Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla regla 1 hafta kaldı bu günde tantuni yedim
Benim de 1 hafta o yuzden bu hafta cok dikkat etmeliyim.
Ohh afiyet olsun, o asiri kalorili degil ya sanki, eritirsin hafta ici.
Gozlerim yerinden oynadi, o nedir bacim Allah askina
Canim Izmirdesin demek ne guzel, kac cocuk var, ben de bir oglan var 4 yasinda. bizim de haftasonu yogun geciyor kosturmaca bir Park, acik muze bulup fln geziyoruz. Ben 10.000 adim atabildim, aksam da biraz bir seyler yapacaktim ama mecalim kalmadi.

Bugün oğlumun doğum günüydü paylaşım yapmayayım yarın toparlayacagimmmmmmmmmm
Dogum gunu kutlu olsun oglusunun canim, nice guzel senelere.
Hey masallah cesit cesit spor sec begen al
6 mart
12.00
2dlm tahıllı ekmek
2kk süzme peynir
Domates maydanoz
1yumurta
3/1 simit

17.30
Ekmek arası köfte
Meyvesuyu

21.00
2 3 çatal trileçe

Su:1.5 lt
Spor:7500 adım 75p
Cherry Mom Arc-en-ciel
Canim cok kotu degil de iste sabah 1 dilim eksik olsa daha iyi olabilirdi. Ekmek arasi kofte ceyrek mi yarim mi? Kilo verdirmez de aldirmaz da bu menu. Ben olsam bu menu de hemen arti 500 gelir. Su icsem yariyor arkadas
Tek ogun saat kacta canim, cok da bir sey degil zaten o da. Nasil duruyorsun, halsizlik fln olmuyor mu? Ustune bir de spor

Benim de 1 hafta o yuzden bu hafta cok dikkat etmeliyim.
Ohh afiyet olsun, o asiri kalorili degil ya sanki, eritirsin hafta ici.
Dün uyuduğum kilo kıyafetli 81.1di sabah +400 ile uyanmıştım
Şuan kıyafetli 81.5 kiloyum tahminen sabah +800 ile uyanacağım ama yarın full dikkat edicem inşaAllah pazartesi sabit gelmek için zorlicam

Dün uyuduğum kilo kıyafetli 81.1di sabah +400 ile uyanmıştım
Şuan kıyafetli 81.5 kiloyum tahminen sabah +800 ile uyanacağım ama yarın full dikkat edicem inşaAllah pazartesi sabit gelmek için zorlicam
Canim sikma canini, sen isteyince yemeden kisinca veriyor musun kilo, veriyorsun. E o zaman haftasonu bir gun rahatlaman gayet normal, pzt sabit gelsen cumaya da eksi gelirsin. Asil ben kan tahlili alacagim sanirim burada. 1.5 sene oldu insulin direnci, seker baktirmayali. Bir terslik var gibi geliyor. Su haftada bir bakayim halime once.

Kahvalti tarzi yersem 2 gibi yemek tarzi yersem 5 gibi. Pes pese yapinca biraz halsizlik oluyor ama proteini artirdigim gunler daha iyi oldugumu farkettim.

Çok şükür kısınca gidiyor ama artıları göndermeye çalışıp pazartesinden sonra stresle vermek var
Hafta sonu kaçamk yapmayıp cumaya çok güzel eksi görmek var, tabi bunun için harika bir irade lazm

Yaptır bakalım inşaAllah normal çıkar değerlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…