- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.221
Maalesef hala 4 te 0Naptın canım uyudular mimasal okurken kızım uyudu,oğluma verdim masalı hadi sen oku diye onunla uyurum ben de inşallah haydi hayırlı geceler
Oy Allah sabir versin benimki 8.30da uyumus olmazsa benim sarteller atiyorMaalesef hala 4 te 0
Canim menune bayildimmmBugün menüm
Kahvaltı beyaz peynirli tb tost zeytğn söğüş hindi füme
Öğlen tavuklu salata
Ara 1 ince dilim yaş pasta
Akşam baharatlı limonlu yoğurt kürü
3 lt su, 10000 adım no 1Nikinik
Cherry Mom @_Reyyan
sağol aşkım senin de her zamanki gibiCanim menune bayildimmmdogumgunune ozel kacamak da yapilmamis tebrik ederim
Benim de 1 hafta o yuzden bu hafta cok dikkat etmeliyim.Valla regla 1 hafta kaldıbu günde tantuni yedim
Gozlerim yerinden oynadi, o nedir bacim Allah askinaCherry Mom kaptancım işte bunu yaparken incittim kendimi
Milla V on Instagram: "Aika moni arvas että koukkuunhan sitä jäädään 😂 Mut nää on hei hauskoja! Koklaa säkin 👊🏻 Tää napattu @kipatiivola inspiroimana 🤩 #punnerrus #punnerrushaaste #pushupflow #pushupchallenge #homeworkout #kotitreeni #kotijumppa #mi
26K likes, 414 comments - millavmv on February 24, 2021: "Aika moni arvas että koukkuunhan sitä jäädään 😂 Mut nää on hei hauskoja! Koklaa säkin 👊🏻 Tää napattu @kipatiivola inspiroimana 🤩 #punnerrus #punnerrushaaste #pushupflow #pushupchallenge #homeworkout #kotitreeni #kotijumppa #millasmoves...www.instagram.com
Canim Izmirdesin demek ne guzel, kac cocuk var, ben de bir oglan var 4 yasinda. bizim de haftasonu yogun geciyor kosturmaca bir Park, acik muze bulup fln geziyoruz. Ben 10.000 adim atabildim, aksam da biraz bir seyler yapacaktim ama mecalim kalmadi.Selam ortiiim İzmir de cumartesi yasağı kalkınca kendimizi dışarı attık çocuklarla yeni girdim eve çok yorulmuşum. Bugün dışarıda olduğumuz için yemek olayı birazcık gümledi gibi ama olsun diğer günler dengeliycem. Senin günün nasıl geçti spor yapabildin mi bugün
Caanım ben teşekkür ederim yoldaşlığın için. Bu hafta ikimizde istediğimiz kiloları verememiş olabiliriz ama yola devam cuma günü çok güzel eksiler görelim inşallah
Dogum gunu kutlu olsun oglusunun canim, nice guzel senelere.Bugün oğlumun doğum günüydü paylaşım yapmayayımyarın toparlayacagimmmmmmmmmm
Hey masallah cesit cesit spor sec begen alCumartesi menüsü
Limonlu su
Kahvaltı 1 h yumurta, 2 YK patates kızartması, 1 YK tahin pekmez, yarım dilim tb ekmegi
Ara yok
Aksam(4te)
1 Kuru dolma, yarım porsiyon etli ekmek, 1 ayran
7gibi duble türk kahvesi
2 yesilcay, 1,5 lt su
5000 adım
30 dk zumba
20 dk cardio(engin kırbaç tabata)
1100 ip
@_ReyyanCherry Mom Anka Nikinik
Canim cok kotu degil de iste sabah 1 dilim eksik olsa daha iyi olabilirdi. Ekmek arasi kofte ceyrek mi yarim mi? Kilo verdirmez de aldirmaz da bu menu. Ben olsam bu menu de hemen arti 500 gelir. Su icsem yariyor arkadas6 mart
12.00
2dlm tahıllı ekmek
2kk süzme peynir
Domates maydanoz
1yumurta
3/1 simit
17.30
Ekmek arası köfte
Meyvesuyu
21.00
2 3 çatal trileçe
Su:1.5 lt
Spor:7500 adım 75p
Cherry Mom Arc-en-ciel
Tek ogun saat kacta canim, cok da bir sey degil zaten o da. Nasil duruyorsun, halsizlik fln olmuyor mu? Ustune bir de sporCumartesi
Tek öğün
3 kasik et sote
1 tabak yogurtlu karnabahar kavurmasi
Ara
2 sade kahve
1 madensulu kayisili form cayi
Su 3 lt ( 1.5 litresi limonlu)
Spor 40dk cardio-1 saat leslie boosted walk-toplam 11532 adim
Cherry Mom @_Reyyan Hedef60kgolmak
Dün uyuduğum kilo kıyafetli 81.1di sabah +400 ile uyanmıştımBenim de 1 hafta o yuzden bu hafta cok dikkat etmeliyim.
Ohh afiyet olsun, o asiri kalorili degil ya sanki, eritirsin hafta ici.
Canim sikma canini, sen isteyince yemeden kisinca veriyor musun kilo, veriyorsun. E o zaman haftasonu bir gun rahatlaman gayet normal, pzt sabit gelsen cumaya da eksi gelirsin. Asil ben kan tahlili alacagim sanirim burada. 1.5 sene oldu insulin direnci, seker baktirmayali. Bir terslik var gibi geliyor. Su haftada bir bakayim halime once.Dün uyuduğum kilo kıyafetli 81.1di sabah +400 ile uyanmıştım
Şuan kıyafetli 81.5 kiloyum tahminen sabah +800 ile uyanacağımama yarın full dikkat edicem inşaAllah pazartesi sabit gelmek için zorlicam
Hedefin 68 miTeşekkür ederim hemşehrim
İnşaAllah az kaldı 72yesonra 68e
Aman AllahımDün uyuduğum kilo kıyafetli 81.1di sabah +400 ile uyanmıştım
Şuan kıyafetli 81.5 kiloyum tahminen sabah +800 ile uyanacağımama yarın full dikkat edicem inşaAllah pazartesi sabit gelmek için zorlicam
Kahvalti tarzi yersem 2 gibi yemek tarzi yersem 5 gibi. Pes pese yapinca biraz halsizlik oluyor ama proteini artirdigim gunler daha iyi oldugumu farkettim.Dogum gunu kutlu olsun oglusunun canim, nice guzel senelere.
Hey masallah cesit cesit spor sec begen al
Canim cok kotu degil de iste sabah 1 dilim eksik olsa daha iyi olabilirdi. Ekmek arasi kofte ceyrek mi yarim mi? Kilo verdirmez de aldirmaz da bu menu. Ben olsam bu menu de hemen arti 500 gelir. Su icsem yariyor arkadas
Tek ogun saat kacta canim, cok da bir sey degil zaten o da. Nasil duruyorsun, halsizlik fln olmuyor mu? Ustune bir de spor
Evet inşaAllah hatta gücüm kalırsa 65e kadar düşüp 65 70 arası korumakHedefin 68 mi
Evet ya maalesefAman Allahımsen akşam sabah mı tartılıyosun
Çok şükür kısınca gidiyor ama artıları göndermeye çalışıp pazartesinden sonra stresle vermek varCanim sikma canini, sen isteyince yemeden kisinca veriyor musun kilo, veriyorsun. E o zaman haftasonu bir gun rahatlaman gayet normal, pzt sabit gelsen cumaya da eksi gelirsin. Asil ben kan tahlili alacagim sanirim burada. 1.5 sene oldu insulin direnci, seker baktirmayali. Bir terslik var gibi geliyor. Su haftada bir bakayim halime once.
Bacım sen günde kaç kere tartılıyorsunDün uyuduğum kilo kıyafetli 81.1di sabah +400 ile uyanmıştım
Sabah uyanınca, yemekten önce yemekten sonra tuvaletten önce tuvaletten sonra yatmadanBacım sen günde kaç kere tartılıyorsun
Aynen valla çok sevindim görünce çok güzel bir hafta olacak
Sabah öğle ikindi akşam geceBacım sen günde kaç kere tartılıyorsun
Sabah uyanınca, yemekten önce yemekten sonra tuvaletten önce tuvaletten sonra yatmadan
Tartının pili çabuk bitiyordur o zamanSabah öğle ikindi akşam gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?