Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam canım daha dikkatli oluruz inşallah

Benim tartıyı da evde dolaştırıyorum kucagımda köşe kenar her yerde başka bir havadan çalıyor hele cuma günleri abartısız 50 kere tartılıyorum aynı sonuç çıkmazsa foto çekmiyorum. İyi geceler ballar

8:30 da uyuyan çocuğu nasıl yaptınız ya benim en erken uyuyan 12
Canim ben azcik kuralci anne olabilirim dogdugundan beri uyumasa da kucagimda saatlerce emzirsem de en gec 8de odaya girdik bazen 2 saat kucagimda uyutmaya calistigim oluyordu ama duzeni hic bozmadim. 2 yasina girer girmez ogle uykusunu birakti. Aksam uykusu daha rahatladi 8e dogru odaya gidiyoruz 1 kitap okuyorum yatiyor 8.30 olmadan uyumus oluyor. Sabah da 8.30 9 gibi kalkiyor arada 7.30da falan da kalktigi oluyor tabi

Maşallah canım tek çocuk olmasının da avantajı tabii. Benimkiler birbirini kışkırtıyor kikirdeyip duruyorlar. :)) zaten kızın gecesi gündüzü yok onun kurallarla da işi yok. 2 yaşındaki çocuğa onun neden kuralları olmadığını anlatamıyorsun o yapıyor ben de yapıcam diyor falan filan feşmekan Rabbim sağlık versin büyüdükçe düzelir inşallah.

Onun değişme zamanı gelmiş gözü kapıda onun dışarı koy en sonunda aklı başına gelir belki :))

Merhabaa orti olmuşuz

Zor canim tek cocukla 4 cocuk bir mi bizimki de kardes sayikliyor 1 tane kiz 1 tane erkek o da

Zor canim tek cocukla 4 cocuk bir mi bizimki de kardes sayikliyor 1 tane kiz 1 tane erkek o da
Gece sohbetine denk geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…