Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aydın, mersin falan da güzel kız biz doğu dönüşü oraları düşünüyoruz kısmetse
İstanbul'u çok seviyoruz, ailelerimiz orada ama dönmeyi hiç düşünmüyoruz. Doğuda sakin yaşama sessizliğe öyle alıştık ki İstanbul artık cümbüş gibi oluyor izinlerde gelip geri döndüğümüzde aay diyoruz kafamız şişmiş

Aydın tamam ama diğeri olmaz püü eeyyykkk kötü (ex oralı olduğu için benlik bir yer değil artık orayı kara listeye aldım)

Muğla olabilir ama oralarda güzel sanki fethiye köyceğiz falan

İşte instagram olmaz yanlış yerdesin. Orda keşfete bir giriyorsun kekler börekler çörekler uçuyoo

Aydın tamam ama diğeri olmaz püü eeyyykkk kötü (ex oralı olduğu için benlik bir yer değil artık orayı kara listeye aldım)

Muğla olabilir ama oralarda güzel sanki fethiye köyceğiz falan
Kızz oralar aşırı pahalı yerler doğu görevi bitip oraya giden arkadaşlarımız uyguna ev bulamadı resmen. 1600den başlıyor kiralar tabi sen zenginsen bilemem

Ooo baya istanbulla yarışıyor resmen hiç öyle düşünmemiştim valla
Öyle sakin denizi olan yerler içinde en uygun yaşayacağın yer aydın canım antalya nın bazı ilçeleri ya da Balıkesir de olur bak Valla artık sürekli batıya dönüşte hangi şehire gidileceği konuşulduğu için ortamlarda, nerede nasıl yaşanılır hepsini öğrendim

Pişi bimtihanimiz bizim ben de dayanamıyorum, ekşimiş yoğurdum var oğlana yapmalıyım çok sever ama cesaret edemedim bı turlu

Sporun pisiyi yakmıştır muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…