- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.521
Ben ekmek yemiyirum zaten bugdaya alerjim cikti ama yerine yulaf, karabugday unubdan krep filan yiyirum. Hani 3er kasiktan olsa gunde 2 den cok yiyorum 3u buluyir genelde. 3 dilimse onun yerine 3er kasiktan yoyebildiklerimden yerimGünde 2 dilim tam buğday hakkı zaten var canım sizin 3 de olabilir bence
Ben kendime güvenemiyorum hiç kaptanım. Aslında paketli gıda da çok tüketiyorum ama yasaklanan herşey cazip gelir o yüzden benim motivasyonumu düşürebilir5.TAKIMMMMM
ŞEKERSİZZ 21 GÜN E VAR MISINIZ ?
KATILMAK İSTEYENLER MÜRACAATbirsevgi
KEYİFLİ OLUYOR BENCE YAPALIMMMM DİYELİM 21 GÜNÜN 20.GÜNÜNDE ÇİKOLATA YEDİNİZ 1.GÜNE BAŞTAN DÖNÜYORSUNUZ BAKINIZ PEK KEYİFLİ
Nikinik
@belmayne
ummhnisa
@hawar
yarimuhendis
DeryaOnDiet
@L O L
@azaydidem
@Just a perfect day
@Anka
@Suskunhanim
@Kendinin en iyi hali ol
@Mathilda03
@balpamuk
@Amor-a
@muhursuzpusula
@whitetea
@lotuscicegii
@karabiber01
@KumsalveDeniz
Iyi aksamlar ortim. Insallah yarina eksi baslarsak supper olurİyi akşamlar ortim
Ta sabah alıntılandım anca yazabiliyorum kusura bakma ben bu gün temizlik yemek ödevler derken bu saat oldu
Süper ama ben dünde cozuttum
Sporumu yaptım kaptanım 12 adım attım 1 saat yürüdüm tempolu
Ama mönüm kötüydü kolesterolüm mü yükseldi bilemedim gözümü açamadım akşama doğru bebek uyuyunca bende uyudum
Ben daha yapmadım spor bebeği uyuttuktan sonra düşünüyorum bu iyiymiş bebek erken uyursa bende yapayım
Hedefine azicik kalmis canim. Mezun olursunMulakattan 1-2 hafta sonra memlekete gidebiliriz orda aktif de olamam benim o zmana kadar mezun olmam lazim izin almak istemiyorum ya
nasıl çıkmıyor kız hep yazdım bugün vallahi
Ortalama 6 kilo var canim cok az da degil durmazsa gider de bi suredir kilo veriyorum bi yerde duraklama yasar gibiHedefine azicik kalmis canim. Mezun olursun
Yok kaptancim ne cikolatasi olmusum 75 kilo. Yemisim yiyecegim zaten5.TAKIMMMMM
ŞEKERSİZZ 21 GÜN E VAR MISINIZ ?
KATILMAK İSTEYENLER MÜRACAATbirsevgi
KEYİFLİ OLUYOR BENCE YAPALIMMMM DİYELİM 21 GÜNÜN 20.GÜNÜNDE ÇİKOLATA YEDİNİZ 1.GÜNE BAŞTAN DÖNÜYORSUNUZ BAKINIZ PEK KEYİFLİ
Nikinik
@belmayne
ummhnisa
@hawar
yarimuhendis
DeryaOnDiet
@L O L
@azaydidem
@Just a perfect day
@Anka
@Suskunhanim
@Kendinin en iyi hali ol
@Mathilda03
@balpamuk
@Amor-a
@muhursuzpusula
@whitetea
@lotuscicegii
@karabiber01
@KumsalveDeniz
Mesaj atip cevap gelmeyincenasıl çıkmıyor kız hep yazdım bugün vallahi
leslie de yapıcam odamda 10 bin adım tamamladım
Deme canim oyle biraz durakladin ama gecen hafta ne guzel verdin iste. Yaparsin. Ben de mayis basina mezuniyet istiyirum 10 kilom var. olacak insallah ikimizinki deOrtalama 6 kilo var canim cok az da degil durmazsa gider de bi suredir kilo veriyorum bi yerde duraklama yasar gibi
memleketten dönünce bence geri giriceksin listeyeMulakattan 1-2 hafta sonra memlekete gidebiliriz orda aktif de olamam benim o zmana kadar mezun olmam lazim izin almak istemiyorum ya
Insallah canimDeme canim oyle biraz durakladin ama gecen hafta ne guzel verdin iste. Yaparsin. Ben de mayis basina mezuniyet istiyirum 10 kilom var. olacak insallah ikimizinki de
Allah korusun yaamemleketten dönünce bence geri giriceksin listeye
Ayy deme canim oyle . Ben hep ne zaman Turkiyeye gitsem 3-5 kilo alip donuyorum. Bu sefer almiycam ama yeter yaa. Hele ki simdi bugdaya filan alerjim cikti ya kimse israr da edemez. Ee benim en cok ozledigim simitti zaten inu da yemezsem almam gubi geliyor. Sutlu tatli da yitenem kizimin alerjisu var. insallah bu sene alerjiler sayesi de zayif kalmayi planliyorummemleketten dönünce bence geri giriceksin listeye
dur kız menümü de atayım morallerin yerine gelsinMesaj atip cevap gelmeyincesevgili gibi hemen cevap bekliyorum
Aynen canim alerjim var der cekilirsim kenara ben de yeni verdim yiyemem diyecegim zaten biliyorlar beni yillardir kiloluyum israr etmezler diye dusunuyorum bi daha bu iskencdyi cekmek istemiyorum. Herseyden tadimlik yer gecerim bi kenaraAyy deme canim oyle . Ben hep ne zaman Turkiyeye gitsem 3-5 kilo alip donuyorum. Bu sefer almiycam ama yeter yaa. Hele ki simdi bugdaya filan alerjim cikti ya kimse israr da edemez. Ee benim en cok ozledigim simitti zaten inu da yemezsem almam gubi geliyor. Sutlu tatli da yitenem kizimin alerjisu var. insallah bu sene alerjiler sayesi de zayif kalmayi planliyorum
Yedim ortim bugun kahvalti erken olunca dayanamadim cok da guzel bi menu olmadi yemem diye dusunup kendime bir sey hazirlamadim evde olandan yedim mecbur. Benim biraz daha sporum kaldi onu yapip oyle paylasirim menuyudur kız menümü de atayım morallerin yerine gelsin
sen yedin mi başka bişey bakim hııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?