Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tmm kızlar cocukla dışarı çıktım şimdi eve gidince toparlayıp durumu iletirim ama alırız herkesi bence
Ayy ozeniyorum sana ya hergun cikiyorsunuz ne guzel. Bizim site ama bahcesi yok carsi ustu 4 bina. Binadan ciktigimiz an ana caddedeyiz o yuzden hergun inelim asagi olmuyor malesef
Dışarısı o kadar çok güzel ki gel yürüyüş yap diye bağırıyor ama çocuklar
Burasi da cok guzel bugun esim de evde biz de bi turlayip geleceğiz. Giremedigim bi kot vardi onu giyeyim de bi salinayim

Keşke imkanınız olsa sizinde canım her gün dua ediyorum burası nimet biizm için
Lojman bekliyorum hasretle bu sene nasip olur insallah yoksa ev guzel kiradan kiraya gecmek de mantikli degil. Evi internetten tutunca boyle oluyor biz evi gormeden esyalarimiz gelmisti eve

bende izne ayrıldığımda kaç kiloymuşum kaptanım nerden öğreneceğiz ben çünkü o kiloya düşene kadar giremiyorum burda sizlerle motive olup diyetime daha sadık olmak istiyorum

bende izne ayrıldığımda kaç kiloymuşum kaptanım nerden öğreneceğiz ben çünkü o kiloya düşene kadar giremiyorum burda sizlerle motive olup diyetime daha sadık olmak istiyorum
68.8 edacım :) bu kiloya inmek zorunda değilsin tabiki düşebildiğin kadar düş biizm için kârdır ama ekstrem kuralımız var yüzde 5 üstü kg aldığın için takımda menülerde sporda istikrarını gördükten sonra listeye alırız tabiki

Lojman bekliyorum hasretle bu sene nasip olur insallah yoksa ev guzel kiradan kiraya gecmek de mantikli degil. Evi internetten tutunca boyle oluyor biz evi gormeden esyalarimiz gelmisti eve
İnşallah olur canım veya o olmazsa site ortamları yine iyi oluyor çocuklar için komşulukta daha iyi oluyor sitelerde bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…