- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.481
Benimki iki yaşında doğum gününe birkaç gün kaldı iki yaş sendromumuz zorlu geçiyor şu dönemde hamile olmak doğum yapmak zorlar gibi geliyor bana nedense. Çünkü daha wc öğrenmedik tam cümlede kurmuyor küçük yaniYa su donemde okullar kapali kresler kapali cocuk evde bi arkadaş es arıyor yanina olmayinca da anneye sariyorama normal donem icinde yas arasini cok acmamak daha iyi bence ben gec kaldim 4.5 oldu biraz daha bekleyecegim artik madem ara acildi az daha acilsin
Merhaba canım bende 27 yaşındayım evliyim üni biteli çok oldu matematik öğretmeniyim :)Kendinin en iyi hali ol ortim ben çok aktif olamadım buralarda ya biraz bahsedelim kendimizden ben zeynep 21 yaşındayım sene itibariyle 22 ama olsun 4 ay daha var bu sene üniden mezun oluyorum bekarım
Olsun canım vakit geçirdikçe alışacaksınöğrendiğim iyi oldu yoksa bilmiyordum
İnşAllah canım o video viral olan video o kadar hızlı yapmadım ama cardio içerisinde vardı bence ondan olduKaptanim ben 68.8 diyorum bu hafta icin artik bunu da tutturamazsam ne bileyim
Gecmis olsun cnm o video cok zorlayiciydi insallah bir sey yoktur.
Ah kaptanım inşAllah hazirana kadar 50 lerde olayım inşAllah sporla beraber hem daha zayıf görünürüm gibi geliyorAy 55de pek azmış
60 a uzak değilsin ki yakında görürüz o rakamları merak etme
Yap tabii canim. Bak hem ucretli olunca ayri bir motivasyonolurben varım diyeyim gerekirse adım dayarın resminide atarım birde spor için kızım ücretli spor paketi almıştı bana 3 ay hergün yapılması lazım 2 hafta yapmıştım daha önce şimdi daha kein kararlı olduğum için ben onu yapacağım adını kız gelince sorayım buraya yazarım
ooo süpersin canımben varım diyeyim gerekirse adım dayarın resminide atarım birde spor için kızım ücretli spor paketi almıştı bana 3 ay hergün yapılması lazım 2 hafta yapmıştım daha önce şimdi daha kein kararlı olduğum için ben onu yapacağım adını kız gelince sorayım buraya yazarım
çok gülme bebeğim korkuyorumBu challenge a nasıl katılabilirim diye düşündüm düşündüm ve düşünürken üşendim yoruldum
O da bir başarı canım, kilo verme grubunda bir ilke imza atardık
Peki onların sertlik ayarı vs oluyor mu ?
ayyy Ramazanda daha fenaAynen yedekle hemen
canım mesela laktoz şişkinlik yapıyorsa süt yerine kullanabiliyosun ya da düşük karbonhidratlı beslenmek istersen vs bi de daha faydalı hale geliyor canlanıyormuş besinler suyla :))))Ne oluyor öyle yapıncakahvaltıya alternatif mi? Bir de kabuklarını soymasak olmaz mı sorularım bu kadar
Vuhuuu muhteşem
Ben tabi ki
ben tablo yapacağım kaptimmHer gün
Vallaaa mı kim takip edecek varım diyenlerin takibi yapılsında sonra yürümezlerse
Variiim.hic yapamasam kucagimda bebisle bile atarim
Ay ben de şekersiz beslenme listesi mi tutsam hahahah bir ara burada şekersiz besleniyorduk hep beraberooo süpersin canım3 ay o sporu da yaparsan mezun bile olursun vallahi
çok gülme bebeğim korkuyorumCherry Mom
ayyy Ramazanda daha fenagünde 10a çıkıyor ahfsgafsgah
canım mesela laktoz şişkinlik yapıyorsa süt yerine kullanabiliyosun ya da düşük karbonhidratlı beslenmek istersen vs bi de daha faydalı hale geliyor canlanıyormuş besinler suyla :))))
ben tablo yapacağım kaptimmayda 1 hafta mesela yapsak süper olur Nikinik cim aynen devam edicek zaten pzts çrş zorunluydu
DeryaOnDiet S Suskunhanim birsevgi balpamuk Deniz ve Kum harikasınız canlar, yarın tablo hazırlıcam
Tamam bu oluurr, neyseki yarın ve salı zaten dışarda işlerim var hatta sırf dışarı çıkıp yürümek için bile iş çıkarmaya karar verdim kendime :)))Katılmama gibi bir seçeneğin yok orticik en azından haftanın 3 günü katılıyorsun. Evet yapacaksın cjshshsbshanana
ooo süpersin canım3 ay o sporu da yaparsan mezun bile olursun vallahi
canım mesela laktoz şişkinlik yapıyorsa süt yerine kullanabiliyosun ya da düşük karbonhidratlı beslenmek istersen vs bi de daha faydalı hale geliyor canlanıyormuş besinler suyla :))))
ben tablo yapacağım kaptimmayda 1 hafta mesela yapsak süper olur Nikinik cim aynen devam edicek zaten pzts çrş zorunluydu
DeryaOnDiet S Suskunhanim birsevgi balpamuk Deniz ve Kum harikasınız canlar, yarın tablo hazırlıcam
olur canıımY
Ay ben de şekersiz beslenme listesi mi tutsam hahahah bir ara burada şekersiz besleniyorduk hep beraber
Ooh harikasınTamam bu oluurr, neyseki yarın ve salı zaten dışarda işlerim var hatta sırf dışarı çıkıp yürümek için bile iş çıkarmaya karar verdim kendime :)))
Yani başlangıç olarak 21 gün ama sonra çok ufak bir ödül verip devam edilebilir. Çünkü komple şekeri bırakmak imkansızolur canıımkaç günlük düşünüyorsun?
tmmdir canim. Bugun saatimi sarj edeyim, sanahtan start verelim ve cumaya en az eksi 1 kilo getirelimooo süpersin canım3 ay o sporu da yaparsan mezun bile olursun vallahi
Sadece basit sekersiz olursa katilirim canim. Ama ben meyvesiz yapamam.Y
Ay ben de şekersiz beslenme listesi mi tutsam hahahah bir ara burada şekersiz besleniyorduk hep beraber
hee 10 gün güzel olabilir cnm :)Ooh harikasın
Yani başlangıç olarak 21 gün ama sonra çok ufak bir ödül verip devam edilebilir. Çünkü komple şekeri bırakmak imkansızhatta katılımı kolay olsun diye 10 gün - ödül - 10 gün - ödül şeklinde bile ilerleyebiliriz. Toz şeker, paketli gıda, reçel, tarzı şeylerden bahsediyorum şekersiz derken. Hani meyve, hurma, kuru meyve falan değil bazıları yanlış anlıyor onları da yemicez zannediyor
tamam cnmtmmdir canim. Bugun saatimi sarj edeyim, sanahtan start verelim ve cumaya en az eksi 1 kilo getirelim
Bu kalorili olur ama değil mi ara öğün değil de direkt öğün olur galiba ne dersin?ooo süpersin canım3 ay o sporu da yaparsan mezun bile olursun vallahi
Tabi tabi meyveyi ben de çıkaramamSadece basit sekersiz olursa katilirim canim. Ama ben meyvesiz yapamam.
Ne bileyim güzel olur diye düşündüm mesajları okuyup katılmak isteyen olursa 4-5 kişi falan, ben de yaparım listeyihee 10 gün güzel olabilir cnm :)
tamam cnm
Wuuwuu plankar harika canimBu kalorili olur ama değil mi ara öğün değil de direkt öğün olur galiba ne dersin?
Oo tablo mubenim bu hafta perşembeye kadarki programında 60-70 dk spor var kesintisiz(inşallah tabi)
30 dk zumba +15(20) kardiyo +1000 zıp sonra soğuma esnasında gobus için eklemeyi ümit ediyorum
Ay valla ben ne kadar açılırsa açılsın modundayım. Hiç cesaretim yok ikinciye. Kırkta belki gelir bir cesaretYa su donemde okullar kapali kresler kapali cocuk evde bi arkadaş es arıyor yanina olmayinca da anneye sariyorama normal donem icinde yas arasini cok acmamak daha iyi bence ben gec kaldim 4.5 oldu biraz daha bekleyecegim artik madem ara acildi az daha acilsin
Ayy obez daha kötüymüş yaGeçenlerde dünya obezite günüymüş youtubeda bir video izledim. Artık şişman demek yokmuş obeziteli birey denecekmiş. Kibarlaştırınca ne değişti acep
Beni de yazın. Ne kadar liste varsa hepsine yazınooo süpersin canım3 ay o sporu da yaparsan mezun bile olursun vallahi
Ben varimTabi tabi meyveyi ben de çıkaramam
Ne bileyim güzel olur diye düşündüm mesajları okuyup katılmak isteyen olursa 4-5 kişi falan, ben de yaparım listeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?