünkü o kiloya düşene kadar giremiyorum burda sizlerle motive olup diyetime daha sadık olmak istiyorumMathilda03
@Just a perfect day her ne kadar o istemesedecanım ben seni alma niyetindeyim gerçi genel ortalamayada bir bakacağım izin öncesi kilondan hesap edileceği için ortalama bi tık düşecek bakalım ona göre alalım seni diyorum almazsak kaçıp gidecek gibisin.. alırsak en azından yeni bir motivasyon olabilir sonrasında baktık olmadı gitmiyor eski üyesin zaten izin hakkında var izin yazarız yine ne olacak alt listede takımda kalmaya devam edersin benim fikrim bu
68.8 edacım :) bu kiloya inmek zorunda değilsin tabiki düşebildiğin kadar düş biizm için kârdır ama ekstrem kuralımız var yüzde 5 üstü kg aldığın için takımda menülerde sporda istikrarını gördükten sonra listeye alırız tabikibende izne ayrıldığımda kaç kiloymuşum kaptanım nerden öğreneceğiz ben çünkü o kiloya düşene kadar giremiyorum burda sizlerle motive olup diyetime daha sadık olmak istiyorum
Kızlar listemiz
Yarın ekipteki herkesten ekte @SanSebastianCheesecake tartı fotosu gibi :) eksiksiz bildirim yapmasını rica ederim yıl zorunlu değil.
05.mart + nick
@hawarNikinik @yarimuhendis @Suskunhanim @Tempus @belmayne @DeryaOnDiet @azaydidem @ummhnisa Begonya2 @Kendinin en iyi hali ol @belmayne
@Amor-a @balpamuk @muhursuzpusula @birsevgiAnka Mathilda03 @Just a perfect day @whitetea Deniz ve Kum @lotuscicegii
***5.Takım 716. Etap ***
hawar (66.9/
nikinik (75/ hedef kilo revizesi: eski hedef 69 yeni hedef 67
Yarimuhendis (52,7/ )geçtiğimiz etap bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü
Suskunhanim(56.3/
Tempus (68.9/
DeryaOnDiet(76.25/
azaydidem(72.6/
Ummhnisa (75.9/
L O L (81,3/
SanSebastianCheesecake(64.9/
Kendinin en iyi hali ol (66.1/
Belmayne (65.6/
5.takim ortalaması: %
Alt liste:
balpamuk(68,5
Amor-a (54 / mezun üye.
muhursuzpusula(86.7/ yeni üye başlangıç tarihi 08.01.21 başlangıç kg 88 hedef kg 65
Birsevgi (75.15/681.etapta 71.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
Anka (72,7/ 661.etapta 67.3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Mathilda03(68.5/ yeni üye başlangıç tarihi 15.02.21 başlangıç kg 72 hedef kg 55
Just a perfect day (69.5/ )663.etapta 64.7 kg ile izne ayrılan üye hedef kg 59 ??
Whitetea (96.2/ ) yeni üye başlangıç tarihi 25.02.21 başlangıç kg 96.2 hedef kg 69
karabiber01 ( 77 / ) 603.etapta 68.8 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü , hedef kg 60
lotuscicegii ( 93 / ) yeni üye başlangıç tarihi 04.03.21 başlangıç kg 93,hedef kg 60
Orandayım canım lojmandaHangi semttesn kaptanım
Benim oturduğum yerde çok güzel sessiz sakin tam yürüyüşlük ama anka gibi çocuklar elimi kolumu bağlıyor
Benim eşimde oranda çalışıyorOrandayım canım lojmanda
İnşallah olur canım veya o olmazsa site ortamları yine iyi oluyor çocuklar için komşulukta daha iyi oluyor sitelerde benceLojman bekliyorum hasretle bu sene nasip olur insallah yoksa ev guzel kiradan kiraya gecmek de mantikli degil. Evi internetten tutunca boyle oluyorbiz evi gormeden esyalarimiz gelmisti eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?