- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.561
yaa bak işte karma felsefesi,eden bulur ne dersenBiz turk milleti oyleyiz ya ben de öyleyim evime misafir gelince catlatana kadar yediriyorumbi de bana akrabalar cok nadir gekebildigi icin yedirip icirmek hosuma gidiyor
Valla yapamam kız okadar iradeli değilim şekerli şeyleri 1 gün yemesem 2.ci gün ölürmO zaman gel 21 gunde unut sekeri
Sanki biraz kalorili bi menu olmus canim insallah bugun dengelemissindifSabah
2 sucuklu yumurta
Kaşar peyniri
Domates
Biber
1tk bal
Yarım tb ekmek
Çok azck normal ekmek
Ara
Şekersiz dibek kahve (bitiremedim)
2 ince dilim cevizli sucuk
Akşam
1.5 ince lavaş tantuni
Salatalık turşusu
Ayran
Spor henüz yok çocuklar uyuyunca yapacağım inşaAllah
Cherry Mom azaydidem
Insallah canimSelam ortiiim İzmir de cumartesi yasağı kalkınca kendimizi dışarı attık çocuklarla yeni girdim eve çok yorulmuşum. Bugün dışarıda olduğumuz için yemek olayı birazcık gümledi gibi ama olsun diğer günler dengeliycem. Senin günün nasıl geçti spor yapabildin mi bugün
Caanım ben teşekkür ederim yoldaşlığın için. Bu hafta ikimizde istediğimiz kiloları verememiş olabiliriz ama yola devam cuma günü çok güzel eksiler görelim inşallah
Ben hala ablamdayim sporumuda yapiyorum ama suan kilomu bilmedigim icin bsey diyemiyorum ama en azindan 1 kilo vermis olmak istiyorum 71.5 hedefim kaptanimHaftalık hedef Tablosu için eksiklerimiz hanımlar
azaydidem ( bu hafta güzel bir eksi bekliyoruz iyi seç hedefini ) :)))
@Just a perfect day
birsevgi
@whitetea hedef 8 leri görmek demişsin ama kaç yazalım canım
@karabiber01
@balpamukdönüşlerinizi beklerim
Ayyy hurma yiyebilirmiyim eger hurma varsa bende varim5.TAKIMMMMM
ŞEKERSİZZ 21 GÜN E VAR MISINIZ ?
KATILMAK İSTEYENLER MÜRACAATbirsevgi
KEYİFLİ OLUYOR BENCE YAPALIMMMM DİYELİM 21 GÜNÜN 20.GÜNÜNDE ÇİKOLATA YEDİNİZ 1.GÜNE BAŞTAN DÖNÜYORSUNUZ BAKINIZ PEK KEYİFLİ
Nikinik
@belmayne
@ummhnisa
@hawar
@yarimuhendis
DeryaOnDiet
Begonya2
azaydidem
@Just a perfect day
@Anka
@Suskunhanim
@Kendinin en iyi hali ol
@Mathilda03
@balpamuk
@Amor-a
@muhursuzpusula
@whitetea
lotuscicegii
@karabiber01
@KumsalveDeniz
Ay hadi insallah canim sevinirim sana da hizli kilo verdirirse. Bugun yalniz biraktim seni ama yarin tam gaz devamcanım senden gaz aldım valla çok dua ederim tutarsa
3 olur canımBence 21 gun oncesi odul olmasinve emzirenlete de 3-4 dilim ekmek hakki yapalim mi?
EvetBir tatli kasigi bal veya pekmez gunluk mu?
Ben de katilayim diyorum su sekersize ama 69 küsürü gorursem sekersiz falan dinlememo yuzden guvenemiyorum
5.TAKIMMMMM
ŞEKERSİZZ 21 GÜN E VAR MISINIZ ?
KATILMAK İSTEYENLER MÜRACAATbirsevgi
KEYİFLİ OLUYOR BENCE YAPALIMMMM DİYELİM 21 GÜNÜN 20.GÜNÜNDE ÇİKOLATA YEDİNİZ 1.GÜNE BAŞTAN DÖNÜYORSUNUZ BAKINIZ PEK KEYİFLİ
Nikinik
@belmayne
@ummhnisa
@hawar
@yarimuhendis
DeryaOnDiet
Begonya2
azaydidem
@Just a perfect day
@Anka
@Suskunhanim
@Kendinin en iyi hali ol
@Mathilda03
@balpamuk
@Amor-a
@muhursuzpusula
@whitetea
lotuscicegii
@karabiber01
@KumsalveDeniz
Ben katılırım ama bitter bilene yok mu züber bar bile yiyemeyecek miyimkatılırım ama 26 marta kadar küçük yeğenimim doğum günğ var o gün
Yaa kimse 21 güne yanaşmıyor mu şimdi. 10 gün 10 gün ilerleyelim isterseniz canınızın çok çektiği bir şeyi ufacık yiyin ne bileyim şimdi kararsız kaldımYok kaptancim ne cikolatasi olmusum 75 kilo. Yemisim yiyecegim zatenbirsevgi ben varim diyorum canim
Ya onu yenmenin tek yolu güzel anları güzel yemeklerle eşleştirmemek ama en sevdiğin insanlar güzel bi cıs yiyip eğlenirken sen yemeyince eğlenemiceksin gibi geliyo bunu çözsek dayanırız benceyoksa yemicem yemicem diye kedini sıkınca da olmuyor bir güzel kokuya bakıyor ya da pilavla karnıyarık aynı tepside mesela sana koyarken bi lokma geldi mi bitti kana susamış vampir gibi bütün masayı ısırmak geliyor
1 hafta da olabilir cnm ya da 21 günde 5 kez bozma haklı mesela3 olur canım
Evet
Yaa kimse 21 güne yanaşmıyor mu şimdi. 10 gün 10 gün ilerleyelim isterseniz canınızın çok çektiği bir şeyi ufacık yiyin ne bileyim şimdi kararsız kaldımCherry Mom napalım
Yok canim yaa tutuverelim azcik su bogazimizi. Iyidir 21gun. Acima bize3 olur canım
Evet
Yaa kimse 21 güne yanaşmıyor mu şimdi. 10 gün 10 gün ilerleyelim isterseniz canınızın çok çektiği bir şeyi ufacık yiyin ne bileyim şimdi kararsız kaldımCherry Mom napalım
Bak bu olur 5 cok sanki de 2 kez yeterli olabilir1 hafta da olabilir cnm ya da 21 günde 5 kez bozma haklı mesela
Canim sen de zaten yemiyirsun ki tatli seyler. Gelin yapalim 21 gun. Beni de yoldan cikarmayin1 hafta da olabilir cnm ya da 21 günde 5 kez bozma haklı mesela
Yaaa meleğim benimhaklisin canim. Dun kendimi zor tuttum inan aslinda saglikli tatlilar yaptim sekersiz balla tatlandirilmis cheesecake yaptim, yine benzeri kurabiye, bakkabagindan cupcake, yine unsuz hindistan cevizi toplari.. hani kizim esim de saglikli tatlilar yesinler diye yaptim. Herkes yemekten sonra tatliya gecince salatanin kalanini alip yedim ben de. Ama inan canim istenedi. Tabii bu sadece birgundu. Yazin boyle 2 ay gececek. Olmadi evdekileri de diyete sokacagim baska caresi yok. Burda oyle esimle kizim yazik tatlilari horunce hele kizim nasil sevindi. Cunku genelde yapmiyorum da sldirmiyorum da diyetimi bozmayayim diye. Hem yiyor hem de kizim diyir ki annem bunu yiyemez cunku bu tatli
10 gün olarak başlayalım takip için en az 5 kişi olsun bence3 olur canım
Evet
Tamam cnm bugün eşinle yemek istedin tabi çok normal, yarın tekrar başlarsınAy hadi insallah canim sevinirim sana da hizli kilo verdirirse. Bugun yalniz biraktim seni ama yarin tam gaz devam
10 gunde 3.5 kilo versem10 gün olarak başlayalım takip için en az 5 kişi olsun bence
10 gün sonunda tamam yada 21 güne devam deriz
Daha ekip kalabalık 10 gün dişini sıkacak nice cesurr askerlerimiz var
3 gun yeme alisirsin canim. Ben de oyleydim basta zorluyor sadece. Sonra sekerli yeyince cok tatli geliyor. Kac gunfur hic tatli yemeyince bugun 1 tatli kasigi pekmez bile nasil tatli geldi inan.Valla yapamam kız okadar iradeli değilim şekerli şeyleri 1 gün yemesem 2.ci gün ölürm
haftada 1-2 yiyorum ama yemesem tabi daha iyi kuzumCanim sen de zaten yemiyirsun ki tatli seyler. Gelin yapalim 21 gun. Beni de yoldan cikarmayin
At canim ben de bu gece ve yarin sabah son kez tartilip kaldiriyorum tartiyi cumaya kadar yoksa fazla calismaktan tarti beni birakacakTamam cnm bugün eşinle yemek istedin tabi çok normal, yarın tekrar başlarsın
gece tartılarını da sana atarım sadece
kız orduları doyurcak kadar tatlı yapmışın arada da yapıyosun analar yemez yedirir hesaabı3 gun yeme alisirsin canim. Ben de oyleydim basta zorluyor sadece. Sonra sekerli yeyince cok tatli geliyor. Kac gunfur hic tatli yemeyince bugun 1 tatli kasigi pekmez bile nasil tatli geldi inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?