- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.281
Bu pandemi dönemi hariç İstanbul gerçekten güzel şehir :) Ama burda yaşamasaydım İzmirde olmayı isterdim :) Bu gidişle zaten bekar kalıp sonunda gidip İzmire yerleşicem (tabii ailem izin verirse)
Ahh canım yeme düzeni hariç iş sporda bitiyor bu bir gerçek her ne kadar bende bir türlü üşenmeyip pek yapamasamda doğru valla :))
8 yil dolunca yollayiverdiler vallaAa oradan kolay kolay göndermiyorlar şarka iyi gelmişsinizetmicem ya. Başka türlü terk etmiyor yağlarım beni
Aydın tamam ama diğeri olmaz püü eeyyykkk kötü (ex oralı olduğu için benlik bir yer değil artık orayı kara listeye aldım)Aydın, mersin falan da güzel kız biz doğu dönüşü oraları düşünüyoruz kısmetse
İstanbul'u çok seviyoruz, ailelerimiz orada ama dönmeyi hiç düşünmüyoruz. Doğuda sakin yaşama sessizliğe öyle alıştık ki İstanbul artık cümbüş gibi oluyor izinlerde gelip geri döndüğümüzde aay diyoruz kafamız şişmiş
Haha çömezlerin önünü açın demişler8 yil dolunca yollayiverdiler valla
İşte instagram olmaz yanlış yerdesin. Orda keşfete bir giriyorsun kekler börekler çörekler uçuyooBak böyle bir ihtimal olunca aklıma yaaa 6-7 yol öncesi geldi. Ben üniversite zamanlarımda 90 dan 53 kiloya düşmüştüm. O zaman da 70 lerdeyken kk ya gelip devamını burada vermiştim ve beraber kilo verdiğimiz kızlarla istanbul'da yaşayanlarla tabi, görüşmüştükhala da yazışırız arada nasıl gidiyor diye.
Burada aktif olunca çok güzel arkadaşlıklar oluyor bunu çok iyi biliyorum da instagramda takıldığım kadar buraya da girsem iyi Olcak
Kızz oralar aşırı pahalı yerlerAydın tamam ama diğeri olmaz püü eeyyykkk kötü (ex oralı olduğu için benlik bir yer değil artık orayı kara listeye aldım)
Muğla olabilir ama oralarda güzel sanki fethiye köyceğiz falan
Yok yok ben hep diyet hesaplar takip ettiğim için keşfetime de onlar çıkıyorİşte instagram olmaz yanlış yerdesin. Orda keşfete bir giriyorsun kekler börekler çörekler uçuyoo
Ooo baya istanbulla yarışıyor resmen hiç öyle düşünmemiştim vallaKızz oralar aşırı pahalı yerlerdoğu görevi bitip oraya giden arkadaşlarımız uyguna ev bulamadı resmen. 1600den başlıyor kiralar tabi sen zenginsen bilemem
Öyle sakin denizi olan yerler içinde en uygun yaşayacağın yer aydın canımOoo baya istanbulla yarışıyor resmen hiç öyle düşünmemiştim valla
Benim keşfette bunlar çıkıyorİşte instagram olmaz yanlış yerdesin. Orda keşfete bir giriyorsun kekler börekler çörekler uçuyoo
Benim keşfette bunlar çıkıyor
Biz demirbaşız zaten yakında arşive kaldıracaklar biziİşte gerçek bir cuma zayıflama yarışması üyesi
Yok yok mezunlar grubuna inşallahBiz demirbaşız zaten yakında arşive kaldıracaklar bizi
Ben yanlış yerlerde geziyorum demekkiBenim keşfette bunlar çıkıyor
KesinlikleBen yanlış yerlerde geziyorum demekki
Pişi bimtihanimiz bizimSabah 10:30
1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Bol bol Tere
13:00 2 tane minnak pişi komşu göndermiş
15:00 1 elma 2 kaşık yoğurt
18:00
6 kaşık barbunya
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
21:30
3 hurma
Su: 2 litre
Spor 2 mil Leslie
Cherry Mom S Suskunhanim Mehfam Nikinik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?