Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benimki iki yaşında doğum gününe birkaç gün kaldı iki yaş sendromumuz zorlu geçiyor şu dönemde hamile olmak doğum yapmak zorlar gibi geliyor bana nedense. Çünkü daha wc öğrenmedik tam cümlede kurmuyor küçük yani

Kendinin en iyi hali ol ortim ben çok aktif olamadım buralarda ya biraz bahsedelim kendimizden ben zeynep 21 yaşındayım sene itibariyle 22 ama olsun 4 ay daha varbu sene üniden mezun oluyorum bekarım
Merhaba canım bende 27 yaşındayım evliyim üni biteli çok oldu matematik öğretmeniyim :)

Kaptanim ben 68.8 diyorum bu hafta icin artik bunu da tutturamazsam ne bileyim

Gecmis olsun cnm o video cok zorlayiciydi insallah bir sey yoktur.
İnşAllah canım o video viral olan video o kadar hızlı yapmadım ama cardio içerisinde vardı bence ondan oldu

Yap tabii canim. Bak hem ucretli olunca ayri bir motivasyonolur

ooo süpersin canım 3 ay o sporu da yaparsan mezun bile olursun vallahi
çok gülme bebeğim korkuyorum Cherry Mom
Aynen yedekle hemen
ayyy Ramazanda daha fena günde 10a çıkıyor ahfsgafsgah
Ne oluyor öyle yapıncakahvaltıya alternatif mi? Bir de kabuklarını soymasak olmaz mısorularım bu kadar

Vuhuuu muhteşem

Ben tabi ki
canım mesela laktoz şişkinlik yapıyorsa süt yerine kullanabiliyosun ya da düşük karbonhidratlı beslenmek istersen vs bi de daha faydalı hale geliyor canlanıyormuş besinler suyla :))))
Her gün
Vallaaa mı kim takip edecek varım diyenlerin takibi yapılsında sonra yürümezlerse
ben tablo yapacağım kaptimm ayda 1 hafta mesela yapsak süper olur Nikinik cim aynen devam edicek zaten pzts çrş zorunluydu
Variiim. hic yapamasam kucagimda bebisle bile atarim
DeryaOnDiet S Suskunhanim birsevgi balpamuk Deniz ve Kum harikasınız canlar, yarın tablo hazırlıcam

Y Ay ben de şekersiz beslenme listesi mi tutsam hahahah bir ara burada şekersiz besleniyorduk hep beraber

Katılmama gibi bir seçeneğin yok orticik en azından haftanın 3 günü katılıyorsun. Evet yapacaksın cjshshsbshanana
Tamam bu oluurr, neyseki yarın ve salı zaten dışarda işlerim var hatta sırf dışarı çıkıp yürümek için bile iş çıkarmaya karar verdim kendime :)))

Tamam bu oluurr, neyseki yarın ve salı zaten dışarda işlerim var hatta sırf dışarı çıkıp yürümek için bile iş çıkarmaya karar verdim kendime :)))

Ooh harikasın
olur canıım kaç günlük düşünüyorsun?
Yani başlangıç olarak 21 gün ama sonra çok ufak bir ödül verip devam edilebilir. Çünkü komple şekeri bırakmak imkansız hatta katılımı kolay olsun diye 10 gün - ödül - 10 gün - ödül şeklinde bile ilerleyebiliriz. Toz şeker, paketli gıda, reçel, tarzı şeylerden bahsediyorum şekersiz derken. Hani meyve, hurma, kuru meyve falan değil bazıları yanlış anlıyor onları da yemicez zannediyor

tmmdir canim. Bugun saatimi sarj edeyim, sanahtan start verelim ve cumaya en az eksi 1 kilo getirelim

hee 10 gün güzel olabilir cnm :)
tmmdir canim. Bugun saatimi sarj edeyim, sanahtan start verelim ve cumaya en az eksi 1 kilo getirelim
tamam cnm

Bu kalorili olur ama değil mi ara öğün değil de direkt öğün olur galiba ne dersin?

Oo tablo mu benim bu hafta perşembeye kadarki programında 60-70 dk spor var kesintisiz(inşallah tabi)
30 dk zumba +15(20) kardiyo +1000 zıp sonra soğuma esnasında gobus için eklemeyi ümit ediyorum

Wuuwuu plankar harika canim

Mathilda03 canım selam. Orti olmuşuz sanırım. Ben biraz dağıttım gibi bu hafta sonu. Bir de uyuşukluk var üzerimde. Hafta içi tam gaz gidelim inşallah
Ay valla ben ne kadar açılırsa açılsın modundayım. Hiç cesaretim yok ikinciye. Kırkta belki gelir bir cesaret
Geçenlerde dünya obezite günüymüş youtubeda bir video izledim. Artık şişman demek yokmuş obeziteli birey denecekmiş. Kibarlaştırınca ne değişti acep
Ayy obez daha kötüymüş ya
Beni de yazın. Ne kadar liste varsa hepsine yazın

Tabi tabi meyveyi ben de çıkaramam

Ne bileyim güzel olur diye düşündüm mesajları okuyup katılmak isteyen olursa 4-5 kişi falan, ben de yaparım listeyi
Ben varim bugunku peknez haric oncesibde zaten birkac hafta sifir sekersiz yaptim. Yaparim yine beraber daha iyi olur hatta super olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…