Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet listelerden ancak takip edebiliyorum seni keske biraz daha aktif olsan kaynassak
Ne zaman gelsem hali hazırda bir sohbet oluyo hiç araya atlamayayım diyorum aslında bugün bunu düşündüm, biraz daha aktif olup daha da hırslanmayı. Bugün gezdik fotolar falan çekildik. Görüntümden hiç hoşnut değildim. Acilen incelmen gerek sevgi dedim yani

Kızlar hangi şehirdensiniz kaç yaşındasınız napıyorsunuz ne ediyorsunuz azcık tanıyayım sizi :)
Ben eşimin doğu görevi sebebiyle Şırnak'ta yaşıyorum. 26 yaşındayım mayısta 27 ama siz 26 deyin shsjabsba
Çocuğum yok, bir yandan bir memurluk için kpss çalışıyorum

Ohh bi tane de değil yap gitsin kız yazık kardeşsiz kalmasın
1 tane olur insallah daha vakti saati var da 2. Olmaz sanmiyorum yas 32 oldu
Olur mu oyle sey canim atlayiver araya hicbisi bulamazsan bana napiyorsun diye yaz inan insan burda ne kadar aktif olursa o kadar sariliyor diyetine

Kız ben sabahtan beri yoktum geldim tartı konuşuyorlarmış daldım sen de dal işte biyerden sen ne zamanları tartılıyorsun. Senin çocuklar kaçta uyuyor. Çocuk yokmuş pas geç o soruyu :))Nasıl geçti günün anlar hadi :)

1 tane olur insallah daha vakti saati var da 2. Olmaz sanmiyorum yas 32 oldu

Olur mu oyle sey canim atlayiver araya hicbisi bulamazsan bana napiyorsun diye yaz inan insan burda ne kadar aktif olursa o kadar sariliyor diyetine
Yazcam söz çenem düşerse rahat bırakmam ama

Kız ben sabahtan beri yoktum geldim tartı konuşuyorlarmış daldım sen de dal işte biyerden sen ne zamanları tartılıyorsun. Senin çocuklar kaçta uyuyor. Nasıl geçti günün anlar hadi :)
Haha bir önceki mesajda bahsettim kendimden canım

32 diyarbakir esimin dogu görevi nedeniyle.benim esim polis canim senin?
Benim 4.5 yasinda 1 oğlum var
Aahh o kpss bilmem miii ben de 2020ye hazirlandim cocukla baya zorlandim. 87.5 puan aldim. Bu ay sonu icisleri alimi icin mulakatim var hayirlisiyla atanmak nasip olur insallah canim sana da bana da

Oyy maşallah baya iyi bir puan almışsın emeklerinin karşılığını alırsın umarım çook iyi geçer mülakatın
Ben aslında tarih öğretmeniyim ama ona atanmaya çok ümidim yok, katiplik vs birçok şeye başvurup bir yerlerden tutunmayı düşünüyorum.
Evet benim de eşim polis:) arada gezmek için geliyoruz Diyarbakır'a Çok güzel bir şehir gerçekten. Merkezi tabi ilçelerini çok bilmiyorum

Ben İstanbuldayım, 32 yaşındayım. Aa bak mayısta doğum günün madem o zamana güzel bir hedef belirle kendine doğum gününe çıtır gir

Ben İstanbuldayım, 32 yaşındayım. Aa bak mayısta doğum günün madem o zamana güzel bir hedef belirle kendine doğum gününe çıtır gir
Yaa İstanbul doğma büyüme oralıyım ben de. Ailelerimiz de orada. Bazen çok özlüyorum
Ben de mayıs haziran gibi hedefe ulaşmış olmayı diliyorum ama boğazımı tutsam spora halim olmuyor ne yapcam bu işi bilmiyorum keşke geceki hırsım sabah da devam etse hahahaha daha sık gelcem buraya, beni itekleyin

Amin canim sagol. Sen de guzel bir puan alirsin insallah. Merkezdeyiz biz de evet guzel sehir bizim bu sene sark bitiyor ama Allah nasip ederse 2. Sarki da burda yapacagiz gidesimiz gelmedi burdan

Amin canim sagol. Sen de guzel bir puan alirsin insallah. Merkezdeyiz biz de evet guzel sehir bizim bu sene sark bitiyor ama Allah nasip ederse 2. Sarki da burda yapacagiz gidesimiz gelmedi burdan
Yani biz Şırnak idil 'deyken bile ikinci şarkı düşünüyorsak siz kesin yapın bence ay belki ilerleyen zamanlarda tanışma imkanımız bile olur

Bizim de diyarbakirdan once görev yerimiz istanbuldu.
Arada durteriz canim seni sen de ihmal etme burayi

Yani biz Şırnak idil 'deyken bile ikinci şarkı düşünüyorsak siz kesin yapın bence ay belki ilerleyen zamanlarda tanışma imkanımız bile olur
Olur insallah niye olmasin. Gelince haberim olsun kismet olur belki tanismak

Bu pandemi dönemi hariç İstanbul gerçekten güzel şehir :) Ama burda yaşamasaydım İzmirde olmayı isterdim :) Bu gidişle zaten bekar kalıp sonunda gidip İzmire yerleşicem (tabii ailem izin verirse)

Ahh canım yeme düzeni hariç iş sporda bitiyor bu bir gerçek her ne kadar bende bir türlü üşenmeyip pek yapamasamda doğru valla :))

Olur insallah niye olmasin. Gelince haberim olsun kismet olur belki tanismak
Bak böyle bir ihtimal olunca aklıma yaaa 6-7 yol öncesi geldi. Ben üniversite zamanlarımda 90 dan 53 kiloya düşmüştüm. O zaman da 70 lerdeyken kk ya gelip devamını burada vermiştim ve beraber kilo verdiğimiz kızlarla istanbul'da yaşayanlarla tabi, görüşmüştük hala da yazışırız arada nasıl gidiyor diye.
Burada aktif olunca çok güzel arkadaşlıklar oluyor bunu çok iyi biliyorum da instagramda takıldığım kadar buraya da girsem iyi Olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…